ΣΙΝΕ

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Έπεσε στέγη στο αεροδρόμιο της Λήμνου! - Αυτή είναι η Ελλάδα των εργολάβων τους (vid)

Άλλη μια φορά φαίνεται η κατάντια που έχουν φέρει την χώρα το πολιτικο σύστημα με τους ...
εργολάβους του, αφού πριν από λίγο έπεσε στέγαστρο στο αεροδρόμιο της Λήμνου, τραυματίζοντας δύο Άγγλους τουρίστες κατόπιν του σεισμού που έγινε στην ... Σαμοθράκη!

Αυτή είναι η Ελλάδα της ανάπτυξης του συστήματος των εργολάβων και της διαπλοκής. Ευτυχώς που δεν σκοτώθηκε κανείς. Και να σκεφθεί κανείς ότι η περιοχή είναι σεισμογενής και ως δημόσιο κτίριο έπρεπε να τηρηθούν ειδικές προδιαγραφές.

Χαρακτηριστικό είναι ότι από τον σεισμό δεν έπεσε ούτε... αχυρώνας σε ολόκληρη τη Λήμνο, μόνο η στέγη του αεροδρομίου που πολύ θα θέλαμε να μάθουμε ποιος την έχει κατασκευάσει...

Με εντολή του υπουργού Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου, τέθηκε σε ετοιμότητα και ο μηχανισμός των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να παράσχει κάθε βοήθεια σε Σαμοθράκη και Λήμνο, εφόσον αυτό ζητηθεί από τις αρμόδιες Αρχές.

Ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε σχετικές οδηγίες στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και στη συνέχεια επικοινώνησε με τους δημάρχους Λήμνου και Σαμοθράκης προκειμένου να έχει ιδία αντίληψη για την κατάσταση που επικρατεί στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημερώνει ότι, κατόπιν συνεννόησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Πάτροκλος Γεωργιάδης και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Βασίλης Παπαγεωργίου μεταβαίνουν στη Λήμνο και στη Σαμοθράκη, όπου «σήμερα το μεσημέρι και ώρα 12.25 σημειώθηκε σφοδρή σεισμική δόνηση έντασης 6,3R, 20 χλμ. νότια-νοτιοδυτικά της Σαμοθράκης». 


Στη Λήμνο μεταβαίνει κλιμάκιο σεισμολόγων από το Γεωδυναμικό Ινστιστούτο για ελέγχους.

Στο μεταξύ ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Τουρκία.Οι στιγμές που θα δείτε παρακάτω είναι από τη Σόμα. Ενώ τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, ότι στο Τσανάκαλε τραυματίστηκαν 5 άτομα από σπασμένα τζάμια και άλλοι 30 έσπευσαν στο νοσοκομείο για παροχή βοήθειας.
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/64624/0/ege-ve-marmara-da-deprem?startVideo=42

ειδήσεων defencenet.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: 
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: