ΣΙΝΕ

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Δευτέρα 30/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Αν θέλεις να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, εξάρτησε την από ένα στόχο, όχι από ανθρώπους ή αντικείμενα.
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις ακόμα και το πιο δύσκολο πράγμα που σου έχει παρουσιαστεί. Για αυτό σήμερα θα τα βάλεις με κάτι που άλλες ημέρες δεν έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις.
Έρωτας: Ανακατεύεις τα πάντα προκειμένου να μάθεις την αλήθεια ή να ανακαλύψεις κάτι με το οποίο πιστεύεις ότι θα δικαιωθείς. Κυρίως με το Ζυγό θα γίνει μια καλή επαφή και θα διευκρινιστούν πολλά πράγματα που είναι στον αέρα. Ο Καρκίνος σε θέλει πολύ αλλά φοβάται κάποιες αντιδράσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ρίσκο και γενικά το παιχνίδι θα σε βοηθήσει να δεις κάποια οικονομικά προβλήματα, για τα οποία μπορεί να θεωρείς εύκολο να κάνεις ένα τσακ και να κερδίσεις. 
Γενικά: Κάθεσαι με την ησυχία σου σε ένα χώρο που έχεις φτιάξει με το δικό σου γούστο. Μπορεί να σου έχει κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα δεις ότι θα το ξεπεράσεις γιατί έχεις μια εσωτερική δύναμη και θέλεις ντε και καλά να σε θαυμάσουν και να μαζέψεις τα βλέμματα πάνω σου. Ακόμα και από τους δικούς σου ανθρώπους.
Έρωτας: Έχεις ανάγκη να παραδεχτεί το πρόσωπο που είστε μαζί ότι αυτά που έλεγες ήταν σωστά. Και εσύ με τον τρόπο σου θα δείξεις γενναιοδωρία και αρχοντιά. Το Λιοντάρι θέλεις πολύ να λέει καλά πράγματα για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί από υπερηφάνεια να μην δέχεσαι εύκολα βοήθεια ή ακόμα από κόντρα με έναν Σκορπιό να θέλεις να μη δείξεις ότι έχεις ανάγκη. Ένα ακίνητο τελικά θα έρθει στην κυριαρχία σου αλλά οι όροι μπορεί να μην σε συμφέρουν. 
Γενικά: Ανταλλάσεις κάποιες πληροφορίες μεταξύ φίλων και γνωστών και αυτό σου δίνει θάρρος και κουράγιο. Γιατί βλέπεις ότι οι γνώσεις σου θα είναι αρκετές για τις ανάγκες των φίλων σου και του περίγυρου.
Έρωτας: Δεν αμφισβητείσαι για τα συναισθήματά σου γιατί σου βγαίνει το ρομαντικό στοιχείο και μπορεί να έχεις ανάγκη να εκφραστείς ακόμα και μέσα από ένα ποίημα ή από ένα τραγούδι. Θα σου αρέσει πάντως να εκφραστείς ερωτικά γιατί μερικές φορές το αποφεύγεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε ένα δύσκολο δρόμο και δεν ξέρεις ποια συνεργασία να ακολουθήσεις. Κυρίως αν σχετίζεσαι με την τέχνη και έχεις κάποιες προτάσεις, θα πεις ναι προς μια κατεύθυνση με μεγάλη σιγουριά. 
Γενικά: Δεν έχεις καμία αμφιβολία για τις απόψεις σου και για τα πορίσματα που έχεις βγάλει. Κυρίως για ένα ακίνητο που θέλεις πάρα πολύ γιατί το αισθάνεσαι ότι είναι κάτι που αξίζει αλλά και σου αρέσει πάρα πολύ.
Έρωτας: Η φλογερή αλλά δύσκολη σχέση με έναν Υδροχόο θα σου βαρέσει κόκκινο καμπανάκι γιατί έχεις ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με έναν τρόπο διακαή αλλά φοβάσαι μήπως φας πόρτα. Ο Σκορπιός θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πάς και κυρίως αν είναι μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια διάθεση για σπατάλες και πιθανόν να κάνεις επίδειξη σε ένα συγκεκριμένο κύκλο ότι τα καταφέρνεις και με το δικό σου τρόπο να φαίνεσαι ότι έχεις πετύχει. 
Γενικά: Νιώθεις ότι είσαι στο κέντρο της δύναμής σου για αυτό μπορεί να έχεις μια μοναχικότητα που όμως δεν θέλεις να απαρνηθείς, γιατί με αυτόν τον τρόπο προστατεύεσαι. Τον θαυμασμό πάντως τον έχεις ανάγκη για να νιώσεις ότι σε εκτιμούν.
Έρωτας: Η σημαντική αξία ενός Υδροχόου υπάρχει γιατί κάπου σε προσγειώνει και δεν σου φουσκώνει το εγώ. Απλά δουλεύει κοντά σου με πολύ χαμηλούς τόνους και με τον τρόπο και την απλότητά του σου δείχνει τα αληθινά του συναισθήματα. Άσχετα αν μπορείς να τα εκτιμήσεις ή όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς με κάποιο τρόπο συνεργάτες γιατί δε σε αφήνει η κοσμοθεωρία σου να αλλάξεις κάποιες σταθερές πεποιθήσεις και αναγκαστικά νιώθεις την ανάγκη της αρχηγίας. Για αυτό οι συνεργάτες δεν είναι εύκολη υπόθεση για σένα, εκτός αν αλλάξεις και πας περισσότερο με το μέρος τους. 
Γενικά: Έχεις κάποιες προσωπικές φιλοδοξίες τις οποίες όμως φοβάσαι να βγάλεις γιατί ίσως να κονταροχτυπηθείς με κάποια άτομα που αλλιώς σε ξέρουν και σε έχουν συνηθίσει.
Έρωτας: Το να ξέρεις τι θέλεις και να ζητάς να δικαιωθείς από ένα πρόσωπο που πιθανόν να βρίσκεται στο εξωτερικό, θα σε βάλει σε μπελάδες γιατί εσύ ντε και καλά θα πιέσεις για εξομολογήσεις από την πλευρά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να πάρεις ακόμα ένα μπράβο από τη δουλειά σου αλλά λόγω της σεμνότητας που σε διακατέχει σίγουρα θα φροντίσεις να μην φανείς. Η ταπεινότητα μερικές φορές από την πλευρά σου είναι υπερβολική.
Γενικά: Η ζυγαριά για σήμερα θα γείρει υπέρ σου και για αυτό θα ξαλαφρώσεις αλλά και θα μιλήσεις χωρίς να φοβάσαι μήπως εκτεθείς ή σε κατηγορήσουν. Το ότι έχεις ανάγκη την δικαίωση ή την αναγνώριση των χαρισμάτων σου από άλλα άτομα, πιθανόν να σε οδηγεί σε υπερβολές.
Έρωτας: Η επαφή με Λιοντάρι που υπήρξατε παλιά μαζί και τώρα με τον τρόπο του έχει απομακρυνθεί, πιθανόν να σε έχει στεναχωρήσει χωρίς όμως να κάνεις κάτι για να επανέλθει. Για αυτό το μόνο σίγουρο ότι μάλλον θέλει και λίγο κυνήγι για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεις και παίρνεις τα εύσημα από μια ομάδα ατόμων που συνεργάζεσαι. Το ότι κάνεις αυτή την περίοδο πιο πολλά πράγματα από αυτά που μπορείς είναι δεδομένο και αν χρειάζεσαι να ξεκουραστείς λίγο, καλό είναι να λες και όχι μερικές φορές. 
Γενικά: Εντυπωσιακή εμφάνιση και προετοιμασίες για να φανείς, να γίνεις το επίκεντρο και να πάρεις την πρωτιά με έναν πολύ κουραστικό τρόπο για σένα. Η περιπέτεια σε ένα θέμα υγείας θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Αν πιστεύεις στον αληθινό έρωτα τώρα θα δοκιμαστείς για να δεις αν νιώθεις τελικά τέτοια συναισθήματα. Ο Υδροχόος σου δίνει πολλά αλλά το θέμα είναι να το αντιληφθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι περισσότερα χρήματα και αυτό σε κάνει να αγχώνεσαι γιατί δεν βάζεις καθόλου νερό στο κρασί σου που πιθανόν να χρειάζεσαι. Καλό είναι να μην τάξεις μια δουλειά που πρόκειται να γίνει και θα φέρει πολλά χρήματα, γιατί μπορεί να γίνουν καθυστερήσεις. 
Γενικά: Δεν μοιράζεσαι από εδώ και από εκεί και κρατάς σταθερά τον στόχο σου. Αυτό σε βοηθάει να κερδίζεις χρόνο και πάνω από όλα πίστη την οποία έχεις απόλυτη ανάγκη σαν προσωπικότητα.
Έρωτας: Κάνεις ανταλλαγές ενέργειας με ένα άτομο που σίγουρα σου αρέσει και του αρέσεις πάρα πολύ. Είναι ευκαιρία σε μια σχέση που έχεις προχωρήσει να μιλήσεις για κάτι πιο σταθερό. Χρήματα και εύνοια μπορεί να σε κάνουν να ξεκινήσεις κάτι ξαφνικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνεται μια ξαφνική κίνηση που μπορεί να σε βγάλει από βαρύ αδιέξοδο, αρκεί να έχεις το θάρρος να πειραματίζεσαι και να αφήνεις κάτι που δεν σε εξυπηρετεί ή δεν κερδίζεις τίποτα από αυτό. 
Γενικά: Προσπαθείς να επικεντρωθείς στον στόχο σου και να μην χάσεις καθόλου από τον χρόνο σου, γιατί τώρα χρειάζεσαι πυγμή και να μην υποχωρήσεις κυρίως αν αφορά τη στάση σου απέναντι σε ένα παιδί. Η δημιουργία για σένα είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη.
Έρωτας: Δεν συμβιβάζεσαι καθόλου άσχετα αν δεν το δείχνεις, για αυτό δεν σου αρέσει να προσποιείσαι. Αν δεν υπάρχει κάτι πολύ βαθύ με το άλλο πρόσωπο, διατηρείς κάποια προσχήματα για να μη χαθείς τελείως.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις τη δύναμή σου αλλά και την πρωτοποριακή σου γνώση. Το δύσκολο είναι ότι οι πεποιθήσεις σου κάθε λίγο και λιγάκι σε προδίδουν και θεωρείς ότι κάνεις μέγα λάθος. Για αυτό χρειάζεται να κλείσεις τα αυτιά σου και να προχωρήσεις ακόμα και σε δύσκολα πράγματα. 
Γενικά: Όλοι οι γύρω σου σε υποστηρίζουν με ένα τρόπο πολύ ζεστό και θετικό. Η δοτικότητά τους θα σε κάνει να φιλοτιμηθείς και εσύ και να κινηθείς με φροντίδα και αγάπη προς τους άλλους.
Έρωτας: Χρειάζεσαι στο εδώ και τώρα μια προσωπική δήλωση την οποία μερικές φορές αρνείσαι να πεις ή να δείξεις στα δικά σου πρόσωπα. Για αυτό πάτα με δύναμη τα πόδια σου γερά και βγάλε όλο το πάθος που κρύβεις μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυνατότητα να συνεργαστείς ακόμα και με συγγενικά πρόσωπα δεν σου φαίνεται και πολύ εύκολη. Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να πάρεις θέση και πιθανόν να το αποφεύγεις. Πάντως αν το κάνεις θα δεις ότι θα τα καταφέρεις.
Γενικά: Η προσωπική σου εκτίμηση μπορεί να είναι άκρως ατομική και πολύ εγωιστική. Ένα άτομο από το γύρω σου περιβάλλον θα σε βάλει να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που τελικά θέλεις ή μπορείς.
Έρωτας: Μην αφήνεις να σε καπελώνουν άτομα που μπορεί να είναι φίλοι σου και ενώ σου υπόσχονται ότι θα σε βοηθήσουν με έναν Κριό, Λιοντάρι ή Υδροχόο, τελικά δεν είναι συνεπείς στον λόγο τους και εσύ ενοχλείσαι πάρα πολύ. Για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην περιμένεις από κανένα και να το πράξεις μόνος/μόνη σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ κτυπιέσαι να αποκτήσεις κάτι που σου ανήκει, στο τέλος αν επιμένει το άλλο πρόσωπο μπορεί να σε τουμπάρει και να σε κάνει τελικά να υπογράψεις κάτι που δεν θέλεις καθόλου. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να μην αφεθείς καθόλου στις προθέσεις των άλλων.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: