ΣΙΝΕ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Γρεβενά: Στο νοσοκομείο κρατούμενος μετά από ξυλοδαρμό μέσα στις φυλακές

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στις φυλακές Γρεβενών, όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ένας 35χρονος Έλληνας κρατούμενος, που...απιστώθηκε ότι είχε υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Σύμφωνα με το starfm, ο ίδιος στην αρχή υποστήριξε πως τραυματίστηκε πέφτοντας, ενώ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, αποκαλύφθηκε πως τελικά είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από έναν ισοβίτη!

Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης, είναι να κινδυνεύει η ίδια του η ζωή και να νοσηλεύεται σήμερα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης σε κρίσιμη κατάσταση.

Ένα δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή, στην Α2 πτέρυγα, όταν ένας 45χρονος Αλβανός κρατούμενος, διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Συμβουλίου των Φυλακών να μην του επιτρέψει «ελεύθερο επισκεπτήριο», έσπασε (χρησιμοποιώντας την μπάρα από τα βάρη που έχουν οι κρατούμενοι για να γυμνάζονται) 8 κάμερες του συστήματος παρακολούθησης των φυλακών και όλες τις λάμπες των διαδρόμων.

Άμεση ήταν η επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων όπου κατάφεραν να τον «αφοπλίσουν» και να αποτρέψουν χειρότερες ζημιές...

από directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: