ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! – Έτσι παγώνουν οι Δανοί τις μπύρες τους!

Το Earth Cooler είναι ένα gadget βγαλμένο απ” τα υψίπεδα της επιστημονικής φαντασίας και προορισμένο για το υπέδαφος. Και μια εντελώς πρακτική απόδειξη για το πόσο ευρηματικοί μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι όταν διαθέτουν πολύ ελεύθερο χρόνο και...
πολλά χρήματα για ξόδεμα.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο «ψυγείο» που εφευρέθηκε από τους μηχανικούς της eCool (εταιρία που εδρεύει στη Δανία) και μπορεί να παγώσει και να κρατήσει παγωμένα τουλάχιστον 24 κουτάκια μπίρας. Το καλύτερο; Δεν καίει ρεύμα και σε γλιτώνει από το πηγαινέλα στην κουζίνα και στο ψυγείο κατά τη διάρκεια του μπάρμπεκιου.

Το σύστημα του Earth Cooler λειτουργεί ως εξής: οι μπίρες «φορτώνονται» στον ειδικό σωλήνα ύψους 1.15 cm και στη συνέχεια ο σωλήνας φυτεύεται στο έδαφος (στον κήπο, στην εξοχή, όπου υπάρχει χώμα). Από εκεί και πέρα, τη δουλειά αναλαμβάνει η Μητέρα Φύση και η υγρασία του υπεδάφους.

Το βασικό του ντεζαβαντάζ είναι το προφανές: απαιτεί ένα άλφα σκάψιμο. Απ” την άλλη, όμως, η όλη διαδικασία έχει κάτι «πειρατικό» – είναι σαν να θάβεις το θησαυρό του. Επίσης, στα 255 ευρώ (τόσο στοιχίζει), αποτελεί την ιδανική εφαρμογή του «ό,τι σπείρεις θα θερίσεις». Απ” ό,τι φαίνεται, η σοδειά θα είναι καλή φέτος. Για τις μπίρες.

manbook.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: