ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Πεπελίδης: Νέα ομάδα και άνοδο με Καστοριά

Ο πρόεδρος των «γουναράδων» , τονίζει ότι ελάχιστοι παίκτες θα μείνουν (5-6), ότι θα γίνουν περίπου 20 προσθήκες με στόχο την άνοδο, ενώ ανέφερε ότι διακαής πόθος είναι προπονητής από...
τη Σούπερ Λίγκα.

Το στίγμα του για την Καστοριά της νέας εποχής δίνει στο dokari.gr ο πρόεδρος, Νίκος Πεπελίδης, με καθαρό μυαλό πλέον και... ανακουφισμένος μετά από μια πολυτάραχη χρονιά.
Ο έμπειρος παράγοντας τόνισε αρχικά: «Εκκρεμεί μια συνάντηση με τον Ανδρέα Λέτσιο, αλλά εκτιμώ ότι θα πάμε σε αλλαγή προπονητή. Ήδη έχουμε προχωρημένες επαφές με νεαρό τεχνικό με θητεία στη Σούπερ Λίγκα, που είναι και ο διακαής μας πόθος.
Ο Νίκος Ζαλίκας είναι επίσης μια λύση που εξετάστηκε, είναι φίλος μου και όντως είδαμε μαζί το παιχνίδι στο Κορδελιό.
Αλλά προς το παρόν το βάρος πέφτει στην άλλη περίπτωση, χωρίς ακόμα να αποκλείεται κάτι.
Μιλήσαμε και με 2-3 παίκτες από μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά δε θα λειτουργήσουμε αυθαίρετα ως διοίκηση. Θα έρθει πρώτα ο προπονητής και θα χτίσουμε από κοινού την ομάδα».

Για να συνεχίσει ο Πεπελίδης: «Πέρασε μια χρονιά μεγάλης ταλαιπωρίας για την Καστοριά. Θα γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Θέλουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, αλλά με σοβαρότητα. 
Θα κρατήσουμε 5-6 παίκτες περίπου και θα κάνουμε σχεδόν 20 μεταγραφές. Φυσικά οι παίκτες που θα φύγουν δε σημαίνει ότι δε βοήθησαν, είναι προς τιμήν τους αυτό, αλλά ο στόχος αλλάζει. Θα γίνει μια καινούρια ομάδα. Θα προκύψουν ευκαιρίες ενίσχυσης και ακόμα είμαστε επιφυλακτικοί και διστακτικοί».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: