ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΔΕΗ: Αμεση έγκριση για 600 μόνιμες θέσεις

Προκήρυξη για την κάλυψη 600 θέσεων μόνιμου προσωπικού ετοιμζάζει η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού ΑΕ με αίτημα που έχει αποστείλει στο υπουργείο Διοικητικής...
Μεταρρύθμισης.

Οι θέσεις αφορούν κυρίως τεχνικό προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχους Μηχανικούς, Διοικητικό και Οικονομικό προσωπικό, αλλά και Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό. 

Η Επιχείρηση αναμένει την τελική έγκριση από το υπουργείο, το οποίο ωστόσο ενδέχεται να τροποποιήσει των αριθμό των θέσεων, ενώ η διαδικασία πρόσληψης θα διεξαχθεί μέσω του ΑΣΕΠ, το οποίο είναι αρμόδιο για την τελική έγκριση του σχεδίου προκήρυξης, την έκδοσή της, αλλά και την έκδοση των προσωρινών και οριστικών αποτελεσμάτων.

Εντατικά ετοιμάζεται η διοίκηση της ΔΕΗ για την προκήρυξη 600 θέσεων μόνιμου τεχνικού, επιστημονικού και διοικητικού προσωπικού, αναμένοντας την έγκρισή τους με κοινή υπουργική απόφαση

Σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος της ΔΕΗ, οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επιχείρηση δεν πρόκειται να επηρεαστεί από την επικείμενη αναστολή κάθε υπηρεσιακής μεταβολής εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ωστόσο επίσημη ενημέρωση θα έχει ληφθεί έως και το τέλος Μαρτίου.

Στο μεταξύ, δημοσιεύθηκε με αριθμό ΦΕΚ 466 25.2.2014, Τεύχος Β΄, Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με την εντοπιότητα που ισχύει ειδικά για τις προσλήψεις της ΔΕΗ στα Ορυχεία και τους Αυτόνομους και Τοπικούς Σταθμούς Παραγωγής. Στη συγκεκριμένη ΚΥΑ προσαρμόζονται τα παλαιότερα τοπικά διαμερίσματα με τις υφιστάμενες τοπικές και δημοτικές ενότητες, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Καλλικρατικό Νόμο.

Ας σημειωθεί ότι εφόσον εγκριθεί, θα αποτελέσει για την Επιχείρηση τον πρώτο διαγωνισμό για μόνιμο προσωπικό από το 2008, όπου είχαν προκηρυχθεί 120 οργανικές θέσεις. Υπενθυμίζεται ότι η τότε προκήρυξη είχε εκδοθεί με αριθμό ΦΕΚ 574 3.11.2008, Τεύχος ΑΣΕΠ, και αφορούσε την πρόσληψη αποφοίτων Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στις ειδικότητες ΔΕ Τεχνικών Ορυχείων (65 θέσεις) και ΥΕ Εργατών (55 θέσεις), οι οποίοι στελέχωσαν τις Γενικές Διευθύνσεις Ορυχείων και Παραγωγής.

Οκτάμηνες συμβάσεις
Με 41 εποχικά εργαζομένους θα στελεχωθούν δύο υπηρεσίες της ΔΕΗ και δύο του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ΑΕ. Τις θέσεις θα καταλάβουν απόφοιτοι Λυκείου και πτυχιούχοι Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα υπογράψουν συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών. Οι προκηρυγμένες θέσεις έχουν ως εξής:
ΑΗΣ Αμυνταίου - Φιλώτα
Στην πρόσληψη 24 εποχικά εργαζομένων προχωρά ο ΑΗΣ, ο οποίος θα δέχεται αιτήσεις έως και τις 17 Μαρτίου. Δεκατέσσερις θέσεις αφορούν Μηχανοτεχνίτες κατηγορίας ΔΕ, ενώ στις ειδικότητες ΔΕ Οδηγών Λεωφορείου κατανέμονται τρεις και ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Αυτοματισμών και Οργάνων δύο θέσεις. Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικότητες: ΠΕ Μηχανικού με καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας, ΔΕ Μηχανοτεχνίτη Εργαλειομηχανών (Τορναδόρου), ΔΕ Μετακινητή Βαρών (Μανουβραδόρου), ΔΕ Χειριστή Εκσκαφέων Φορτωτών ή Φορτωτών και ΔΕ Χειριστή κατεργασίας νερού. Πληροφορίες: 24630 42411, 24630 59282 και 24630 59292.

Γενική Δ/νση Ορυχείων ΔΕΗ
Τέσσερις εργάσιμες ημέρες, έως τη Δευτέρα, 17 Μαρτίου, θα υποβάλλονται αιτήσεις για οκτώ θέσεις κατηγορίας ΠΕ. Οι ειδικότητες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες θέσεις είναι οι ΠΕ Μεταλλειολόγων - Μεταλλουργών Μηχανικών με τρεις θέσεις και ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών και ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, με δύο θέσεις ανά ειδικότητα. Επίσης, θα προσληφθεί ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΠΕ. Πληροφορίες: 210 5109436 και 210 5109535.

ΔΕΔΔΗΕ Χαλκίδας
Την ίδια ημερομηνία (17 Μαρτίου) λήγει η προθεσμία για μία θέση ΔΕ Χειριστή Γερανού - Περονοφόρου Κλαρκ. Πληροφορίες: 22210 90504.
ΔΕΔΔΗΕ Μακεδονίας Θράκης
Εγκρίθηκαν οκτώ θέσεις εποχικών δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εκ των οποίων έξι για Διοικητικούς Γραμματείς, μία για Σχεδιαστή μέσω συστημάτων Η/Υ και μία για Χειριστή Γερανού. Πληροφορίες: 2310 360250.

ethnos.gr
siatista.info
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: