ΣΙΝΕ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Γ. ΔΑΣΤΑΜΑΝΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ!!! (Φωτό + video)

Το Μεσολούρι, το Δοτσικό, τον Έλατο, την Καληράχη και το Μέγαρο επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαΐου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά». Ο κ. Δασταμάνης συναντήθηκε με...
τους κατοίκους των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων και ανέπτυξε διεξοδική συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που αντιμετωπίζουν.

video – 9 χωριά επισκέφθηκε ο υπ. Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο έργο κατασκευής του οδικού άξονα Αγία Παρασκευή-Βασιλίτσα λέγοντας πως: «αν και η μελέτη που είχε εκπονήσει η ΑΝΓΡΕ παραδόθηκε στο Δήμο πριν ενάμιση χρόνο δεν έγινε απολύτως τίποτα. Ο λόγος: δεν υπήρχαν πλήρεις μελέτες γιατί αν υπήρχαν θα είχε δημοπρατηθεί πριν αρκετό καιρό. Αποτέλεσμα να χάνονται πόροι του ΕΣΠΑ και να γίνεται προσπάθεια να περάσει γέφυρα στην επόμενη προγραμματική περίοδο (ΣΕΣ). Αυτό σημαίνει απλά ότι χάθηκαν 12.000.000 € για τα Γρεβενά από το ΕΣΠΑ». Τέλος τόνισε ΟΧΙ άλλες χαμένες ευκαιρίες για τα Γρεβενά.
Οι δημότες συζήτησαν τα προβλήματα του τόπου και έδωσαν το μήνυμα της ελπίδας για μια νέα αρχή στη διοίκηση του Δήμου με πρώτο παράγοντα ένα Δήμο φιλικό προς το δημότη.



Γραφείο Τύπου
Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών
Γιώργου Δασταμάνη

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: