ΣΙΝΕ

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Πυρσός Γρεβενών: Προχωράει ο σχεδιασμός

Ποιοι βρίσκονται κοντά στο να αποκτηθούν και ποιοι λίγο πριν στην έξοδο...
Στο κατώφλι των Γρεβενών με εισήγηση Τσούκλη οι δυο παίκτες του Κάστορα (στόπερ και μεσοεπιθετικός). 
Εξετάζονται δυο Αργεντινοί με πρόταση...
Γκαλέτι! 

Προς την έξοδο οι Τζερεμές, Π. Κοσμίδης και Γκέτσιος. 
Προ των πυλών για τον Πυρσό Γρεβενών βρίσκονται πλέον οι Φάνης Μήνος (και Νίκος Τζιώτζης, που αναμένεται να αποκτηθούν... πακέτο από τον Κάστορα. Οι δυο παίκτες θεωρούνται κλεισμένοι από τους πράσινους και θα ανακοινωθούν σύντομα, μετά και τον υποβιβασμό των Καστοριανών. 

Ο Μήνος και ο Τζιώτζης αποτελούν προσωπικές επιλογές του Πέτρου Τσούκλη, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης (τον δεύτερο τον είχε συμπαίκτη και στον Μακεδονικό) και φυσικά παράλληλα τους είχε και υπό τις οδηγίες του στον Κάστορα.
Οι επαφές με τους δυο παίκτες προχώρησαν σημαντικά το τελευταίο διάστημα και θεωρούνται έμπειροι για τα δεδομένα της κατηγορίας. 

Ο Φάνης Μήνος είναι 24χρονος υψηλόσωμος στόπερ, που έχει περάσει και από την Καστοριά, ενώ ο 33χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Τζιώτζης (καλύπτει αρκετές θέσεις) έχει παίξει εκτός από Κάστορα και Μακεδονικό σε Ολυμπιακό Βόλου, Καστοριά και Θερμαϊκό Θέρμης. Οι Αργεντινοί και οι ανανεώσεις Από εκεί και πέρα, ο Πυρσός «φουλάρει» για την απόκτηση δυο αξιόλογων παικτών από την Αργεντινή, τους οποίους πρότεινε στον Τσούκλη (γνωρίστηκαν προσωπικά) ο συμπατριώτης τους, Λουτσιάνο Γκαλέτι (έπαιξε σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ και πλέον είναι μάνατζερ) και έχουν κοινοτικά διαβατήρια. Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη αποκτηθεί ο Κουτσομήτρος, ενώ συμφωνία υπάρχει και με τον Τραυλό, που όμως πρώτα πρέπει να πάρει το δελτίο του από την Κοζάνη. 

Επίσης, κοντά στα Γρεβενά είναι ένας έμπειρος στόπερ από ομάδα της Football League, ενώ για τη γραμμή κρούσης προτεραιότητα παραμένει ο Παναγιωτόπουλος του Εθνικού Φιλιππιάδας, που όμως εξετάζει και άλλες προτάσεις. 
Όσο για τις ανανεώσεις, μετά τους ήδη «κλεισμένους» Δούμα, Γρ. Κοσμίδη, Κυριακίδη, Μπόλλο, Χαραλαμπίδη και Κοτζατίσογλου, τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν επαφές για να ξεκαθαρίσει αν παραμείνουν οι Σικαλόπουλος, Σκέντος και Αθανασιάδης. Παράλληλα, κοντά στην έξοδο δείχνουν οι μέσοι Παναγιώτης Κοσμίδης, Δημήτρης Γκέτσιος και Στέλιος Τζερεμές, με τους οποίους υπήρξε διαφορά (οι ίδιοι δεν... ψήθηκαν από τις προτάσεις, ενώ και οι πράσινοι μάλλον δεν «καίγονται» πολύ να τους κρατήσουν), εκτός αν με κάποιον αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, κάτι που φαίνεται αρκετά δύσκολο.

matiesstasport

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: