ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Το... λάθος τατουάζ του Γκέκα που τρέλανε τους Ιάπωνες!!!

Εκατομμύρια κόσμου σε όλο τον πλανήτη παρακολούθησαν το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ιαπωνία για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.


Μπορεί για εμάς να ήταν ένα από τα πιο σημαντικά ματς των τελευταίων χρόνων, ωστόσο για αρκετούς ανθρώπους ήταν ένα από τα πιο βαρετά 90λεπτά της ζωής τους... Τόσο βαρετό που στην Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα στην Ιαπωνία, το τατουάζ του Φάνη Γκέκα έγινε... πρώτο θέμα σε ιστοσελίδες και social media.

Πιο συγκεκριμένα, το... έργο τέχνης που έχει ζωγραφισμένο στο χέρι του ο στράικερ της Εθνικής μας ομάδας είναι λάθος, γεγονός που δεν είχε περάσει απαρατήρητο στις Ασιατικές χώρες και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής το 2010. Όπως σχολιάζουν πολλές ιστοσελίδες, «ο Γκέκας κακώς δεν έχει καλύψει το τατουάζ του με κάποιο καινούργιο σχέδιο, αφού το ήδη υπάρχον είναι τελείως λάθος».

Ποιο είναι ωστόσο το λάθος στο τατουάζ του Έλληνα διεθνούς;

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Γκέκας ήθελε να γράψει με ιδεογράμματα ότι είναι «ψυχρός δολοφόνος». Λογικό, αν σκεφτεί κανείς τη θέση που αγωνίζεται μέσα στο γήπεδο και τα πολλα γκολ που σημείωνε πάντα... To σχέδιο του όμως γράφει ότι είναι «δολοφόνος των.. ψυχρών καιρικών συνθηκών».

O Φάνης Γκέκας πρώτο θέμα στην Ιαπωνία. Δείτε την φωτογραφία:



newsbomb.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: