ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ζώδια: Προβλέψεις Ζώδια σήμερα Τετάρτη 4/6

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Μπορείς να μάθεις σπουδαία πράγματα από τα λάθη σου όταν δεν είσαι απασχολημένος με το να τα αρνείσαι.
Γενικά: Όσο μιλάς τρυφερά τα αποτελέσματα θα είναι πιο καλά με τα πρόσωπα γύρω σου. Κυρίως η οικογένεια σου σε χρειάζεται περισσότερο από άλλη φορά για αυτό φρόντισε να είσαι πολύ κοντά.
Έρωτας: Έχεις κάποιες απορίες και θέλεις να τις λύσεις. Αν σχετίζεσαι με Ζυγό έχεις αμφιβολίες αν τελικά έχεις αγαπηθεί από το αυτόν. Ο λόγος είναι ότι η σχέση σας έχει περάσει πλέον σε άλλη φάση και προσπαθείς να καταλάβεις αν αξίζει ο κόπος να χαλάς την ενέργειά σου. Ο Καρκίνος είναι περισσότερο κλειστός απέναντι σου αλλά αν τον πλησιάσεις όλα θα είναι πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αφέλεια που μερικές φορές δείχνεις πιθανόν να μην σε βοηθάει να ξεκινήσεις κάτι πολύ δυνατό γιατί στο τέλος οι χειρισμοί σου ή τα πιστεύω σου να σε διαψεύσουν. 
Γενικά: Έχεις όλη την ευχέρεια να περάσεις πολύ καλύτερα από άλλες ημέρες. Ο στόχος είναι πλέον να κτίσεις κάτι θετικό για τον εαυτό σου και για τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου γιατί δεν έχει αξία για σένα να ζεις μόνο για σένα.
Έρωτας: Θα αξιολογήσεις πιο εύκολα ποια μπορεί να είναι η αληθινή αγάπη και ίσως να διακόψεις ξαφνικά με ένα πρόσωπο που τελικά δεν σου είχε δώσει κάτι σημαντικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα βρεθείς μπροστά σε μια δυσκολία που ίσως δεν μπορείς να ξεπεράσεις γιατί δεν έχεις τα φόντα και πιθανόν να υπερβάλεις. Για αυτό θα χρειαστεί από την πλευρά σου καλύτερη και πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση. 
Γενικά: Οποιαδήποτε αντίδραση σε πράγματα που είναι δεδομένα πιθανόν να μην σου κάνει καλό. Πρόσεξε αυτά που θα πεις γιατί μπορεί να θέλεις να είσαι το επίκεντρο ή να σε ακούει κάποιο πρόσωπο που θέλεις τον θαυμασμό του, αλλά να τάξεις πράγματα για να καυχηθείς που μπορεί τελικά να μην υφίστανται.
Έρωτας: Προτιμάς την απλότητα μέσα στην σχέση σου αλλά δεν σημαίνει ότι θα την έχεις γιατί ο Καρκίνος σε γεμίζει με αισθήματα ενοχής ή πίεσης, οπότε δεν μπορείς να μην πέσεις σε μελαγχολία. Αντίθετα ο Κριός και ο Τοξότης σε ανεβάζουν με την τρέλα τους και την αισιοδοξία τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πιθανότητα να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που είχες στο παρελθόν θα σε βοηθήσει να έχεις δράση και μεγαλύτερη αισιοδοξία κυρίως πάνω στα θέματα των συνεργατών σου αλλά και παλιών καταστάσεων που τώρα θα ξεφύγεις πιο εύκολα. 
Γενικά: Είσαι σε φάση ανάπτυξης, πιθανόν όμως να μην το βλέπεις γιατί μπορεί να περίμενες ακόμα περισσότερα πράγματα. Η διάθεσή σου για να επιμεληθείς και να φροντίσεις είτε ένα σπίτι είτε ένα κήπο που θέλει πολύ δουλειά θα σου ανεβάσει την ψυχολογία.
Έρωτας: Το έχεις ρίξει για λίγο έξω κι αυτό σε βοηθάει να ηρεμήσεις και να μην βλέπεις την ζωή με στραβό μάτι. Αν εστιαστείς περισσότερο και στο καλό που παίρνεις, θα μπορέσεις με ευκολία να δώσεις και στο άλλο πρόσωπο. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι ο τυχερός.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια σταθερή απόδοση, οπότε ακόμα κι αν κάποιος σε αμφισβητήσει μέσα από τον χώρο της εργασίας, δεν μπορεί να σε μετακινήσει γιατί οι καταστάσεις δουλεύουν υπέρ σου. 
Γενικά: Η συμβατική ζωή δεν σου πηγαίνει και πολύ, παρ' όλο που έχεις μέσα σου ρίζες παραδοσιακές. Τον τελευταίο καιρό όλα ανατρέπονται μέσα σου και θέλεις περισσότερη ελευθερία από παλιά.
Έρωτας: Όσο αποδέχεσαι το πρόσωπο που είσαι μαζί και δεν το κρίνεις ότι δεν σου δίνει αγάπη ή αυτό που έχεις ανάγκη να βιώσεις τόσο η σχέση θα γίνεται καλύτερη. Η απολυτότητα δεν βοηθάει και κυρίως αν σχετίζεσαι με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αντιρρήσεις με το πώς κινούνται γύρω σου οι υπόλοιποι που μπορεί να κάνετε την ίδια δουλειά αλλά εσύ δεν χρειάζεται να συγκρούεσαι. Δούλεψε όσο μπορείς με τον δικό σου τρόπο. 
Γενικά: Οι συνθήκες βελτιώνονται γιατί εσύ έχεις αποφασίσει να ανεβάσεις τον πήχη κάπως πιο ψηλά και να βγεις προς τα έξω. Διασκεδάζοντας και κάνοντας τις τρέλες σου, θα περάσεις όμορφα και θα ξεφύγεις από στεγανά.
Έρωτας: Η επαφή με Ταύρο ή Σκορπιό σου αυξάνει την διάθεση να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό και σταθερό γιατί σε γεμίζει με ασφάλεια και αυτό σε προδιαθέτει να προχωρήσεις πιο βαθιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και κάνεις υποχωρήσεις με άτομα που άλλες φορές σε νευρίαζαν γιατί τώρα μπορεί να βλέπεις αλλιώς τις ιδέες τους και τον τρόπο που φέρονται, οπότε θα έχεις μεγαλύτερη αποδοχή.
Γενικά: Κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει μπορεί να είναι κάτω από συναισθηματική πίεση και να μην είναι και τόσο σωστές γιατί η οικογένεια μερικές φορές σε κάνει και νιώθεις άβολα λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων.
Έρωτας: Ο Καρκίνος είναι το άτομο που θα σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση γιατί έχει συναισθηματικές απαιτήσεις από εσένα που εσύ ίσως τις βρεις παράλογες. Ο Ταύρος επίσης είναι πολύ κοντά σου αλλά υπάρχουν κάποιες εσωτερικές δικές σου αναζητήσεις που σε κάνουν μερικές φορές να αμφισβητείς αυτά που νιώθεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες διακυμάνσεις σου θα δημιουργήσουν μικρά προβλήματα τα οποία όμως θα τα λύσεις κυρίως σε θέματα οικονομικών που σε δυσκολεύουν να τα βγάλεις πέρα.. 
Γενικά: Έχεις μια εύνοια η οποία θα συνεχίσει να υπάρχει για αυτό μην κολλάς όταν βλέπεις δυσκολίες. Οι καλές σχέσεις και γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς και να βάλεις σαν στόχο την εξέλιξη της ζωής σου.
Έρωτας: Ο Ταύρος είναι το πρόσωπο που σε στηρίζει και σε κάνει να νιώθεις πολύ όμορφα αλλά εσύ μερικές φορές έχεις κάποιες υπαρξιακές αναζητήσεις και δεν ευχαριστιέσαι. Από την άλλη ο Κριός θα είναι πολύ κοντά σου και θα υπάρχει μεγάλη χημεία.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου άνοδος είναι μεγάλη και επειδή θέλεις να πετύχεις κάτι το ιδιαίτερο αυτόν τον καιρό, θα ξεπεράσεις αρκετές δυσκολίες και θα βρεθείς μπροστά χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. 
Γενικά: Διατηρείς κατά κάποιο τρόπο μια σταθερή ατμόσφαιρα γύρω σου γιατί βλέπεις τους άλλους να καταρρέουν και προσπαθείς με τον τρόπο σου να τους κρατήσεις αισιόδοξους.
Έρωτας: Όσο έχεις διάθεση συντροφικότητας τόσο καλύτερα θα εξελίσσεται η κατάσταση. Μόλις όμως αφεθείς και κάνεις τις τρέλες σου, τότε θα ανατραπούν οι ισορροπίες. Ο Δίδυμος σε παρακινεί για κάτι το διαφορετικό αλλά χρειάζεται να εμπιστεύεται ό ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να νιώθεις δύναμη εσωτερική αλλά έχεις και κάποιες φοβίες στο βάθος της καρδιάς σου. Όσο τις κρατάς μέσα σου τόσο θα τις μεγαλοποιείς. Φρόντισε να τις πετάξεις στον κάδο των αχρήστων και να πιστέψεις ότι τίποτε δεν μπορεί να φρενάρει την δική σου πρόοδο. 
Γενικά: Έχεις κολλήσει κάπου κι αυτό δε σε βοηθάει αλλά θέλεις χρόνο για να αντιληφτείς τι χρειάζεται να κάνεις για να μην εμπλακείς με άτομα που δεν ταιριάζεις καθόλου.
Έρωτας: Παραμένεις στην ιδέα ενός Υδροχόου που ενώ ξέρεις εν μέρει την πραγματικότητα δεν θέλεις να την παραδεχτείς. Ταύρος και Παρθένος θέλουν πολύ να είναι κοντά σου, το ζήτημα είναι εσύ πως θα αντιδράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρησιμοποιείς κατά κάποιο τρόπο την δύναμη που έχεις από κάποιες γνωριμίες αλλά μην μείνεις μόνο εκεί γιατί χρειάζεται και κάτι περισσότερο από την πλευρά σου. 
Γενικά: Έχεις συμπαράσταση από πρόσωπα γύρω σου αλλά δεν μπορείς εύκολα να δεχτείς ότι κάποιος θέλεις να σε βοηθήσει γιατί ο εγωισμός σου αντιδρά. Θέματα ομορφιάς θα σε σπρώξουν να κάνεις κάποιες θυσίες για την εμφάνισή σου.
Έρωτας: Η αντίδραση ενός Λιονταριού είναι αυτό που μερικές φορές σε ενοχλεί. Η δυναμικότητα όμως του Σκορπιού και το πώς θα φέρει τούμπα τα πράγματα για να αναχαιτίσει τον χωρισμό σας θα σε πείσει ότι θέλει πολύ να είναι μαζί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μερικές φορές έχεις τάση συγκεντρωτισμού κι αυτό από την μια σου τονίζει την εικόνα αλλά από την άλλη σε απομονώνει από την ομάδα και φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις. 
Γενικά: Παραμένεις σε κάποια πράγματα πολύ σταθερός/η, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι για την πρόοδό σου γιατί μπορεί να εμμένεις σε κάποιες παλιές κλασσικές ιδέες και ίσως να χρειάζεται να αναθεωρήσεις και να έρθεις λίγο στο παρόν.
Έρωτας: Μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να ξεφύγουν από τα χέρια σου γιατί μάλλον με τον τρόπο σου θα επιτρέψεις στο άλλο πρόσωπο να σε παρεξηγήσει, κυρίως με το Λιοντάρι που μια είστε καλά και μια όχι. Πάντως να θυμάσαι ότι μόνο με την ζεστασιά σου θα κάνεις ένα Καρκίνο να σου ανοιχτεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν συνεργάζεσαι αυτές τις ημέρες χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη διάθεση να ακούσεις και τις γνώμες άλλων. Αυτή την περίοδο δοκιμάζεσαι αρκετά πάνω σε αυτό το θέμα χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα το λύσεις γιατί η τύχη είναι με το μέρος σου.
astrology.gr


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: