ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

AKARSU «Η προδοσία»: Τα νέα επεισόδια (190, 191, 192, 193, 194)

Ο Μιτχάτ έχει πάρει πια την απόφαση του. 
Στήνεται έξω από το σπίτι του Αϊντίν, ο οποίος βρίσκεται μαζί με...
Star: Καθημερινά στις 18:40

Δευτέρα 9.06.2014
Επεισόδιο 190
Ο Μιτχάτ έχει πάρει πια την απόφαση του. Στήνεται έξω από το σπίτι του Αϊντίν, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τους γονείς του και τον Οσμάν και όταν τον βλέπει στο παράθυρο, τον πυροβολεί στο κεφάλι. Το σοκ για τον Οσμάν και τους γονείς είναι μεγάλο καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη βιώνουν μια μεγάλη τραγωδία. 


Ο Οσμάν μαζί με τους γονείς του Αϊντίν, προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρατήσουν στη ζωή και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο αλλά ο Αϊντίν αφήνει στην αγκαλιά τους την τελευταία του πνοή. 
Ο Μιτχάτ, ο οποίος εκτέλεσε την εντολή που του δόθηκε, είναι κυριολεκτικά ένα ράκος. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του. 

Η Αϊτσά πρώτη φορά βλέπει τον αδελφό της τόσο ανήσυχο και απελπισμένο και δικαιολογημένα ανησυχεί. 
Δεν μπορεί να φανταστεί τι έχει προηγηθεί. 

Το νέο για τη δολοφονία του Αϊντίν κάνει το γύρο της γειτονιάς και όλοι οι φίλοι του με δάκρυα στα μάτια πηγαίνουν στο σπίτι του για να συλλυπηθούν τους γονείς του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό, που τους βρήκε.

Τρίτη 10.06.2014
Επεισόδιο 191

Η Μπετούλ συναντάει τον Μιτχάτ και εκείνος σχεδόν καταρέει στην αγκαλιά της. Η κοπέλα καταλαβαίνει τι έχει συμβεί και προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η Τζεμιλέ ανησυχεί επειδή δεν έχει επιστρέψει σπίτι ο Οσμάν και τηλεφωνεί στο σπίτι του Αϊντίν. 

Δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί και σοκαρισμένη εξηγεί στον Μετέ και τη Χασεφέ ότι ο Αϊντίν είναι νεκρός. 
Ο Μετέ και η Τζεμιλέ τρέχουν να βρουν τον Οσμάν. 

Ο Οσμάν είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η Ζεχρά βρίσκει παλιές φωτογραφίες του Χακάν με τη μητέρα της. 
Η Τζεμιλέ, ο Μετέ και η Χασεφέ δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν τον Οσμάν, που υποφέρει από την απώλεια του φίλου του. 

Η Μπερίν με τον Αχμέτ πηγαίνουν φορτωμένοι δώρα στο σπίτι του Χακάν για να ευχηθούν στη Ζεχρά για τα γενέθλια της. Όλοι με αγωνία περιμένουν να δουν την αντίδραση της μικρής. 
Η Ζεχρά τους αγκαλιάζει σφιχτά και φαίνεται να τους έχει συγχωρήσει αλλά επιμένει να μείνει στο σπίτι του Χακάν. Η Μπερίν αναγκάζεται να δεχθεί την απόφαση της Ζεχρά να μείνει με τον Χακάν, όσο και αν αυτό την πληγώνει.

Τετάρτη 11.06.2014
Επεισόδιο 192

Η Μπαχάρ έχει αναρρώσει πια και ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι του Σονέρ. Ο Σουλεϊμάν αντιλαμβάνεται πως η Ντενίζ λυπάται και προσπαθεί να κάνει κάτι για να μείνει η Μπαχάρ. 


Η Μπαχάρ περνάει λίγες ώρες με τη Ντενίζ και καταλαβαίνει πόσο μόνη νιώθει και στην προσπάθεια της να μιλήσει στον Σονέρ καταλήγουν να τσακώνονται για άλλη μια φορά. 
Ο Σονέρ είναι σε έξαλλη κατάσταση επειδή η Μπαχάρ ανέφερε το όνομα της Αϊλίν και τη διώχνει αλλά επεμβαίνει η Ντενίζ, η οποία παρακαλάει την Μπαχάρ να μείνει μαζί της. 

Ο Σονέρ αιφνιδιάζεται αλλά αντιλαμβάνεται την ανάγκη της μικρής του κόρης και της υπόσχεται η Μπαχάρ να μείνει μαζί τους. 

Παρόλαυτα δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια του επειδή είναι αναγκασμένος να ανεχθεί την ενοχλητική παρουσία της Μπαχάρ. 
Οι κομουνιστές εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του Μιτχάτ. Η κατάσταση είναι πολύ έκρυθμη. 
Ο Μιτχάτ, ο οποίος εξακολουθεί να κρύβεται, δέχεται ένα νέο μήνυμα από τον Σαμίλ. Η δολοφονία του Αϊντίν ξυπνάει δυσάρεστες αναμνήσεις στον Αρίφ. Ο Οσμάν πηγαίνει στο νεκροτομείο να αποχαιρετήσει τον καλύτερο του φίλο.

Πέμπτη 12.06.2014
Επεισόδιο 193

Στην κηδεία του Αϊντίν συμμετέχει μεγάλο πλήθος. Είναι παρόντες όλοι οι συμμαθητές του και άνθρωποι αριστερών πεποιθήσεων. 

Η συμμετοχή της Αϊτσά στην κηδεία προκαλεί ένταση. Κάποιοι από τους συμμαθητές του Αϊντίν κινούνται εναντίον της και ο Οσμάν είναι αυτός που την προστατεύει και την υπερασπίζεται. 

Ο Μετέ παρακολουθεί τη σκηνή από απόσταση. 
Η Αϊτσά πάλι δεν ενδιαφέρεται πια για τις αντιδράσεις του αδελφού της. Ο πατέρας του Αϊντίν ζητάει τη βοήθεια του Οσμάν για να μάθει πού και με ποιους ήταν μπλεγμένος ο γιος του. Η κατάσταση του πονεμένου πατέρα ανησυχεί τον Οσμάν, που προσπαθεί να του συμπαρασταθεί. 

Όσο περνάει ο καιρός η Ντενίζ και η Μπαχάρ έρχονται και πιο κοντά. Η Μπαχάρ αρχίζει να κάνει μαθήματα χορού στη Ντενίζ. 
Ο θόρυβος από τη μουσική ενοχλεί τον Σονέρ αλλά από την άλλη πλευρά χαίρεται όταν διαπιστώνει πως η κόρη του είναι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη.

Παρασκευή 13.06.2014
Επεισόδιο 194
Ο Αρίφ είναι αναστατωμένος μετά τη δολοφονία του Αϊντίν και θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο. 

Η Τζεμιλέ του σώζει τη ζωή αλλά προβληματίζεται από τη συμπεριφορά του. 
Η Μπαχάρ συνεχίζει να αιφνιδιάζει τον Σονέρ με τη ζωντάνια και την παιδικότητά της. 
Με τη βοήθεια της Μπαχάρ, ο Σονέρ αρχίζει να χαλαρώνει και να συμμετέχει στα παιχνίδια της Ντενίζ, χαρίζοντας στον εαυτό του και την κόρη του την οικογενειακή ευτυχία και κάνοντας τη μικρή πιο ευτυχισμένη από ποτέ. 

Η Ζεχρά φεύγει από το σχολείο επειδή δεν αισθάνεται καλά και οι εξετάσεις, στις οποίες υποβάλλεται, προκαλούν ανησυχία στην οικογένειά της. Στο μεταξύ, η πολιτική ένταση κορυφώνεται όταν ένας άγνωστος πυροβολεί το καφενείο, στο οποίο συχνάζουν οι δεξιοί. 
Η Μπετούλ το μαθαίνει πρώτη και πιέζει τον Μιτχάτ να φύγει από τη γειτονιά.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ...

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: