ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Νεαρός με ουρά στην Ινδία λατρεύεται ως θεός! (φωτό)

Η δεισιδαιμονία και η ανοησία των ινδικών δοξασιών δεν θα μπορούσε καλύτερα να αποδειχθεί από το θέμα που κάνει το γύρο του πλανήτη και αφήνει κυριολεκτικά άφωνους όλους τους λογικούς ανθρώπους.

Στην επαρχία Παντζάμπ της Ινδίας ένας 13χρονος που γεννήθηκε με...
ουρά, μια σπάνια γενετική ανωμαλία που συμβαίνει μία στο εκατομμύριο και στα πολιτισμένα κράτη αφαιρείται με εγχείρηση, στην Ινδία λοιπόν αυτός ο 13χρονος αντί να οδηγηθεί στο χειρουργείο και να… ξαλαφρώσει τοποθετήθηκε στο ναό και οι πιστοί τον τιμούν ως… θεό!

Ο Αρσίντ Αλί Καν, όπως ονομάζεται ο νεαρός με την ουρά μήκους 17 εκατοστών, θεωρείται στην πόλη του ενσαρκωμένος θεός, καθώς οι ντόπιοι πιστεύουν πως είναι η ενσάρκωση του πιθήκου Χάνουμαν, θεότητα των Ινδουιστών, ενώ αναφέρονται σε αυτόν αποκαλώντας τον Μπαλατζί.

Ωστόσο, ο Αρσίντ είναι αναγκασμένος να κινείται χρησιμοποιώντας αναπηρική καρέκλα και ο ίδιος εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει αφαίρεση της «ουράς» που του έχει προκαλέσει σοβαρά κινητικά προβλήματα.

«Αυτή η ουρά δόθηκε σε εμένα από το Θεό. Με λατρεύουν γιατί προσεύχομαι στο Θεό και οι επιθυμίες των ανθρώπων που έρχονται σε εμένα πραγματοποιούνται», λέει ο 13χρονος, προσθέτοντας πως «δεν νιώθω ούτε καλά ούτε κακά για την ουρά μου».

Ο… μικρός θεός ζει με τον παππού του και τους δυο του θείους, αφού ο πατέρας του πέθανε όταν ήταν τεσσάρων ετών και η μητέρα του έχει ξαναπαντρευτεί.

Όπως λέει ο ίδιος, κανείς δεν τον πειράζει για την ουρά του, αλλά ίσα-ίσα τον αγαπάνε και τον αντιμετωπίζουν ως έναν πολύ σπουδαίο και σημαντικό άνθρωπο. Και φυσικά οι προσφορές των αφελών πιστών του εξασφαλίζουν τόσο του ίδιου όσο και των συγγενών του μια άνετη, ή μάλλον ορθότερα, μια «θεϊκή» ζωή!

tribune.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: