ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Στο τιμόνι του Φιλώτα ο Νίκος Παπανώτας!!!

Η διοίκηση της Θύελλας Φιλώτα μετά από ώριμη σκέψη κατέληξε......για τη νέα σεζόν προπονητής θα είναι ο Νίκος Παπανώτας.

Ο νέος πρόεδρος του Φιλώτα Αλέξανδρος Σίσκος, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε, μας ζήτησε να προβεί στην παρακάτω δήλωση:


«Σύσσωμο το ΔΣ αποφάσισε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας να είναι ο Νίκος Παπανώτας. Ένας αξιόλογος προπονητής και η καλύτερη επιλογή . 

Ο κ. Παπανώτας, δεν μπόρεσε να είναι σήμερα μαζί μας αφού λείπει για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Ρόδο . Συγκεκριμένα παρακολουθεί τη σχολή προπονητών που γίνεται αυτές τις ημέρες στη Ρόδο για να γίνει κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του . Τελειώνοντας ο κ. Σίσκος μας τόνισε :"Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε από σήμερα, για να είμαστε έτοιμοι, στην πρόκληση που ακούει Γ΄εθνική ."

Ποιος είναι ο Παπανώτας Νίκος
Γεννήθηκε στις 14-01-1968 στη Βέροια. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών. Απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Διοίκησης και Οικονομίας και υπάλληλος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Κάτοχος πτυχίου UEFA Α’.
Αγωνίστηκε στη ΑΕ Ποντίων, τον Αετό Σκύδρας, στην Κοζάνη, στην Αλεξάνδρεια και στην Βέροια.

Το προπονητικό του ξεκίνημα έγινε το 1992 στον Α.Ο. Σύμης Δωδεκανήσου κατακτώντας τον 1ο του τίτλο. Διετέλεσε προπονητής από το 2005 και για 6 συνεχόμενα χρόνια στην Νίκη Αγκαθιάς, κατακτώντας 3 τίτλους και διατηρώντας την Νίκη στην Δ΄ Εθνική. 

Συνέχισε το 2012 στον Ολυμπιακό Κυμίνων στην Δ΄ Εθνική κατακτώντας και τον τίτλο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Τελευταία διετέλεσε προπονητής στην ομάδα των Λευκαδίων. 

matiesstasport

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: