ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Τους έψαχνε η ...μισή Ελλάδα κι αυτοί ήταν για...

Απίστευτο κι όμως αληθινό! 
Οι δύο ηλικιωμένοι, χήροι και οι δύο, γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να...
αποδράσουν από την καθημερινότητα κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή τους. Μόνο που επέλεξαν να το κάνουν χωρίς να ειδοποιήσουν κανέναν από τους οικείους τους, με αποτέλεσμα να δηλώσουν εξαφάνιση και να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση αναζήτησής τους ανά την Ελλάδα!

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, όλα άρχισαν πριν από ενάμιση περίπου μήνα όταν μία 73χρονη από την περιοχή των Ζαρουχλείκων και ένας, κατά... 13 χρόνια νεότερός της, ένας 60χρονος δηλαδή, από την περιοχή του Ψάχου, γνωρίστηκαν στη λαϊκή.

Οι δυο τους ψώνιζαν από τον ίδιο πάγκο και ο 60χρονος, πρώην ναυτικός στο επάγγελμα, προσφέρθηκε να βοηθήσει την ηλικιωμένη για να μεταφέρει τα ψώνια της μέχρι την πιάτσα των ταξί προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της.
Aντάλλαξαν τηλέφωνα και ξεκίνησε η μεταξύ τους επικοινωνία. Η απόφασή τους να εγκαταλείψουν παιδιά κι εγγόνια και να πάνε... διακοπές δίχως να ενημερώσουν κανέναν φαίνεται πως ήταν αποτέλεσμα της πιεστικής επιτήρησης που έτυχε να έχουν και οι δύο από τα παιδιά τους. Προφανώς τα κουβέντιασαν αρκετά βλέποντας ότι έχουν κοινό πρόβλημα και κοινά ενδιαφέροντα και έτσι βρήκαν διέξοδο ο ένας στον άλλον.

Μέχρι που ο 60χρονος πήρε την μεγάλη απόφαση! Και ποια ήταν αυτή;
Με το που πήρε τη σύνταξή του έκλεισε εισιτήρια για ένα 10ήμερο ταξίδι αναψυχής στα Βαλκάνια.
Με τη διαφορά ότι τόσο ο εκείνος, όσο όμως και η 73χρονη γυναίκα σκέφτηκαν να μην πουν τίποτα στα παιδιά τους επειδή θεωρούσαν σίγουρο πως θα τους απαγόρευαν να πάνε οπουδήποτε.

ΣΗΜΑΝΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Και το ζευγάρι βρισκόταν... Βουλγαρία!
Το ηλικιωμένο ζευγάρι αναχώρησε αλλά πίσω στα σπίτια τους σήμανε συναγερμός όταν έγινε αντιληπτή η απουσία τους. Τα παιδιά τους, μην ξέροντας την ύπαρξη του έτερου ήμισυ για κάθε πλευρά, άρχισαν να ανησυχούν έντονα στο πρώτη 12ωρο, βλέποντας ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Έτσι και της μιας πλευράς και της άλλης απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές για να δηλώσουν την εξαφάνιση. Μάλιστα εστάλη ειδοποίηση σε αστυνομικές διευθύνσεις της χώρας και ξεκίνησε η αναζήτηση. Πέρασαν δύο ημέρες τεράστιου άγχους εκατέρωθεν, μέχρι όμως που ο 60χρονος τηλεφώνησε (από την Βουλγαρία όπου βρισκόταν με την 73χρονη) στο δικό του σπίτι για να τους αποκαλύψει τι είχε συμβεί και να τους καθησυχάσει. Και πριν τρεις ημέρες το ζευγάρι επέστρεψε από τις διακοπές, ανακοινώνοντας σε όλους την απόφασή τους να... ενώσουν τις ζωές τους με γάμο!

dete.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: