ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

AKARSU «Η προδοσία»: Τα νέα επεισόδια (195, 196, 197, 198, 199)

Οι εξελίξεις σχετικά με την υγεία της Ζεχρά βυθίζουν την οικογένειά της στη θλίψη. Η Μπερίν μπροστά στην κόρη της προσπαθεί να...
Star: Καθημερινά στις 18:40
Δευτέρα 16.06.2014

Επεισόδιο 195
Οι εξελίξεις σχετικά με την υγεία της Ζεχρά βυθίζουν την οικογένειά της στη θλίψη. 
Η Μπερίν μπροστά στην κόρη της προσπαθεί να φανεί δυνατή αλλά τα άσχημα νέα την έχουν συντρίψει. 
Η Τζεμιλέ προσπαθεί να τη στηρίξει. Οι δεξιοί σε αντίποινα για το χτύπημα από τους αριστερούς, γαζώνουν το καφενείο, όπου συχνάζει και ο Οσμάν. 

Η Τζεμιλέ πανικοβάλλεται όταν μαθαίνει τι συνέβη και σπεύδει να δει αν είναι καλά ο γιος της. Εκεί βρίσκεται ο Αρίφ και η Τζεμιλέ ξαφνιάζεται όταν ακούει τον γιο της να τον ευχαριστεί, που του έσωσε τη ζωή. 

Ο Σουλεϊμάν ενημερώνει τον Σονέρ για την κατάσταση της Ζεχρά αλλά για το περιστατικό με τον Οσμάν και εκείνος αποφασίζει να επισκεφθεί μαζί με τη Ντενίζ την Τζεμιλέ. Η Ντενίζ επιμένει να έρθει μαζί τους και η Μπαχάρ αλλά ο Σονέρ είναι αντίθετος. 

Ο Σονέρ εκφράζει στην Τζεμιλέ τη λύπη του για τη Ζεχρά και τη βεβαιώνει πως θα είναι δίπλα της για ό,τι χρειαστεί. Στο μεταξύ, ο πατέρας του Αϊντίν έχει ενδείξεις για την ταυτότητα του δολοφόνου του γιου του. 
Η αποκάλυψη αυτή θα συνταράξει τον Οσμάν.

Τρίτη 17.06.2014
Επεισόδιο 196
Η Χασεφέ γνωρίζει τον Αρίφ. Ο Οσμάν μετά το θάνατο του Αϊντίν αισθάνεται μόνος και απελπισμένος. 
Γνωρίζει όμως πλέον ποιος σκότωσε τον φίλο του. Η Τζεμιλέ βλέπει πόσο άσχημα είναι ο γιος της αλλά εκείνος δεν την αφήνει να τον πλησιάσει και να τον βοηθήσει. 

Ο Οσμάν παίρνει το όπλο του Χαλίτ, του πατέρα του Αϊντίν και αναζητά τον Μιτχάτ. Η Ντενίζ και η Μπαχάρ μαθαίνουν για την κατάσταση της Ζεχρά και την επισκέπτονται στο νοσοκομείο. 
Η Μπαχάρ δίνει θάρρος στη Ζεχρά και ο Σονέρ συγκινείται από τα λόγια της. Η Τζεμιλέ γίνεται μάρτυρας μιας άσχημης στιγμής του Αρίφ και προβληματίζεται. Ο Μετέ αντιλαμβάνεται ότι ο Οσμάν συμπεριφέρεται περίεργα και αποφασίζει να τον παρακολουθήσει. 

Όταν όμως ο Μετέ βλέπει τον Οσμάν να πηγαίνει στο σπίτι του Μιτχάτ νομίζει πως κυνηγάει την Αϊτσά. 
Τα δύο αδέλφια μαλώνουν άσχημα. Η Τζεμιλέ και η Χασεφέ προσπαθούν να τους ηρεμήσουν. 
Η Ντενίζ και η Μπαχάρ μέρα με τη μέρα δένονται περισσότερο, γεγονός, που κάνει τον Σονέρ να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στην Μπαχάρ.

Τετάρτη 18.06.2014
Επεισόδιο 197
Η Μπαχάρ έχει πλέον καλή σχέση με τον Σονέρ και του ζητάει να επιτρέψει στη Ντενίζ να κοιμηθεί στο δωμάτιο της μητέρας της, που τόσο πολύ το θέλει. Αυτή η επιθυμία της μικρής και η παρέμβαση της Μπαχάρ, θα αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο, τη σχέση πατέρα και κόρης. 
Με την ενθάρρυνση του Σουλεϊμάν, ο Σονέρ ευχαριστεί την Μπαχάρ για την πρωτοβουλία της γιατί τον έφερε πιο κοντά στην κόρη του. 

Η Ζεχρά είναι πολύ άρρωστη. Ο Εκρέμ φέρνει από το εξωτερικό ένα μηχάνημα. Η συμπεριφορά του σχετικά με τη θεραπεία της Ζεχρά τους ξαφνιάζει όλους. 
Η Ζεχρά εγκαθίσταται στο σπίτι του Εκρέμ και αναγκαστικά επιστρέφει εκεί και ο Χακάν. 

Η Μεσουντέ τελικά παντρεύεται τον Ίμπο. Όμως, ο Ίμπο μόλις μαθαίνει πως η Μεσουντέ είναι έγκυος, το σκάει λίγο πριν από τον γάμο. 

Η παρεξήγηση λύνεται και ο γάμος είναι γεγονός. Η Χασεφέ, η Τζεμιλέ και ο Μετέ πηγαίνουν να δώσουν τις ευχές τους στο νιόπαντρο ζευγάρι αλλά δεν έχουν καμία διάθεση να γλεντήσουν με όσα συμβαίνουν στην οικογένειά τους. 
Ο Σονέρ και η Μπαχάρ αρχίζουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Ο Μετέ, αφού παρακολουθεί καθημερινά τον Οσμάν, αντιλαμβάνεται τις προθέσεις του και για να τον εμποδίσει αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Μιτχάτ.

Πέμπτη 19.06.2014
Επεισόδιο 198
Ο Μετέ και η Τζεμιλέ ξέρουν πια ότι ο Οσμάν είναι αποφασισμένος να σκοτώσει τον Μιτχάτ. 
Έτσι, για να αποφευχθεί η τραγωδία, προσπαθούν να πείσουν τον Μιτχάτ να εξαφανιστεί. 
Η προσπάθειά τους αυτή όμως προβληματίζει τον νεαρό. 

Η τροπή, που έχουν πάρει τα γεγονότα, ανησυχεί την Αϊτσά, καθώς η μητέρα της δεν έχει επιστρέψει ακόμα λόγω της επιδείνωσης της υγείας του πατέρα της. 
Η Τζεμιλέ μιλάει με τον πατέρα του Αϊντίν, τον Χαλίτ αλλά δεν βρίσκει καμία ανταπόκριση. Ο Οσμάν είναι εξαφανισμένος. Η Τζεμιλέ τον ψάχνει παντού. Τελικά τον βρίσκει στο νεκροταφείο, στον τάφο του Αϊντίν.

Παρασκευή 20.06.2014
Επεισόδιο 199
Η Ζεχρά έχει ξεκινήσει τη θεραπεία της. Η μεταμόσχευση κρίνεται αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς. Σύσσωμη η οικογένεια σπεύδει στο νοσοκομείο για αιμοδοσία. 
Η Καρολίν με κάθε τρόπο προσπαθεί να μείνει μόνη στο σπίτι με τον Χακάν. 

Προκειμένου δε να κερδίσει την εκτίμηση του, πείθει τον Εκρέμ να επιτρέψει στην Μπερίν να έρχεται σπίτι για να βλέπει τη Ζεχρά. 
Το ενδιαφέρον της Καρολίν προς τον Χακάν, γίνεται αμέσως αντιληπτό από την Μπερίν.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ...

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

09iulyouiyiiiiiuooo789o9080ho;.piolooooooioooooooooooooop';
p]p[hlioiogyufhujhkj.;'


,hil