ΣΙΝΕ

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Απίστευτο: Μετέφεραν νεκρό με... τα πόδια εξαιτίας έλλειψης οδηγών στο "Αγ. Ανδρέας"

Δραματική είναι πλέον η κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας", όπου, σύμφωνα με καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων "Ιπποκράτης", ένας νεκρός μεταφέρθηκε από τη...
νεφρολογική κλινική του νοσοκομείου στο νεκροτομείο με τα πόδια από τους εργαζομένους, επειδή δεν υπήρχαν διαθέσιμοι οδηγοί.

Στην καταγγελία που απέστειλαν οι εργαζόμενοι στο patrastimes.gr αναφέρουν ότι ζητήθηκε από το ΕΚΑΒ να στείλει ασθενοφόρο προκειμένου να γίνει η διακομιδή του νεκρού, αλλά οι τραγικές ελλείψεις οδηγών (μόλις δύο άτομα αυτή την ώρα) το έκαναν αδύνατο αυτό.

Έτσι μετά από σχετική εντολή του διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, η σορός τοποθετήθηκε επάνω σε ένα κρεβάτι, το οποίο μετέφεραν πεζή οι εργαζόμενοι στο νεκροτομείο.


Διαβάστε την καταγγελία του σωματίου "Ιπποκράτης":
"Eκεί που είπαμε ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ, πάλι λέμε ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ .

Κάπως έτσι θα μπορούσε κάποιος να διακωμωδεί τα συμβαίνοντα και πάλι με τούς Οδηγούς στο Νοσοκομείο ΑΓ ΑΝΔΡΕΑΣ, όπου μέχρι αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα να πάρουμε τον Νεκρό που επί ώρες παραμένει στην ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, γιατί αρνείται το ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει.

Και εδώ βέβαια φαίνεται και η ανεπάρκεια των Διοικούντων. Τόσο του Υποδιοικητή που σήμερα αναπληρώνει τον Διοικητή όσο και του Διοικητή της 6ης Υ.Πε, του λαλίστατου στούς μονολόγους, οι οποίοι οχι μόνον δεν φρόντισαν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε, απεναντίας δίνουν εντολές, Ακουσον-Ακουσον, να μεταφέρουν τον νεκρό με το Φορείο σε μια υπαίθρια απόσταση 500 μέτρων, ή να 'Στείλουν έναν οποιοδήποτε Οδηγό στο ΡΙΟ να πάρει ένα Ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει'.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το ΕΚΑΒ εδώ στην περιοχή, στο Νοσοκομείο, αυτήν την στιγμή έχει δύο Ασθενοφόρα".

onmed.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: