ΣΙΝΕ

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Football League: Φινάλε και «μάχη» για το μπαράζ

Με τη Νίκη Βόλου να θέλει έναν βαθμό για να «κλειδώσει» την απευθείας άνοδο και τους ΑΟΧ και Ολυμπιακό Βόλου να «μάχονται στα Χανιά για την 3η θέση ολοκληρώνονται τα πλέι οφ.


Στο τέλος του έφτασε το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ στη Football League καθώς την Κυριακή (1/6) διεξάγεται η 14η και τελευταία αγωνιστική, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται ουσιαστικά σε δυο αναμετρήσεις.

Στο Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει τον αδιάφορο, βαθμολογικά, Ηρακλή και αναζητά έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο στη Super League, ενώ στα Περιβόλια ο ΑΟΧ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου με φόντο την 3η θέση που οδηγεί στο μπαράζ με την Ξάνθη.

Στα άλλα δυο ματς, η Κέρκυρα που έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο αντιμετωπίζει στην Πιερία τον Αιγινιακό, ενώ στον Ταύρο θα τεθούν αντιμέτωποι Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Κυριακή 1/6
18.00: Νίκη Βόλου – Ηρακλής

18.00: Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου

18.00: Αιγινιακός – Κέρκυρα

18.00: Φωστήρας – Ηρακλής Ψαχνών

Δείτε τα σενάρια για το μπαράζ
Ένα έξτρα κίνητρο έχουν ΑΟ Χανιά και Ολυμπιακός Βόλου για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης των πλέι οφ της Football League.

Όποια ομάδα καταφέρει να τερματίσει στην 3η θέση, θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη, με στόχο μια θέση στη Super League. Το έργο της ομάδας αυτής δεν θα είναι εύκολο, μιας και οι Ακρίτες υπερέχουν σε ποιότητα. Ωστόσο αν δεν πάρουν το εισιτήριο για την πρώτη τη τάξει κατηγορία, θα πάρουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Συγκεκριμένα, θα εισπράξουν το πριμ... υποβιβασμού, που έλαβαν οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν, Άρης και Απόλλων. Πρόκειται για 250.000 ευρώ, που για τα δεδομένα της Football League είναι ιδιαίτερα σημαντικό...

onsports.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: