ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η εκδίκηση της χωρισμένης - Σάλος από την κατάθεση του πρώην που κατέληξε σε νοσοκομείο!

Ο 21χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πρόσφατα χώρισε με την κοπέλα του, η οποία όμως συνέχιζε να του τηλεφωνεί...


«Μαύρους» στο ξύλο έκαναν δύο νεαρούς Ηρακλειώτες άγνωστοι προχθές το βράδυ (16-06-2014) στην περιοχή των Γουβών. Τα δύο θύματα ηλικίας 21 και 23 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν μάλιστα στο νοσοκομείο, βρίσκονταν σε ένα αυτοκίνητο και περίμεναν σε διαστραύρωση της περιοχής, τη μητέρα της πρώην φίλης του πρώτου, με την οποία είχαν χωρίσει πριν λίγο καιρό.

Στη θέση όμως της γυναίκας αυτής εμφανίστηκαν δύο άτομα, τα οποία κατέβηκαν από ένα μαύρο αυτοκίνητο και άρχισαν να τους χτυπούν μέχρι που οι δύο φίλοι έχασαν τις αισθήσεις τους.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Πατρίς'' κάτοικοι της περιοχής τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ και οι δύο Ηρακλειώτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πρόσφατα χώρισε με την κοπέλα του, η οποία του τηλεφωνούσε – σύμφωνα με τα λεγόμενά του- και του έλεγε ότι θα βάλουν άτομα να τον «σπάσουν στο ξύλο».

Ο τραυματίας πρόσθεσε ότι δεν είδε ούτε τα άτομα που τον χτύπησαν, ούτε συγκράτησε χαρακτηριστικά του οχήματος που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

newsit.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: