ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Σάββατο 28/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Μην προσπαθήσεις να προσθέσεις χρόνια στην ζωή σου, καλύτερα πρόσθεσε ζωή στα χρόνια σου.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Χρειάζεται να χαμηλώσεις τους τόνους και να έρθεις πιο κοντά, μιλώντας όμορφα ή υποστηρίζοντας τα άτομα της οικογένειάς σου. Η μαγειρική μπορεί να σε συναρπάσει ξαφνικά και να φτιάξεις πολύ ωραία πράγματα.
Έρωτας: Το ένστικτό σου αντιλαμβάνεται εύκολα ότι θα χρειαστείς να έχεις χαμηλούς τόνους και οι χορδές σου θα κτυπήσουν σε νοσταλγικές νότες γιατί όταν δείχνεις την ευαισθησία σου μερικές φορές αλλάζει το τοπίο ακόμα και στην πιο δύσκολη σκέψη.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές ενώ έχεις ιδιαίτερη δύναμη σε πιάνει μια αναποφασιστικότητα και θέλεις ντε και καλά να δημιουργήσεις σχέσεις συνεργασίας αλλά και εξάρτησης.
Γενικά: Το παραδοσιακό στυλ ζωής σου πηγαίνει πάρα πολύ γιατί σε γεμίζει και πάνω από όλα εκφράζει το συντηρητισμό σου ο οποίος σου παρέχει μια ασφάλεια.
Έρωτας: Το να προγραμματίζεις την προσωπική σου ζωή και να προχωράς βάσει ενός συστήματος σε βοηθάει και σου δίνει ασφάλεια. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την σχέση σου είναι πάρα πολύ καλός και για αυτό σου βγαίνουν συναισθήματα τα οποία είναι τόσο δυνατά που θα πείσεις ακόμα και τον πιο δύσκολο Τοξότη να σε ακολουθήσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια σημαντική προσφορά από ένα άτομο και θα κάνεις μια συνεργασία που θα σου εξασφαλίσει ένα χρηματικό ποσό. Γενικά αν θέλεις να κτυπήσεις κάποια πόρτα σήμερα θα πιάσει και θα έχεις αποτέλεσμα. 
Γενικά: Έχεις κάποιες απαιτήσεις οι οποίες θα σου δώσουν ώθηση να προστατέψεις τα συμφέροντά σου και να σκέφτεσαι μόνο το προσωπικό σου όφελος. Θα προσπαθήσεις να αλλάξεις κάποιες διατροφικές συνήθειες που σε ενοχλούν και να τις φέρεις στα δικά σου μέτρα για να σου ταιριάζουν.
Έρωτας: Έχεις πολλές υποχρεώσεις οι οποίες ίσως να σχετίζονται περισσότερο με ενοχές και με λάθη του παρελθόντος και πιθανόν τώρα να χρειάζεται να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω. Ο δε Ιχθύς χρειάζεται την αλήθεια σου για να έρθετε κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα χρειαστεί από την πλευρά σου μια νοικοκυρίστικη φροντίδα για να βάλεις όλες σου τις υποθέσεις σε μια τάξη γιατί μερικές φορές χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια. 
Γενικά: Έχεις καλές προοπτικές μπροστά σου και επειδή το νιώθεις ότι κάτι πάει να γίνει, μην σε πιάσουν οι επαναστατικές σου τάσεις και τα διαλύσεις όλα. Κάπου μπορεί να νιώθεις αδικία και ένα μπούχτισμα. Έχεις δίκιο αλλά χρειάζεται ψυχραιμία και κυρίως με ένα φίλο που δεν φέρεται όπως θα ήθελες.
Έρωτας: Ένας πολύ προχωρημένος Κριός που μπορεί να ξεκίνησε η σχέση σας από φιλία και να έχεις καταλήξει σε δεσμό σε απασχολεί αρκετά γιατί με τον τρόπο του σε βγάζει από την ασφάλεια που νόμιζες ότι είχες μαζί του. Γενικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην παρασυρθείς σε αντιπαλότητες και σε υπερβολικές υποχωρήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Ορίζεις εσύ πως θέλεις να ρυθμιστούν κάποιες υποθέσεις σου. Υπάρχουν κάποιες ξαφνικές αντιδράσεις από ένα γκρουπ ατόμων που δεν το περίμενες αλλά μπορεί να είναι και λάθος συνεννόηση οπότε μην δίνεις και μεγάλη βάση. 
Γενικά: Έχεις ανάγκη να μείνεις είτε με τα δικά σου άτομα είτε με πρόσωπα που τα θεωρείς ασφαλή γιατί δεν θέλεις να σκορπίζεσαι από εδώ και από εκεί και προτιμάς την μοναξιά σου για να ξεκουραστείς. Η οικογένεια θα είναι το πρωταρχικό σου μέλημα.
Έρωτας: Θέλεις κάπου να ηρεμήσεις και να περάσεις ήσυχα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Για αυτό δώσε περισσότερο προσοχή στα συναισθήματά σου αλλά και στις κοινές βαθιές σας ανάγκες. Ο Αιγόκερως με τον τρόπο του σου δημιουργεί τύψεις γιατί πιθανόν δεν λειτούργησες στον θεσμό της οικογένειας όπως ήθελε αυτός. Με τον Δίδυμο κάτι τώρα πάει να γίνει και σου αρέσει πάρα πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διαδικασία της σκέψης μερικές φορές σε βγάζει από πολλά δύσκολα μονοπάτια και σου δίνει αυτή την περίοδο λύσεις πολύ έξυπνες και πρωτοποριακές. Για αυτό ακολούθησέ τις χωρίς αναστολές. 
Γενικά: Είσαι σε φάση που έχεις ανάγκη να σε φροντίζουν και να φροντίζεις για αυτό θα δυσκολευτείς να κάνεις κάτι διαφορετικό αν το ζητήσουν οι εξωτερικές περιστάσεις. Δεν θέλεις να τρέχεις γιατί νιώθεις κούραση και προτιμάς να παραμένεις σε μια ήρεμη κατάσταση.
Έρωτας: Η επαφή με Καρκίνο θα γίνει πιο δυνατή γιατί σας δένουν οικογενειακές καταστάσεις και άλλες πιο ουσιαστικές που δημιουργούν ένα ψυχικό δέσιμο. Χρειάζεται γενικά να ανεβάσεις την αξία σου αφαιρώντας κάποιες άσχημες πεποιθήσεις που έχεις για σένα και τώρα είναι ευκαιρία για να έχεις καλύτερες προσωπικές σχέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αντίληψή σου μπορεί να εξελιχτεί και να περάσεις στην κατανόηση οπότε θα κερδίσεις έναντι μιας συνεργασίας. 
Γενικά: Έχεις αρκετές ευαισθησίες οι οποίες δεν σε βοηθάνε να προχωρήσεις γιατί όλο και κάτι σε σταματάει. Η διορατικότητα είναι αυτή που θα σε στηρίξει και θα σε κάνει να ξεφύγεις από κάποιες κακοτοπιές. Η οικογένεια είναι δίπλα σου και θα σου δώσει συναισθηματική βοήθεια.
Έρωτας: Ο Καρκίνος σε στριμώχνει με τον τρόπο του και μπορεί να νιώθεις ότι δεν έχεις αντιστάσεις και να παραδοθείς άνευ όρων. Όμως επειδή γενικά δεν σου αρέσει να τα τσακώνεσαι, προτιμάς να κάνεις το κέφι του άλλου παρά να μπλεχτείς σε καβγάδες και φασαρίες. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες το περιβάλλον σου και η δημοτικότητα σου θα σε βοηθήσουν να κάνεις κάτι καινούργιο.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις πίεση από πολλά άτομα και θα χρειαστεί να ανασηκώσεις το ανάστημά σου για να μην αδικηθείς. Για αυτό, φρόντισε με τον δικό σου διπλωματικό τρόπο να οδηγήσεις τις καταστάσεις προς τα εκεί που έχεις δουλέψει εσύ για να μην ξεφύγουν τελείως τα πράγματα από τον έλεγχο. 
Γενικά: Νιώθεις αναστάτωση αλλά με την καλή έννοια γιατί κάνεις διάφορες κινήσεις για να ανεβάσεις την ποιότητα στην ζωή σου και να αναβαθμίσεις τις καταστάσεις με στόχο την προσωπική σου εξέλιξη. Ένα συγγενικό σου πρόσωπο σε βοηθάει από το εξωτερικό και σου δίνει πολύ κουράγιο για να προχωρήσεις σε διάφορες διεργασίες.
Έρωτας: Νιώθεις έντονα συναισθήματα να σε κατακλύζουν για αυτό δεν μπορείς να τα αγνοήσεις. Φοβάσαι όμως μήπως και κάνεις βήματα προς έναν Καρκίνο και αυτός σου αρνηθεί. Εσύ κάνε την κίνηση και αν δεν αντέχεις να περιμένεις, φύγε. Να θυμάσαι ότι από αγάπη κανείς ποτέ δεν έπαθε τίποτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η συνολική σου εικόνα σου προκαλεί ευχαρίστηση για αυτό δεν πρέπει να την μαυρίζεις με μικρές λεπτομέρειες που δεν σου αρέσουν. Γενικά, έχεις πετύχει το ακατόρθωτο οπότε πρέπει να είσαι ευγνώμων. Όλα τα άλλα θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα. 
Γενικά: Από την φύση σου προσπαθείς να μαθαίνεις συνέχεια καινούργια πράγματα και να τα βάζεις σε εφαρμογή, διδάσκοντας τα μερικές φορές και στους άλλους. Τώρα θα βρεθείς σε μια κατάσταση που πιθανόν να μην μπορεί να διδάξεις αλλά να βιώσεις κάποιες εμπειρίες μέσα από την καρδιά σου.
Έρωτας: Μερικές φορές οι καταστάσεις σε οδηγούν στην πορεία να αλλάξεις κάποιες θεωρήσεις που έχεις για την σχέση και για τις ανάγκες της. Πιθανόν τώρα να χρειάζεται να σκύψεις περισσότερο σε προβλήματα και σε φροντίδα παρά στην διασκέδαση, στο ψάξιμο και τη χαρά.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια στασιμότητα η οποία μπορεί να σε έχει τρομάξει γιατί όλα δεν κινούνται όπως τα θέλεις εσύ. Αποκτάς όμως μια εμπειρία πολύτιμη δηλαδή να μάθεις να κινείς τα νήματα ακόμα και εκεί που φαίνεται ότι δεν υπάρχουν προοπτικές. 
Γενικά: Σε ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η πλευρά των άλλων παρά η δική σου και κάπου χάνεις τον εαυτό σου. Μπορεί να νιώθεις έτσι γιατί με κάποιο τρόπο θέλεις να ξεπληρώσεις ή να καλύψεις κενά απέναντι στους άλλους. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μια σημαντική εύνοια και υποστήριξη από διάφορα άτομα.
Έρωτας: Παραδίνεσαι κατά κάποιο τρόπο γιατί νιώθεις ότι κάτι καλό πάει να γίνει και δεν φοβάσαι ότι θα προδοθείς. Ο Κριός βέβαια μπορεί να σου χαλάει τα σχέδια γιατί έχεις κάποιες ξαφνικές εξάρσεις και απαιτήσεις που δεν συμφωνείς αλλά αν εσύ έχεις ηρεμία όλα τα αντιμετωπίζεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το συμφέρον σου μπορεί τελικά να το βρεις μέσω των άλλων που σε υποστηρίζουν και σου δίνουν συστάσεις για δουλειά ή για κάτι που θέλεις να γίνει άμεσα. Φρόντισε όμως όσο μπορείς να έχεις ισορροπημένες συνεργασίες. 
Γενικά: Η διαφορετική όψη της ζωής σου παρουσιάζεται ξαφνικά γιατί μπορεί να έχουν πέσει όλα πάνω σου και κυρίως οικογενειακές φροντίδες τις οποίες μερικές φορές δεν τις αντέχεις και προτιμάς να αποστασιοποιείσαι. Αλλά είναι και αυτό σημαντικό γιατί με αυτόν τον τρόπο κτίζεις σχέσεις ουσίας.
Έρωτας: Η προφύλαξη που μπορεί να έχεις απέναντι σε έναν Καρκίνο σε δικαιώνει γιατί μερικές φορές καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε πολύ εύκολα και χρειάζονται διαπραγματεύσεις όμως δεν ξεκολλάς από αυτόν. Ο Σκορπιός θα σου δώσει μηνύματα ζωής, αν είναι μακριά, και θα αναζητήσει τις παλιές καλές σας στιγμές.
Οικονομικά & Καριέρα: Εμποδίζεσαι να φτάσεις στον τελικό σου στόχο γιατί πρέπει να ξεπεράσεις πολλές δυσκολίες και παγίδες που πιθανόν να σου στήνουν ακόμα και δικά σου άτομα αλλά εσύ με πίστη και εμπιστοσύνη θα τις ξεπεράσεις.
Γενικά: Προσπαθώντας να βιώσεις εμπειρικά την ζωή σου θα δοκιμάσεις να δημιουργήσεις με την δική σου ατομική προσπάθεια μια πολύ γαλήνια ατμόσφαιρα γιατί έχεις ανάγκη κάπου να μαζευτείς και να νιώσεις εσωτερική δύναμη και ηρεμία.
Έρωτας: Έχεις ερωτικές παρορμήσεις οι οποίες μπορεί να σε βάλουν να κάνεις συζητήσεις ακόμα και για οικογένεια. Μια παλιά σχέση μπορεί να σου κτυπήσει την πόρτα και πιθανόν να πρέπει να πάρεις θέση κυρίως με Δίδυμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι θα πετύχεις πολύ πιο εύκολα από άλλες φορές και αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα θέλεις έντονα να ρισκάρεις και δεν θα φοβηθείς να κάνεις κάτι πολύ θεαματικό.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: