ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Απόψε το αυτοκρατορικό πάρτι της Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό!!! Τι έχει ζητήσει ο Ριμπολόβλεφ

- Ζήτησε ελικόπτερο με θερμικές κάμερες
- Θα πληρωθεί ακόμα και ο εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛ.ΑΣ.
- Ο μεγιστάνας περιμένει απάντηση από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης
- Αναλυτικός πίνακας με το κόστος των αιτημάτων του
- Το λιμεναρχείο έβγαλε από σήμερα απαγορευτικό για τα...

σκάφη να πλησιάζουν
Με κέφι και γεμάτη χαρά, δίπλα στον αγαπημένο της πατέρα ξεκίνησε να γιορτάζει τα 25α γενέθλιά της η Κάτια Ριμπολόβλεβα στο Σκορπιό.

Λίγο μετά τις...12 το μεσημέρι ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν το βράδυ με το μεγάλο γενέθλιο πάρτι. Από νωρίς το πρωί στο Άκτιο έφθασαν και τα τελευταία learjets με τους καλεσμένους της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, που στη συνέχεια με ελικόπτερο προσγειώθηκαν στο Σκορπιό.


Το πρόγραμμα των γενεθλίων της Κάτιας Ριμπολόβλεβα, περιλαμβάνει χορό και φαγητό με άρωμα Ελλάδας, καθώς και πολλές εκπλήξεις. Μια από αυτές ήταν το show με τα ακροβατικά των οδηγών τζετ σκι που εντυπωσίασαν τους καλεσμένους.

Στη συνέχεια όσοι επιθυμούν θα χωριστούν σε δυο ομάδες όπου θα ντυθούν πειρατές και θα ξεκινήσουν σε στεριά και θάλασσα το κυνήγι του θησαυρού για το λόγο αυτό νοικιάστηκε καράβι που μοιάζει με πειρατικό, ενώ οι συμμετέχοντες σε αυτό το παιχνίδι έχουν ντυθεί πειρατές. Αξιοσημείωτο είναι πως οι παίκτες του παιχνιδιού θα έχουν όπλα με ψεύτικα λέιζερ που όταν κάποιος σημαδέψει και πετύχει τον αντίπαλό του τότε η στολή του αντιπάλου θα αρχίσει να δονείται.

Όπως είπε στο protothema.gr ο εκπρόσωπος της οικογένειας κ. Σεργέι Τσερνίτσιν : «Η Κάτια επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στην Ελλάδα γιατί εκτιμά τη χώρα και τους ανθρώπους της. Αισθάνεται πολύ κοντά στην Ελλάδα και στο λαό της και αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε από τους καλεσμένους της αντί για δώρα να δωρίσουν χρήματα, που θα υποστηρίξουν τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που βοηθούν παιδιά στην Λευκάδα και την Ελλάδα».

Οι καλεσμένοι της οικογένειας Ριμπολόβλεβα άρχισαν να φθάνουν από την Τρίτη στο Σκορπιό. Οι περισσότεροι από αυτούς θα φιλοξενηθούν σε ένα μικρό κρουαζιερόπλοιο. Μια εταιρεία που διοργανώνει παρόμοια events έχει αναλάβει τις δραστηριότητες που θα γίνουν αυτές τις τρεις ημέρες. Ο κ. Τσερνίτσιν επισήμανε επίσης στο protothema ότι: «Εκ μέρους της Κάτιας θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική αστυνομία και το λιμενικό καθώς και τις τοπικές αρχές και το λαό της Λευκάδας για τη βοήθειά τους στην οργάνωση των γενεθλίων της».

Το βράδυ αναμένεται να κορυφωθεί το πάρτι. Στο λιμάνι έχει στηθεί μια μεγάλη πίστα με φωτορρυθμικά και ειδικά λέιζερ, όπου οι καλεσμένοι θα λικνιστούν στους ρυθμούς της μουσικής.


Τι έχει ζητήσει ο Ριμπολόβλεφ 
Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT, ο ρώσος μεγιστάνας, έχει ζητήσει από έναν εως τέσσερις εκπαιδευμένους αστυνομικούς, έναν σκύλο και ένα ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Πόσο κοστίζουν αυτά;

Παροχές:Κόστος:
Αστυνομικός30 ευρώ/ώρα
Ελικόπτερο1.500 ευρώ/ώρα
Σκύλος50 ευρώ + συνοδός

Πιο αναλυτικά: 

Ο κάθε αστυνομικός κοστίζει 30 ευρώ την ώρα. 
Το ποσό όμως ανεβαίνει, αν ο αστυνομικός χρειαστεί να μετακινηθεί εκτός έδρας από την υπηρεσία του. Αν π.χ. στείλουν αστυνομικούς από την Αθήνα, τότε ο Ριμπολόβλεφ θα πρέπει να πληρώσει εξτρά, τα έξοδα μετακίνησης, διατροφής αλλά και διαμονής τους.

Για το ελικόπτερο της Αστυνομίας, θα πρέπει να πληρώσει 1.500 ευρώ την η ώρα και μέσα σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται η πλήρης λειτουργία μηχανημάτων και προσωπικού του ελικοπτέρου, το οποίο διαθέτει θερμικές κάμερες, σαρωτές και ειδικό μηχάνημα ανίχνευσης εκρηκτικών και οπλων!

Τέλος, ο ειδικά εκπαιδευμένος αστυνομικός σκύλος, κοστίζει 50 ευρώ την ώρα και θα πρέπει να είναι μαζί με τον συνοδό του. Τόσο για τον σκύλο, όσο και για τον συνοδό του, εκτός από την αμοιβή των 50 ευρώ, θα πρέπει να πληρωθούν και τα "εκτός έδρας" που αναφέρουμε παραπάνω για τους Αστυνομικούς. Δηλαδή, έξοδα μετακίνησης σκύλου και συνοδου, έξοδα διατροφής και διαμονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIT, το αίτημα του Ριμπολόβλεφ στο Υπουργείο Δημόσιας Ταξης εξετάζεται και το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρχει θετική απάντηση, αφού είναι διατεθειμένος να καλύψει όλο το πακέτο εξόδων.

Ζήτησε και πλωτά του λιμενικού - Απαγορεύτηκε από σήμερα να πλησιάζουν σκάφη στο Σκορπιό 

Ο Ρώσος μεγιστάνας, δεν έμεινε όμως μόνο στο αίτημα στην ΕΛ.ΑΣ.... Ζήτησε βοήθεια και από το λιμενικό και περιμένει και από εκεί απάντηση. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο ίδιος, δώρισε ένα υπερσύγχρονο περιπολικό σκάφος με μηχανήματα, οπότε θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι και στο λιμενικό, θα δεχθούν να... τον βοηθήσουν.

Πάντως, ήδη, όπως διαβάζουμε στο lefkadapress, το λιμεναρχείο Λευκάδας, έβγαλε απαγορευτικό για τα σκάφη, το οποίο ισχύει μέχρι και τις 24.00 της 6ης Ιουνίου, για τη θαλάσσια περιοχή γύρω από το Σκορπιό, με αφορμή το πάρτι της κόρης, του Ρώσου μεγιστάνα.

Το απαγορευτικό είναι για προσέγγιση και αγκυροβολία σκαφών εντός της θαλάσσιας περιοχής που βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων περιμετρικά του Σκορπιού αλλά και στο Σκορπίδι.

Επιτρέπεται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μόνο η είσοδος στα διαπιστευμένα σκάφη μεταφοράς επιβατών προς το Σκορπιό καθώς και εκείνα που θα μεταφέρουν προσωπικό κάθε είδους προμήθεια για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής ανεξάρτητα από τις ποινικές και αστικές ευθύνες που συντρέχουν κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπόκεινται και στις διοικητικές κυρώσεις του άρθρου 157 του κώδικα Δημόσιου Ναυτικού Δικαίου.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: