ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Πέμπτη 12/6


Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Μερικές φορές χρειάζεται να αποστασιοποιηθείς για να δεις τα πράγματα καθαρά.
Γενικά: Το εξωτερικό μπορεί ξαφνικά να παίξει δυνατά στην ζωή σου και αυτό να σου ανεβάσει το ηθικό. Μια νέα εμπειρία μπορεί να έρθει να προστεθεί και να σε δραστηριοποιήσει περισσότερο. Θα κερδίσεις μια νομική υπόθεση ή θα βρεθεί πολύ γόνιμο έδαφος για σένα.
Έρωτας: Έχεις τις καλύτερες εντυπώσεις για μια νέα προσωπική γνωριμία που μπορεί να έχεις κάνει μέσω του κοινωνικού δικτύου. Πάντως θα προσπαθήσεις με τον τρόπο σου αλλά και με την διπλωματία σου να κερδίσεις το παιχνίδι.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια νέα ευκαιρία θα εμφανιστεί και θα σου δώσει θάρρος και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 
Γενικά: Θα στρέψεις την προτίμησή σου σε μια παρέα φίλων που έχουν ανοικτό πνεύμα και προχωρημένες ιδέες για την ζωή και θα προσπαθήσεις με κάποιο τρόπο να τους μιμηθείς γιατί σου αρέσει όλη αυτή η ζωντάνια που βγάζουν.
Έρωτας: Η επαφή με Τοξότη είναι αρκετά δυνατή για να χαλάσει αλλά υπάρχουν δυσκολίες λόγω των αντιφάσεων που έχετε μεταξύ σας. Πάντως αν έχεις αληθινό ενδιαφέρον, μην φοβάσαι να ανοιχτείς. Ο Κριός με τον δικό του τρόπο θα σε κατακτήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες θετικές προδιαγραφές και προσπαθείς να τις εκμεταλλευτείς γιατί μερικές φορές δεν είναι εύκολο το να κερδίζεις με την μία. 
Γενικά: Η δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με άτομα που έχουν απομακρυνθεί από εσένα και να δημιουργήσεις πιο καλή σχέση μαζί τους είναι μεγάλη σήμερα γιατί υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές.
Έρωτας: Η σχέση με Τοξότη σου ανοίγει περισσότερο τα φτερά να πετάξεις και να κινηθείς με στόχο την δική σου εξέλιξη. Αν πάντως φροντίζεις το άτομο που είσαι μαζί τότε θα έχεις την σωστή συντροφικότητα που έχεις ανάγκη. Μια κρυφή συνάντηση με Ταύρο ή Σκορπιό μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά γιατί δεν βλέπεις μέλλον μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να συνεργάζεσαι δεν σου είναι εύκολο επειδή μερικές φορές αλλάζεις εύκολα γνώμη γιατί μπορεί να επηρεάζεσαι. Φρόντισε να έχεις πιο σταθερή συμπεριφορά για να ολοκληρώσεις μια σημαντική συνεργασία. 
Γενικά: Έχεις αυξημένη ενέργεια η οποία σε κάνει να κινείσαι διαρκώς γιατί θέλεις να έχεις ελευθερία και κυρίως να νιώσεις ότι μπορείς να κάνεις όλες τις τρέλες σου χωρίς να σε κρίνει κανένας.
Έρωτας: Η σχέση με Τοξότη σε απογειώνει γιατί σε βγάζει έξω από τα καλούπια σου αλλά συγχρόνως σε φοβίζει γιατί δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από τα συναισθηματικά σου κλισέ. Τα σκαμπανεβάσματα με τον Παρθένο υπάρχουν αλλά κράτησε την ψυχραιμία σου για να είστε καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ρίσκο δεν είναι και πολύ του χαρακτήρα σου γιατί είσαι ανασφαλής. Οπότε καλύτερα να στηριχτείς σε ασφαλή συμπεράσματα για να μην έχεις μετά εκπλήξεις που δεν σου αρέσουν καθόλου. 
Γενικά: Θα έχεις κάποια νέα που θα σου φτιάξουν το κέφι και κυρίως θα σε κάνουν να κινηθείς με μεγαλύτερη πίστη στα σχέδια σου και να ρισκάρεις. Η γνώση πάντως θα σε βοηθήσει να κερδίσεις σε ό, τι κάνεις αυτή την στιγμή.
Έρωτας: Ο Τοξότης που σου αρέσει και σε κάνει με τον τρόπο του να ξανανιώνεις, μερικές φορές είναι απρόβλεπτος και αυτό είναι που σε γοητεύει πάνω του. Από την άλλη η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό σε πιέζει κάπως και θέλεις να υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο εντυπωσιασμός που μπορεί να κάνεις σε συνδυασμό με την διαίσθησή σου θα σε φέρει πολύ μπροστά, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Αλλά χρειάζεται να μην επηρεαστείς από κανένα και να κρατήσεις τις δικές σου ιδέες για να έχεις επιτυχία. 
Γενικά: Σου αρέσει να κάνεις σχέδια για ταξίδια ή να ξεφεύγεις από την καθημερινή βαρετή σου πραγματικότητα. Έχεις την ανάγκη να πιστέψεις ακόμα και σε ένα θαύμα.
Έρωτας: Μην αφήνεις κάποιες λανθασμένες εντυπώσεις να χαλάνε την εικόνα σου. Δείξε χωρίς να φοβάσαι ποιος ή ποια είσαι. Αυτό σημαίνει ελευθερία κινήσεων και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Προσπάθησε να μην υπερβάλεις με τον Τοξότη ή τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αισιόδοξη και θετική διάθεση και πιθανόν να υπερβάλεις παίζοντας σε πολλά μέτωπα. Αυτό μερικές φορές σου κάνει καλό από το να είσαι συνεχώς μεθοδικός/η γιατί και η αλλαγή χρειάζεται.
  
Γενικά: Έχεις κάποια νέα που θα κάνουν την καρδιά σου να φτερουγήσει γιατί αυτές τις μέρες περνάς μια κρίση απαισιοδοξίας που δεν είναι του τύπου σου. Τώρα, συζητώντας και κάνοντας ελπιδοφόρα σχέδια για το μέλλον σου κάνουν καλό.
Έρωτας: Οι συζητήσεις μπορεί να γίνουν πιο τολμηρές για αυτό και δεν θα φοβηθείς να πεις ανοικτά τις απόψεις σου και πιθανόν να εκδηλώσεις τα βαθιά σου συναισθήματα. Καλό θα σου κάνουν όλα αυτά γιατί θα νιώσεις δύναμη. Δίδυμος και Υδροχόος θα έχουν την τιμητική τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θα συμμετάσχεις στην πώληση ή στην συμφωνία κάποιων συμβολαίων, θα επιβεβαιώσουν την φήμη σου ότι έχεις την ικανότητα να ελίσσεσαι και να κερδίζεις από αυτό. 
Γενικά: Δεν καταπιέζεσαι τόσο πολύ γιατί έχεις κάπως απελευθερωθεί και νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που έκανες μέχρι τώρα. Πιθανόν το να αγοράσεις δώρα σε φίλους και σε αγαπημένα πρόσωπα να είναι αυτό που θα σε ευχαριστήσει περισσότερο από όλα.
Έρωτας: Η επαφή με Δίδυμο μπορεί να σε ενοχλεί μερικές φορές γιατί δεν τον εμπιστεύεσαι και πολύ, αλλά σήμερα πιθανόν να μιλήσετε και να αφήσετε όλες τις φοβίες του παρελθόντος στην άκρη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναμφισβήτητα έχεις το πάνω χέρι σε μια κατάσταση για αυτό θα κινηθείς για να πετύχεις το καλύτερο για σένα. Προσπάθησε να μην κάνεις έξτρα έξοδα γιατί μπορεί να θέλεις να αγοράσεις πράγματα που δεν είναι και τόσο χρήσιμα. 
Γενικά: Έχεις μια θετική εικόνα για την ζωή σου, οπότε με κάποιο τρόπο θα παραβλέψεις κάποια αρνητικά στοιχεία και θα κινηθείς δυναμικά να λύσεις όλες σου τις υποθέσεις. Το θέμα του εξωτερικού παίζει πολύ έντονα και σου κάνει καλό όταν μιλάς για ταξίδια.
Έρωτας: Έχεις κάπως αλλάξει και θα είσαι αρκετά δυνατός/η, ακόμα και σε κάποιες αντιξοότητες οι οποίες σίγουρα θα υπάρχουν, αν σχετίζεσαι με Δίδυμο. Θα προσπαθήσεις όμως πάρα πολύ να αντεπεξέλθεις σε όλες τις δυσκολίες γιατί αναγνωρίζεις ότι ταιριάζεις πολύ μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι συνεργασία και αυτό σε σπρώχνει στο να μοιραστείς τις απόψεις σου, τις ιδέες σου αλλά και τους συνεργάτες σου με τους άλλους. Περιμένοντας να έχεις κάποια κέρδη, αυτό θα σου δώσει ώθηση προς την επιτυχία. 
Γενικά: Διαπραγματεύεσαι κάποιες υποθέσεις που δεν είναι εύκολες για αυτό κινείσαι μυστικά, πιθανόν για να μην εκτεθείς. Ενώ έχεις μια αισιοδοξία, φοβάσαι ότι μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές ή σχέσεις.
Έρωτας: Η επαφή με έναν Δίδυμο μπορεί να μην είναι εύκολη αλλά με τον τρόπο του σε σπρώχνει να δώσεις τον αγώνα σου μαζί του και να δεις τελικά τι χρειάζεται να κάνεις για να συμβιώσετε. Από την άλλη ο Ταύρος έχει μια καλύτερη αντιμετώπιση και σίγουρα σου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναβάλλεις τα σχέδιά σου γιατί δεν μπορείς να κάνεις σωστούς υπολογισμούς επειδή πιθανόν να υπερβάλεις σε κάποια σημεία. Η μυστική πληροφόρηση από ένα πρόσωπο σίγουρα θα σε ωθήσει στο πάρεις κάποιες αποφάσεις. 
Γενικά: Προσπαθώντας να αποφύγεις διάφορες αρνητικές καταστάσεις, κινείσαι με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ίσως κάνεις κάποιες υπερβολές οι οποίες όμως θα σου δώσουν ελευθερία κινήσεων.
Έρωτας: Έχεις καταλάβει ότι αν κινείσαι με την ελευθερία που θέλεις θα είσαι πολύ καλύτερα μέσα στην σχέση σου και ο λόγος είναι ότι επιτέλους θα γίνεις ο εαυτός σου. Η σχέση με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι μεγαλύτερό σου πιθανόν να σε πιέζει αλλά εσύ με τον τρόπο σου θα το αντιμετωπίσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεφύγεις από κάποιες κοινότοπες και συγκεκριμένες κινήσεις και ίσως αιφνιδιάσεις και τελικά κερδίσεις αρκετά χρήματα. Ένα οικογενειακό ακίνητο μπορεί να σε παιδέψει για λίγο γιατί έχεις κάποιες αναστολές να το διεκδικήσεις ίσως επειδή εμπλέκεται κι η οικογένειά σου. 
Γενικά: Έχεις υπερβολική αισιοδοξία και εξαιτίας ενός ενθουσιασμού που υπάρχει θα γίνουν κάποια λάθη, ακόμα και σε πρακτικό επίπεδο γιατί δεν έχεις την πραγματικότητα.
Έρωτας: Η σχέση με Τοξότη σε απογειώνει αλλά χωρίς όμως να σου προσφέρει ένα ήσυχο καταφύγιο γιατί όλα βρίσκονται στον αέρα. Ο μεγαλύτερος Σκορπιός σου δίνει τα εχέγγυα αλλά μπορεί να νιώθεις καταπίεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες υπερβολικές φιλοδοξίες τις οποίες πιθανόν θα πρέπει να τις κατευνάσεις γιατί θα κινείσαι με ενθουσιασμό και μπορεί να γίνουν λάθη. Από την άλλη καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις, επειδή κάποια άτομα θα σου πουν ευχάριστα νέα για ένα ακίνητο. Καλύτερα πρώτα να το διασταυρώσεις.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: