ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 19η Γιορτή Κερασιού στις Aμυγδαλιές!!! (φωτό + videos)

Με τεράστια επιτυχία και τη συμμετοχή πάρα πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014 η δημοτική βραδιά της 19ης Γιορτής Κερασιού με το συγκρότημα του Δημήτρη Λαμπάκη και στο τραγούδι τη Διαλεχτή και τον Αχνούλα. Τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης ήταν...
ο πάρα πολύς κόσμος, τα πάρα πολλά και πολύ καλά ποιοτικά κεράσια που προσέφερε ο Σύλλογος δωρεάν και για μια ακόμη χρονιά οι πάρα πολύ νέοι που και φέτος συμμετείχαν στην εκδήλωση, ενώ για μια ακόμη φορά το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί.

Τέλος τα μέλη του Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών μετά την τεράστια από κάθε πλευρά επιτυχία των εκδηλώσεων της «19ης Γιορτής Κερασιού 2014», αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τους κερασοπαραγωγούς που πρόσφεραν κεράσια και όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και τη διοργάνωση της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τις γυναίκες του χορευτικού μας τμήματος.

Φέτος τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του νομού κ. Κοψαχείλης, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδράκος, ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Κουπτσίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Παλάσκας, πολλοί Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Πατσιαρίκας, καθώς και εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.

Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Γιάτσιο για τη δωρεάν εκτύπωση των προσκλήσεων της εκδήλωσης.













Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                                     Ο Γραμματέας
Νικόλαος Δεινόπαπας                   Αργύριος Καραλιόλιος

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: