ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Πυρσός Γρεβενών: Στην πόρτα εξόδου έξι ποδοσφαιριστές!!!

Δίχτυα στην Κ20 του ΠΑΟΚ!!!
Παρελθόν από τους πράσινους του Πέτρου Τσούκλη οι...
Κοτίτσα, Καραγκούνης, Θεοχαράκης, Βιτορίνο, Ελευθερίου και Καραγιάννης. 

Μετά τον Παναγιώτη Κοσμίδη, ακόμα έξι παίκτες περνούν την πόρτα της εξόδου στον Πυρσό Γρεβενών, αφού δεν συμπεριλαμβάνονταν στο σχεδιασμό για την ομάδα της επόμενης σεζόν.
Ο λόγος για τον τερματοφύλακα, Μίκλοβαν Κοτίτσα, τον έμπειρο επιθετικό Χρήστο Καραγιάννη, τον νεαρό αμυντικό Λορέντζο Βιτορίνο, τον δεξιό μπακ Παναγιώτη Θεοχαράκη, τον αριστερό μπακ Νίκο Καραγκούνη και τον μεσοαμυντικό Ελευθερίου.

Εξάλλου, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και για το ποιοι από τους Γκέτσιο, Τζερεμέ, Μπόζιαρη, Αθανασιάδη, Σκέντο, Σικαλόπουλο παραμείνουν (πιο κοντά δείχνει ο πρώτος, πιο μακριά οι δυο τελευταίοι). 

Πολύ πιθανό μετά τον Γρηγόρη Κοσμίδη είναι να παραμείνει και ένας ακόμα γκολκίπερ, ο Λάμπρος Αλεξίου και θα αναζητηθεί ακόμα ένας ή και δυο. 

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα μεταγραφικά, με τους Οικονόμου, Μήνο και Τζιώτζη να δείχνουν πολύ κοντά, όπως και οι δυο Αργεντινοί, ενώ υπάρχει περίπτωση να αποκτηθούν και κάποιοι παίκτες από την Κ20 του ΠΑΟΚ και γι' αυτό ίσως υπάρξει συνάντηση της διοίκησης το Σάββατο με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

dokari.gr 
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: