ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Πανελληνίων 2014: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα;

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η αποστολή των αποκομμάτων και των καταστάσεων με τις βαθμολογίες των Πανελληνίων 2014, προς τα Λύκεια προγραμματίζεται πιθανότατα για...
την Κυριακή 29 Ιουνίου, ώστε οι πίνακες με τους βαθμούς να ανακοινωθούν στα σχολεία την Τρίτη 1η ή το αργότερο την Τετάρτη 2 Ιουλίου.

Το υπουργείο όπως κάνει γνωστό η βαθμολόγηση στα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα, τα τέσσερα μαθήματα Γενικής Παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία του Νεότερου και Σύγχρονου Κόσμου, Φυσική, Βιολογία) έχει ήδη ολοκληρωθεί. 

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η τελική ολοκλήρωση θα γίνει το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 27 Ιουνίου σταδιακά για όλα τα υπόλοιπα μαθήματα, εκτός των μαθημάτων των επαναληπτικών εξετάσεων, που θα κλειδώσουν οριστικά το Σάββατο 28 Ιουνίου.

Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Παιδείας, οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τις Πανελλήνιες 2014 θα ανακοινωθούν 1 ή 2 Ιουλίου.
Το υπουργείο έχει ακόμη ανακοινώσει ότι θα μπορούν να καταθέσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο μετά τις Πανελλήνιες 2014 από τις 24 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.
Μάλιστα ήδη από τις 18 του μήνα οι υποψήφιοι πηγαίνουν στα Λύκειά τους για να προμηθευτούν τον προσωπικό κωδικό τους, ώστε να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό online στην διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr.
dikaiologitika.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: