ΣΙΝΕ

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις για Ζώδια σήμερα Τρίτη 3/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Ο κόσμος είναι μεγάλος για αυτό είναι σκληρό να είμαστε μόνοι
Γενικά: Έχεις καλές προθέσεις και θα τις δείξεις χωρίς να φοβηθείς ότι κάποιος μπορεί να σε εκμεταλλευτεί. Η φαντασία και ο οραματισμός θα σε βοηθήσουν να ξανακερδίσεις την χαμένη σου ενέργεια.
Eρωτικά: Η επιστροφή ενός Ζυγού θα γίνει με ένα θεαματικό τρόπο. Με τον Καρκίνο ή Αιγόκερω υπάρχουν κάποιες υπερβολές και θα χρειαστεί να προσέχετε τα λόγια μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθώντας να δοκιμάσεις όσο μπορείς καλύτερες εμπειρίες, θα πειραματιστείς με στόχο την διαφορετικότητα. Πάντως δεν θα σου κάνει κακό ένα άλλο κανάλι που μπορεί να ανοίξεις. 
Γενικά: Ο χειρισμός κάποιων καταστάσεων για να πετύχει και να μην ξεπεράσεις τα δικά σου όρια που συνήθως είναι περιορισμένα θα σε κάνει να σκεφτείς από πριν τι θα πεις και τι θα κάνεις. Πιθανόν η επίδειξη να είναι η απάντηση και ο τρόπος που θα λειτουργήσεις πάνω σε ένα προσωπικό ή κοινωνικό θέμα.
Ερωτικά: Το Λιοντάρι ενώ σε τραβάει σαν μαγνήτης, μερικές φορές σε κάνει να χάνεις την υπομονή σου από την κόντρα που μπορεί να ξεκινήσει με το παραμικρό. Με τον Ζυγό έχετε κάτι μεταξύ σας ιδιαίτερο για αυτό μην μπλοκάρεις το συναίσθημά σου, επειδή δεν μπορείς να ερμηνεύσεις κάποια θέματα με την λογική.
Καριέρα & Οικονομικά: Γίνεται κατά κάποιο τρόπο μια υπόγεια μάχη για να επικρατήσεις και κυρίως να αρχίσεις να κερδίζεις περισσότερα χρήματα. Δεν χρειάζεται απαισιοδοξία γιατί δεν βοηθάς καθόλου την ενέργεια της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιο σου. 
Γενικά: Νιώθεις ότι θέλεις να πάρεις ένα κομμάτι καλό από την πίττα που σου ανήκει και θα το καταφέρεις γιατί η ευελιξία, η διπλωματία αλλά και η επικράτησή σου είναι δεδομένη.
Ερωτικά: Όσο αφήνεις κάποια άστοχα όνειρα να σε παιδεύουν, τόσο θα δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι καλό στην σχέση σου. Αν όμως δεις την πραγματικότητα σε σχέση με την αλήθεια σου δεν κινδυνεύεις να εκτεθείς. Το Λιοντάρι και ο Ζυγός θα σε κερδίσουν με την υπομονή τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ χρειάζεται να ζήσεις το τώρα σαν Δίδυμος πιθανόν σήμερα να θέλεις την εκτίμηση από τους γύρω σου. Παρ' όλο που θα το καταφέρεις ίσως χάσεις μακροπρόθεσμα γιατί θα φανεί ότι εκ των πραγμάτων δεν χρειάζεται να έχεις τέτοιες απαιτήσεις. 
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες νιώθεις μια ελαφριά αναστάτωση και ο λόγος είναι ότι υπάρχει από την πλευρά σου μεγαλύτερη κινητικότητα και διάθεση για υπερβολές. Η αγορά ακριβών πραγμάτων μπορεί να είναι η εκτόνωσή σου απέναντι σε κάποιες καταστάσεις.
Ερωτικά: Ο Ζυγός σε βγάζει έξω από τα ρούχα σου αλλά με τον τρόπο του σε πείθει και έρχεστε πιο κοντά. Ο εγωισμός πάντως δεν βοηθάει σε αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο συνδυασμός νέων ιδεών και η επιθετικότητα για να τις περάσεις έστω και με το ζόρι μπορεί να σου καταργήσουν κάποια όρια. Οι αγοροπωλησίες σήμερα θα είναι γενικά πιο εύκολες από άλλες ημέρες αλλά οι απαιτήσεις και ο πήχης θα έχουν άλλες προοπτικές. 
Γενικά: Είναι μια ημέρα όπου θα αντιληφθείς πλήρως τη δύναμή σου και αυτό θα σε αναγκάσει να ακολουθήσεις ανάλογες συμπεριφορές. Το να κάνεις εντύπωση σε μια γιορτή ή σε μια εκδήλωση καλλιτεχνική θα σε φέρει και πάλι στο επίκεντρο.
Ερωτικά: Έχεις το πάνω χέρι και ίσως να το παρακάνεις και λίγο γιατί μπορεί να φέρεσαι αρκετά αλαζονικά. Χαμήλωσε τους τόνους για να μην έχεις απομακρύνσεις αργότερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κρατάς κάποιες καλές ευκαιρίες στα χέρια σου αλλά δεν πρέπει να καθυστερήσεις. Να κάνεις κινήσεις γρήγορες και επιδέξιες για να πάρεις αυτό που περιμένεις. 
Γενικά: Έχεις την ανάγκη να μείνεις με τον εαυτό σου κατά αρχάς για να ξεκουραστείς και κατά δεύτερον για να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις.
Ερωτικά: Η σχέση με Υδροχόο μερικές φορές σε απομονώνει γιατί θέλει ντε και καλά να ακολουθήσεις τις δικές του ανάγκες. Το ότι θα ξεσηκωθείς από ένα Λιοντάρι είναι δεδομένο, αρκεί να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις από αυτό το πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ξαφνικές αναβολές από εκεί που δεν το περιμένεις. Επειδή έχεις κάποιες βλέψεις αλλά δεν τις βγάζεις στην επιφάνεια, θα ήταν πιο εύκολο αν μίλαγες για τα θέλω σου και κυρίως μέσα σε μια ομάδα που νιώθεις ότι κάπως σε παραγκωνίζουν. 
Γενικά: Η εξέλιξη των πραγμάτων θα είναι πολύ καλή αλλά εσύ δεν κάθεσαι στα αυγά σου και δεν ηρεμείς. Ίσως αποφύγεις να δεις κάποιες έντονες διαφορές που υπάρχουν ακόμα και με ένα κοινωνικό ή οικογενειακό θέμα που συμμετέχεις.
Ερωτικά: Ενώ κάνεις καλές επαφές και νέες γνωριμίες που σε φέρνουν μπροστά σε νέες προοπτικές το θέμα ενός επικείμενου γάμου μπορεί να σε τυραννάει γιατί δεν έχεις τη σιγουριά αν αυτό που κάνεις θα είναι σωστό για το μέλλον σου ή όχι.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνάντηση με ένα άτομο που είναι υπεύθυνο μεγάλων υποθέσεων θα σε ενθουσιάσει αλλά πιθανόν βαθιά μέσα σου να δοκιμαστείς γιατί φοβάσαι την απόρριψη και την απομόνωση και κυρίως τον ανταγωνισμό. Καλύτερα να μην συγκρίνεις εσένα με τους άλλους. Η ένταση μερικές φορές σε κουράζει αλλά συγχρόνως σε κάνει και φορτσάρεις. 
Γενικά: Νιώθεις πίεση γιατί μερικές φορές είτε εσύ είτε το περιβάλλον σου χωρίς να το θέλει, μπορεί να σε απομονώνει. Αυτή η απομόνωση θα μετρήσει πολύ περισσότερο από άλλη φορά γιατί θα γίνει πιο αισθητή στο πετσί σου.
Ερωτικά: Ο μονόδρομος με έναν Αιγόκερω είναι αρκετά δύσκολος αλλά τελικά θα τον προτιμήσεις γιατί πιστεύεις ότι κάθε τι που σε δυσκολεύει σου δημιουργεί και ασφάλεια. Έχεις πάντως πολλές δυνατότητες να υποδεχτείς ένα μεγάλο έρωτα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνεργασία με Δίδυμο σε δυσκολεύει περισσότερο από άλλες φορές αλλά αν ακολουθήσεις την λογική και δεν τον βλέπεις με στραβό μάτι θα πετύχεις να μην χαθεί ένα καλό κομμάτι της. 
Γενικά: Θέλεις να δώσεις πολλά πράγματα και πιθανόν να έχεις μεγάλη αισιοδοξία. Η αγάπη σε βοηθάει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.
Ερωτικά: Η επαφή με Λιοντάρι έχει μεγάλη ζεστασιά από την πλευρά σου και το καλό είναι ότι θα σου δοθούν τα ανάλογα συναισθήματα. Με τον Ζυγό επίσης θα έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα έχεις μια άνεση να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες αλλά και την αδιαφορία κάποιων συνεργατών. Με την επιμονή σου θα κερδίσεις και μάλιστα μπορεί να πάρεις μια προαγωγή. 
Γενικά: Αναβάλλεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε πιέζουν και ίσως κάνεις κάποιες υπερβολές από την πλευρά σου. Οι ιδανικές συνθήκες δεν υπάρχουν και θα πρέπει με τον τρόπο σου να βελτιώσεις τα πράγματα βάζοντας το χεράκι σου και συγχρόνως να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες συγκεκριμένες αναστολές που δεν σε βοηθάνε να αντιμετωπίσεις έναν Υδροχόο για αυτό χρειάζεσαι να έχεις μεγαλύτερο θάρρος και κυρίως αν προέρχεται μέσα από την δουλειά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προοπτική να κάνεις κάτι καινούργιο και πολύ εντυπωσιακό είναι άμεση. Απλά να μην αμφισβητείς τις ικανότητές σου και να έχεις σιγουριά για αυτό που προσφέρεις.
Γενικά: Έχεις ένα ανανεωμένο στυλ και αυτό σε βοηθάει στο να κρατάς γερά κάποιες προσωπικές ισορροπίες γιατί πάνω από όλα χρειάζεται να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Η επαφή με Λιοντάρι ή Ζυγό θα γίνει πιο εύκολη γιατί έχετε κοινά ενδιαφέροντα και κυρίως ένα στόχο που σας βοηθάει να δεθείτε όσο πιο πολύ μπορείτε. Ο Καρκίνος μπορεί να θέλει να συζητήσετε αλλά ίσως να γίνουν κάποια λάθη.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ευκολία στην ροή μιας δουλειάς που τώρα έχεις αναλάβει θα βοηθήσει να πετύχει ο στόχος σου και θα κερδίσεις και χρήματα. Η προοπτική που ανοίγεται είναι σημαντική
Γενικά: Χρειάζεται να αναγνωρίσεις την αξία σου και αυτό πρέπει να ξεκινήσει από μέσα σου γιατί όλα ξεκινάνε από εσένα και καταλήγουν σε εσένα. Αυτό είναι το μυστικό μην το μπλοκάρεις.
Ερωτικά: Ο εγωισμός ενός Λιονταριού σου ανεβάζει τον πήχη ψηλά χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι εσύ δεν θα έχεις και εσύ την ευθύνη σου. Οι συζήσεις με τον Καρκίνο θα γίνουν πιο εύκολες.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεσαι ενίσχυση και την αναζητάς από το γύρω περιβάλλον. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ανοίξεις κάπως τον κλειστό σου χαρακτήρα και να μην αμφισβητείς ούτε την δική σου ειδικότητα αλλά ούτε και κάποιων ατόμων που μπορεί να συνεργαστείτε.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: