ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Πάνος Μυριάνθους: «Αν ξεχάσεις από που ξεκίνησες, είναι δύσκολο να φτάσεις εκεί που θέλεις»!

Ο Κύπριος Πάνος Μυριάνθους έχει αρχίσει να γίνεται γνωστός και στην Ελλάδα. Με τις τρεις νέες του επιτυχίες, έχει πάρει φόρα μιας και από μικρός ασχολιόταν με την μουσική. Ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική όταν ήταν 6 χρονών κάνοντας μαθήματα πιάνου και...
στα 14 του άρχισε να παίζει κιθάρα. Αργότερα, αφού δούλεψε και την φωνή του ξεκίνησε το τραγούδι.

Ο Παναγιώτης Μυριάνθους ήταν πρωταθλητής Κύπρου στο βόλεϋ, ωστόσο το τραγούδι τον κέρδισε. Αυτό που θυμάται με νοσταλγία είναι το πρώτο μαγαζί που τραγούδησε, γιατί όπως λέει «εάν ξεχάσεις από πού ξεκίνησες, είναι δύσκολο να φτάσεις εκεί που θέλεις».

Το νέο CD Single του κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας, με τίτλο «Μια φορά κι έναν καιρό» , μέσα από το lifestyle περιοδικό “Full Life”. Υπάρχουν τρία νέα τραγούδια μέσα σε αυτό: το «Μια φορά κι έναν καιρό» σε μουσική-στίχους του Άρη Κλεισούρα, το 2ο είναι το «Σ’ αγαπώ» με μουσική και στίχους δικούς του και το 3ο είναι το «Μια στιγμή», σε μουσική δική του και στίχους του Γιάννη Κόκκαλη.

«Ευχαριστώ στην Insideout music Web Promotion και στον Κυπριανό, στον κ. Γιώργο Κούβαρη και στην υπεύθυνη επικοινωνίας μου Ελένη Καλατζή για την άριστη συνεργασία που έχουμε», τελειώνει ο τραγουδιστής.

Δείτε το videoclip του «Μια φορά κι έναν καιρό»:


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: