ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Κυριακή 1/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Επιτυχία είναι να σου αρέσει ο εαυτός σου, να σου αρέσει αυτό που κάνεις και να αρέσει πως το κάνεις.
Γενικά: Προσπαθείς να εξισορροπήσεις μεταξύ των προσωπικών σου αναγκών και των αναγκών δικών σου ατόμων, κυρίως της οικογένειάς σου. Φρόντισε να μη χαθούν οι ισορροπίες γιατί μετά θα νιώσεις πιο άσχημα.
Eρωτικά: Έχεις επιθυμία να φροντίσεις και να προστατεύσεις ένα πρόσωπο που είστε μαζί, για αυτό θα κάνεις κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αλλά από την άλλη θέλεις και λίγο την υποταγή και αν αυτό δεν συμβεί, μπορεί να κάνεις ένα ξαφνικό μπαμ. Να προσέξεις με Καρκίνο ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή δοκιμάζεις πολλά νέα πράγματα, νιώθεις από τη μια ότι θα τα καταφέρεις και από την άλλη αντιδράς για κάποια πράγματα επειδή θέλεις να κάνεις τα δικά σου, τα οποία μπορεί να μην είναι συμβατά με τις γύρω ανάγκες. 
Γενικά: Θα βρεθείς εν μέσω ατόμων που μπορεί να είναι της οικογένειάς σου ή με κάποιους φίλους πολύ κολλητούς. Το εξωτερικό συνεχίζει να σε απασχολεί και μπορεί να προγραμματίζεις ένα ταξιδάκι για το μέλλον.
Ερωτικά: Η επαφή με Καρκίνο ή Σκορπιό σε ηρεμεί γιατί σου δημιουργεί ασφάλεια. Επειδή είσαι άτομο της λογικής και της πρακτικότητας μερικές φορές σου λείπει το άλλο κομμάτι που είναι η φαντασία και τα όνειρα. Για αυτό τώρα με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα νιώσεις καινούρια συναισθήματα τα οποία θα σε ενεργοποιήσουν περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες και πιθανόν να κάνεις κάτι μαζί μ' ένα πρόσωπο από την οικογένεια. Μπορεί να σε βοηθάει ή να τον βοηθάς και να έχετε ένα πολύ καλό συναίσθημα για κάτι που θέλετε να κάνετε. 
Γενικά: Το συναίσθημά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σε καθοδηγήσει τουλάχιστον για σήμερα. Επειδή θα νιώθεις ασφαλής θα δημιουργήσεις καλύτερες επαφές.
Ερωτικά: Μπορεί να νιώσεις ότι έχεις αδικήσει ένα πρόσωπο με την αλαλούμ συμπεριφορά σου και αυτό θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με Καρκίνο ή Ιχθύ. Η συγνώμη μερικές φορές χρειάζεται για να έρθεις πιο κοντά με κάποιον που πιθανόν να είχες απομακρυνθεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να υπάρχει αισιοδοξία στον αέρα εξαιτίας κάποιας θετικής απάντησης για την πώληση ή ενοικίαση ενός ακινήτου που θα σε συμφέρει. Επειδή το σπίτι σου σε απασχολεί αρκετά πιθανόν να σκέφτεσαι να το κάνεις πιο άνετο και σήμερα μπορεί να ασχοληθείς με κηπουρική ή αγορά λουλουδιών. 
Γενικά: Η επιρροή του Δία είναι αρκετά ενισχυμένη, για αυτό μπορεί να νιώθεις ότι έχεις μεγάλη καρδιά και όλοι είναι πολύ κοντά σου. Η χαρμόσυνη είδηση ενός μωρού θα σε απογειώσει.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη οπωσδήποτε να βάλεις σε μια τάξη συναισθηματική όλες τις κόντρες σου γιατί αυτήν τη στιγμή θέλεις να δώσεις πολλά αλλά και να ζητήσεις συγνώμη ή να δεχτείς από ένα άλλο πρόσωπο την αναγνώριση των λαθών του. Μακάρι να εξελίσσεσαι με αυτόν τον τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Με την προσωπικότητά σου μαγνητίζεις άτομα που θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου. Για αυτό φρόντισε να παραβρεθείς σε ένα κάλεσμα για να δημιουργήσεις καλύτερες επαφές και δημόσιες σχέσεις.
Γενικά: Θέλεις να βοηθήσεις και νιώθεις την ανάγκη να σταθείς στο πρόβλημα δικού σου ατόμου. Αυτό θα σε κάνει να φροντίσεις περισσότερο τους φίλους και τους γύρω σου. Ένα οικογενειακό μυστικό σε απασχολεί που μπορεί να αφορά την υγεία ενός δικού σου ατόμου, αλλά θα δεις ότι θα έχεις πολύ καλά νέα.
Ερωτικά: Καλό είναι να σκέφτεσαι θετικά για ένα πρόσωπο που μπορεί κατά τη γνώμη σου να μη σου φέρεται πολύ καλά. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να νιώσεις λύπη και να υποχωρήσεις από κάποιες απόλυτες συμπεριφορές σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να κρατήσεις μυστικά και γενικά να μην ανακοινώσεις τις κινήσεις σου σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι. Το καλό είναι ότι από εκεί που δεν περιμένεις μπορεί να εμφανιστεί ο από μηχανής Θεός και να σου δοθούν λύσεις μη αναμενόμενες. 
Γενικά: Θα βρεθείς με φίλους και γνωστούς και θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις πολύ πιο εύκολα κάποια άτομα τα οποία σου κάνουν καλό γιατί έχετε πολύ καλή επικοινωνία.
Ερωτικά: Μπορεί να εκφράσεις σήμερα τις σκέψεις σου ανοικτά γιατί θα νιώθεις ότι με ένα τρόπο έχει υποχωρήσει η φοβία σου. Οπότε θα κάνεις κάποιες δηλώσεις ότι δηλαδή θέλεις να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που είστε μαζί και πιθανόν να εννοείς να κάνετε οικογένεια. Αν δεν έχεις σχέση, μπορεί να γνωρίσεις μέσα από οικογενειακό περιβάλλον ένα πρόσωπο που θα σε εκφράζει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια άνεση σήμερα και μπορεί να μοιράζεις χρήματα έτσι με το παραμικρό. Θα το ευχαριστηθείς, αλλά πιθανόν να κάνεις κάποιες υπερβολές κυρίως αν βγεις έξω. Αλλά το δικαιολογείς γιατί νιώθεις ότι μια φορά μπορείς να το κάνεις. 
Γενικά: Θα υπάρχει υπερβολή σε θέματα ευαισθησίας και συναισθηματικής έκφρασης. Μπορεί να κλάψεις, όχι απόλυτα από στεναχώρια αλλά από αναμνήσεις και νοσταλγικές εικόνες με την οικογένεια σου ή με άλλα πρόσωπα που μπορεί να σου λείπουν.
Ερωτικά: Ίσως να εκφράζεσαι με συναισθηματική υπερβολή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι για κακό. Απλά μπορεί να θέλεις να δείξεις αυτά που νιώθεις σε έναν Καρκίνο και να συγχωρήσεις ένα Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις κάποιες υπερβολές κυρίως για να ευχαριστήσεις την οικογένεια σου. Για το θέμα ενός σπιτιού, που σε απασχολεί ακόμα και σήμερα, μπορείς να μιλήσεις με ένα πρόσωπο που θα σου μεταφέρει κάποια νέα. 
Γενικά:Πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου και γι' αυτό μπορεί να βάλεις ψηλά τον πήχη. Η επαφή με το εξωτερικό ή η γνώση από ανώτερο πανεπιστήμιο θα σε μαγνητίσει και μπορεί να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον σου.
Ερωτικά: Δοκιμάζεις με τον τρόπο σου ένα πρόσωπο που είναι κάπως μακριά ή κατάγεται από άλλη χώρα για να δεις πόσες θα είναι οι αντοχές του. Επειδή το ξέρεις ότι θα κερδίσεις για αυτό τα κάνεις όλα αυτά. Επειδή νιώθεις την υπεροχή σου. Κυρίως με Καρκίνο και Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις σχέδια τα οποία άλλες ημέρες μπορεί να μην τα είχες σκεφτεί, γιατί φοβάσαι να ρισκάρεις. Δεν είναι σίγουρο ότι θα κάνεις πολλά πράγματα, αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσεις με άλλες δυνάμεις και μεγαλύτερη πίστη για ένα θέμα που σε απασχολεί. 
Γενικά: Έχεις ευαισθησία σε πολλά θέματα και προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά με άτομα που είναι δικά σου. Μπορεί να έχεις μια μικρή επιφύλαξη γιατί φοβάσαι να φερθείς πολύ αυθόρμητα, μήπως και παρεξηγηθείς.
Ερωτικά: Η προσωπική σου επαφή με έναν Καρκίνο θα σου δώσει τη δυνατότητα να καταλάβεις τι θέλει και με ποιο τρόπο μπορείς εσύ να το πλησιάσεις. Η σχέση με Δίδυμο ή έναν άλλον Τοξότη καλά κρατεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεσαι περισσότερο προνοητικά και με αυτόν τον τρόπο θα επιλέξεις να κάνεις κάποιες πιο συντηρητικές κινήσεις την επόμενη εβδομάδα. 
Γενικά: Θέλεις να δώσεις πολλά πράγματα στους άλλους για αυτό θα ανοιχτείς και θα προσφέρεις με μεγάλη γενναιοδωρία, χωρίς να σκέφτεσαι τελικά τι θα πάρεις πίσω, γιατί έχεις δύναμη και πίστη σε όλα όσα κάνεις.
Ερωτικά: Η διάθεση να κάνεις οικογένεια μπορεί να είναι έντονη και ίσως με τον τρόπο σου να πιέσεις ένα άτομο που είστε μαζί. Γιατί τελικά δεν παίρνετε από κοινού αποφάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες σκέψεις οι οποίες είναι αρκετά δημιουργικές, αρκεί να μη φοβηθείς να τις βάλεις σε εφαρμογή, γιατί βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι εξαρτάσαι από τους συνεργάτες. 
Γενικά: Η προσωπική σου εξέλιξη μερικές φορές εξαρτάται από το αν μπορείς να αντιληφτείς τις λεπτές αποχρώσεις των δικών σου συναισθηματικών αλλά και των άλλων ατόμων.
Ερωτικά: Με ένα πρόσωπο που είστε μαζί προσπαθείτε να επικοινωνήσετε πιο άμεσα. Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες από την πλευρά σου να προσεγγίσεις έναν Καρκίνο, Παρθένο ή Σκορπιό και ο λόγος είναι ότι βλέπεις κάπως διαφορετικά τα πράγματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να φροντίσεις με κάποιο τρόπο τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου, για αυτό μπορεί να τους κάνεις ένα γεύμα ή να τους καλέσεις να περάσετε χρόνο μαζί, για να έχετε ψυχική επαφή. 
Γενικά: Θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και προσπαθείς να τα οργανώσεις και να τα βάλεις όλα σε τάξη. Επειδή θα νιώθεις καλά, θα προσπαθήσεις να φτιάξεις τη σχέση σου με ένα πρόσωπο από την οικογένεια.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός έχει έρθει πολύ κοντά σου. Αλλά επειδή θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχό σου, μπορεί αυτό να μη σου αρέσει και πάρα πολύ. Ο δε Παρθένος θα σε εκπλήξει με την ευαισθησία του. Εσύ όμως σκέφτεσαι το θέμα της οικογένειας και, αν δεν έχεις μπει ήδη σε αυτόν το δρόμο, σίγουρα θα νιώσεις ότι είσαι στον αέρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα μπορεί να έχεις ανάγκη να ρισκάρεις και να παίξεις και σε ένα μικρό τυχερό παιχνίδι που η αισιοδοξία σου σε κάνει να πιστεύεις ότι θα κερδίσεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: