ΣΙΝΕ

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Δείτε την πισίνα - βιολί αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων! (φωτό)

Το νέο status-symbol των πλουσίων και διασήμων είναι πλέον οι εντυπωσιακές πισίνες και όχι τα γρήγορα αυτοκίνητα και οι τεράστιες βίλες.
Λίγοι θα μπορούσαν να φανταστούν μια πισίνα σε...
σχήμα βιολιού - και ακόμα λιγότεροι θα μπορούσαν να την αποκτήσουν!

Καθώς η νέα μόδα στις τάξεις των πλουσίων και διασήμων όμως επιτάσσει οι εντυπωσιακές πισίνες να αποτελούν πλέον "status symbol", όπως παλαιότερα τα γρήγορα αυτοκίνητα και τα τεραστίου μεγέθους σπίτια - παλάτια, οι πλούσιοι και ισχυροί ανά την υφήλιο βάζουν τα δυνατά τους στη φαντασία και τα χρήματά τους στην κατασκευή και... δημιουργούν!

Ένας τραπεζίτης, ο Jay Dweck, πρώην επικεφαλής στην Goldman Sachs, εμπνεύστηκε από ένα βιολί Stradivarius και δημιούργησε μια μοναδική πισίνα στο σχήμα αυτό, που κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ ένα εκατομμύριο δολάρια. Μάλιστα, η πισίνα έχει και δοξάρι, που επίσης σχηματίζεται από νερό - ρηχό, σε στυλ «μπανιέρας», για να χαλαρώνουν οι λουόμενοι.

«Ήθελα μια πισίνα αρκετά μακριά σε μήκος για να μπορεί κανείς να κολυμπά, μόνο που βάσει των περιορισμών, μια τέτοια πισίνα θα έπρεπε να είναι αρκετά στενή», λέει ο Dweck στην εφημερίδα Daily Mail εξηγώντας πως θέλοντας να συνδιάσει τις «ανάγκες» του με τις οδηγίες, κατέληξε σ' αυτό το μοναδικό σχήμα πισίνας. Το γεγονός πως η πισίνα κατασκευάστηκε στη Νέα Υόρκη και όχι στις απέραντες εκτάσεις της Καλιφόρνια, τον περιόριζε κάπως...

Καθώς και ο ίδιος παίζει βιολί, ως χόμπι, καθώς υπήρξε από τα ανώτερα στελέχη όχι μόνο της Goldman Sachs αλλά και της Morgan Stanley, δεν άργησε να συνειδητοποιήσει πως αυτό που ήθελε να πραγματοποιήσει δεν ήταν άλλο από μια πισίνα-βιολί!

Τα χρήματα βέβαια δεν ήταν εμπόδιο κι έτσι σύντομα ο τραπεζίτης απέκτησε την πισίνα των ονείρων του...
mynews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: