ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ρεχάγκελ: Η Ελλάδα που ξέρω μπορεί να προκριθεί!

Αισιόδοξος για την τύχη της Εθνικής Ομάδας στην αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα εμφανίστηκε ο Ότο Ρεχάγκελ...

Μιλώντας στη «Sportday» ο Γερμανός προπονητής υπογράμμισε ότι...
το μόνο στοιχείο το οποίο πρέπει να έχει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην αναμέτρηση της Κυριακής ήταν το θράσος το οποίο είχαν οι διεθνείς μας.

Αναλυτικά μίλησε:

Για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο παιχνίδι με την Ακτή Ελεφαντοστού: «Η ομάδα είχε πολύ μεγάλο θράσος, με την καλή έννοια. Αγωνιστικό θράσος δηλαδή. Και θεωρώ ότι αν έχει το ίδιο θράσος και στον επόμενο αγώνα με την Κόστα Ρίκα, μπορεί να προχωρήσει κι άλλο στο Μουντιάλ. Εγώ την Ελλάδα την έχω πάντα στην καρδιά μου και πάντα θα την υποστηρίζω. Μου άρεσε, λοιπόν, που είδα μια τόσο καλή Εθνική ομάδα, η οποία επικράτησε πανάξια της αντιπάλου της, προκρίθηκε απόλυτα δίκαια στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έπαιξε σωστά και νίκησε».

Για την αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα: «Η Κόστα Ρίκα έκανε πολύ καλά πράγματα μέχρι τώρα στο παγκόσμιο. Νίκησε την Ιταλία, νίκησε την Ουρουγουάη, έφερε ισοπαλία με την Αγγλία και τερμάτισε πρώτη. Δεν θεωρώ όμως ότι είναι καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα. Η Ελλάδα που είδα, η Ελλάδα που ξέρω, σαφέστατα έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση».

Για τις εμφανίσεις του αρχηγού της Εθνικής ποδοσφαίρου, Γιώργου Καραγκούνη: «Ο Κάρα ήταν σε φοβερή κατάσταση. Αυτός όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν αλλάζει... Για άλλη μια διοργάνωση είναι οδηγός της Εθνικής ομάδας και δεν είναι μικρό πράγμα αυτό».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: