ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΣΔΟΕ: Τριάντα απόστρατοι αξιωματικοί με τραπεζικούς λογαριασμούς που ζαλίζουν!

Απόστρατους με τραπεζικές καταθέσεις – μαμούθ έχει εντοπίσει το ΣΔΟΕ στο πλαίσιο των κατά εισαγγελική παραγγελία ερευνών του για τα εξοπλιστικά προγράμματα.


Σύμφωνα με πηγές του Σώματος, στους τραπεζικούς λογαριασμούς περισσότερων από 30 πρώην στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν εντοπιστεί ποσά που ξεκινούν από τις 500.000 ευρώ και φθάνουν έως και τα 50 εκατ. ευρώ.

Το κωμικοτραγικό, σύμφωνα με στελέχη που χειρίζονται την υπόθεση στο ΣΔΟΕ, είναι το γεγονός ότι όλοι τους όταν κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για τα υπερβολικά ποσά των τραπεζικών τους λογαριασμών, ισχυρίστηκαν ότι προέρχονται από δάνεια που τους χορήγησαν επιχειρήσεις στις οποίες εργάζονται ως σύμβουλοι μετά την συνταξιοδότησή τους. Ωστόσο, δεν προσκομίζουν παραστατικά που να αποδεικνύουν του λόγου τους το αληθές.

Όλα τα ευρήματα των ερευνών προωθούνται στους αρμόδιους εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων προκειμένου να αξιολογηθούν και να ασκηθούν, εφόσον κριθεί αναγκαίο, οι προβλεπόμενες διώξεις.

arouraios.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: