ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Μουντιάλ 2014: ΙΑΠΩΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 0-0 [VIDEO]

Aν με την Κολομβία πήρε "κάτω από τη βάση", απέναντι στην Ιαπωνία το πρόσωπο της Εθνικής ήταν σαφώς καλύτερο. Παίζοντας με παίκτη λιγότερο για...
πάνω από ένα ημίχρονο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, να πάρει τον ένα πόντο και να διατηρήσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι διεθνείς μας έβγαλαν όλο τους το πάθος στον αγωνιστικό χώρο, κατάφεραν να... απλώσουν τις εξαιρετικές αμυντικές τους αρετές πάνω στο χορτάρι και κατάφερε να μην ηττηθεί από έναν αντίπαλο που πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Πλέον, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, όπου σε πέντε ημέρες η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θέλει μόνο τη νίκη με την Ακτή Ελεφαντοστού και παράλληλα θα... λοξοκοιτάζει το τι θα συμβεί στο παιχνίδι της Κολομβίας με την Ιαπωνία.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: "Εστάντιο ντας Ντούνας"

ΙΑΠΩΝΙΑ: Καουασίμα, Ουτσίντα, Γιοσίντα, Κόνο, Ναγκατόμο, Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε, Οκαζάκι, Χόντα, Οκούμπο, Οσάκο (57' Καγκάουα).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Κονέ (81' Σαλπιγγίδης), Μανιάτης, Σαμαράς, Φετφατζίδης (41' Καραγκούνης), Μήτρογλου (35' Γκέκας).

Γκολ:
Κίτρινες Κάρτες: 12' Χασέμπε, 27' Κατσουράνης, 55' Σαμαράς, 89' Τοροσίδης

Κόκκινη Κάρτα: 38' Κατσουράνης (2η κίτρινη)
ellada 20-6-2014
Η φάση του αγώνα
Η αποβολή του Κώστα Κατσουράνη στο 38' ήταν αναμφίβολα η φάση του αγώνα, αφού η Εθνική μας αναγκάστηκε να παίξει για πάνω από το μισό παιχνίδι με παίκτη λιγότερο. Μια φάση που άλλαξε τα πλάνα του Σάντος και τις ισορροπίες της αναμέτρησης.


Ο διαιτητής
Ο Xόελ Αγιλάρ, από το Ελ Σαλβαδόρ τα πήγε καλά στο παιχνίδι και προσπάθησε να μοιράσει το καρπούζι στη μέση. Ήταν σωστή η απόφαση να αφήσει την Ελλάδα με παίκτη λιγότερο και ο ίδιος κατάφερε να μην επηρεάσει αρνητικά την εξέλιξη του παιχνιδιού.


Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης
Ο Κώστας Μανωλάς έκανε εξαιρετική εμφάνιση σε όλο το 90λεπτο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν κέρβερος στα μετόπισθεν, καθάρισε όλες τις φάσεις, έπαιξε με το μυαλό του και την ταχύτητά του και ανέβασε πολύ τις "μετοχές" του. Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και για τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος κατάπιε χιλιόμετρα, έκανε κλεψίματα, κάλυψε χώρους και έβγαλε πολύ πάθος.


Μας άρεσε
Η αντίδραση της Εθνικής μας ομάδας μετά την αποβολή του Κατσουράνη ήταν εξαιρετική. Κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν, έδειξε αυταπάρνηση και πάθος, είχε τις φάσεις της για να σκοράρει και γενικά η εικόνα της ήταν σαφώς πιο στιβαρή απ' ό,τι με την Κολομβία. Υπήρχαν πολλές στιγμές που δεν φαινόταν ότι υπήρχε αριθμητική ανισσοροπία.

Δεν μας άρεσε
Ο Κώστας Κατσουράνης αντέδρασε λάθος στην φάση της αποβολής του. Έκανε ένα φάουλ που δεν χρειαζόταν, ξέροντας ότι έχει ήδη μια κάρτα και άφησε την ομάδα από το 38' με παίκτη λιγότερο. Ένας ποδοσφαιριστής με τη δική του εμπειρία θα έπρεπε να αντιδράσει πιο σωστά και ψύχραιμα.




IAPWNIA ELLADA από sport24tvmundial

sport24

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: