ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

«Iffet»: Η χαμένη αθωότητα»: Τα νέα επεισόδια (51o - 52ο - 53ο - 54ο επεισόδιο) (VIDEOS)

Iffet Επεισόδιο 51 Ελληνικοί Υπότιτλοι


ΠΑΙΖΟΥΝ: Deniz Cakir, Ibrahim Celikkol, Eren Ozyalcin, Ozan Cobanoglu, Zuhal Olcay, Melike Guner.


ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ!!! 

Iffet Επεισόδιο 52 Ελληνικοί Υπότιτλοι




Iffet Επεισόδιο 53 Ελληνικοί Υπότιτλοι


Iffet Επεισόδιο 54 Ελληνικοί Υπότιτλοι


IFFET EPEISODIO 54


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

videogr
https://www.antenna.gr/minisites/iffet/videos

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

84 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολυ πολύ πολύ. .....ανεβάστε κ τα υπόλοιπα! !!!!!! (Περιμενωωωωωωω)

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια τι εννοεισε το ρεμαλι ο Τζεμιλ οταν ειπε στην Ιφφετ οτι η διαφορα της απ τις αλλες ηταν οτι αυτη ηταν ευκολη??? θα μας τρελανει ο βιαστης ??????????

Unknown είπε...

na min to pezi poli diskoli na min ta koysi i mpampothrefti

Ανώνυμος είπε...

Ο Τζεμιλ μια ζωη ετσι ηταν, ειναι και θα ειναι οπως και οι περισσοτεροι αντρες φυσικα. Μονο ο Φεγιαζ αξιζει στη σειρα. Μαγκας και λεβεντης. Ξερει να αγαπαει και να αγαπιεται. Ολοι οι υπολοιποι πανε πακετο μαζι με τον Τζεμιλ. Ο πατερας της Ιφετ ειναι ενας σατραπης και συντηρητικος μεχρι αηδιας και ο Αλι Ιχσαν αποδειχτηκε ενας αδιστακτος ψυχικα διαταραγμενος που νομιζει πως με τα λεφτα και την επιβολη του μπορει να κανει ο,τι θελει.
Αν ημουν Ιφετ θα τους ξεφορτωνομουν απο την ζωη μου και ουτε θα γυριζα να ασχοληθω ξανα μαζι τους....

Ανώνυμος είπε...

Δε νομιζω οτι ο Αλι Ιχσαν ηταν διαταραγμενος πριν την γνωρισει ....Πιστευω οτι εγινε εκ των υστερων μετα απ οσα περασε κι αυτος ...οχι οτι συμφωνω με οτι κανει ... αλλα του δινω κι ενα δικιο που του σαλεψε ....οσο για την Ιφφετ συγνωμη αλλα θα μπορουσε να αποφυγει πολλα ......αυτη φταιει για οτι τραβαει .....Αν ειχε πει την αληθεια απο την αρχη ..απ οταν μπηκε σαν σωφερ ο Τζεμιλ μεσα στο σπιτι πολλα θα ειχαν αποφθεχθει... ακομα τοτε ηταν καλα με τον γαμο της ..οσο για τον Τζεμιλ χειροτερο μακακα δεν εχω ξαναδει .... εμ τα κανει σκατα ... εμ το παιζει και ιστορια ... ουστ κοπροσκυλο ..που θυμηθηκε τωρα να το παιξει υπερανω και να μην θελει τα λεφτα της χαζοβιολας Νηλ ,...ξεχασε οταν παντρευτηκε την Μπετουλ για τα λεφτα της ...Τουλαχιστον θα κανει κι ενα καλο σ ολο το εργο να σωσει την Ιφφετ απ την αυτοκτονια !!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι με τον πατερα ... ο πατερας της μεσα στο εργο εχει δειξει στιγμες αυτοθυσιας για τις κορες του ...απλα εχει μεγαλωσει ετσι .. αυτα εχει μαθει ..και ετσι φερεται ... η Ιφφετ μ εκνευριζει που ειναι συνεχως κατω απ τα βρακια τους και κανει οτι της λενε ...δε θα πρεπε να ειναι τοσο υποδουλη στον πατερα της ...οσο κι αν τον σεβεται ... ειναι χωριατης αγραμματος . δεν ειναι κακος ομως !!!!!!

Unknown είπε...

εμεναα δεν παιζουν,,,γιατι; :(

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ Ο ΤΖΕΜΙΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΦΕΤ

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά έλεος! Αν είναι έτσι οι εύκολες τότε οι δυσκολες πως είναι; Αν ήταν τόσο εύκολη όσο λέει, θα το έκαναν με τη θέλησή της και δε θα χρειαζόταν να τη βιάσει! Και το τραγικό είναι ότι τη σύγκρινε με τη Νιλ και τη Μπετούλ, οι οποίες τρέχουν από πίσω του και έβγαλε την Ιφέτ εύκολη που του κάνει τόσα καψόνια!

Ανώνυμος είπε...

Θάνατος στον Αλί Ιχσάν! Στην αρχή ήταν τόσο καλός και τώρα αποδείχθηκε ο χειρότερος από όλους!

Ανώνυμος είπε...

eisai me ta kala soy? eksaitias toy ginane ola afta kai xeresai twra? eleos

Ανώνυμος είπε...

sosta les

Ανώνυμος είπε...

O,τι και να εγινε δεν δικαιολογειται η συμπεριφορα του Αλι Ιχσαν. Εβγαλε ενα εντελως αλλο προσωπο σαν να το ειχε καλα κρυμμενο απο την αρχη. Απλα τα πλουτη τον εχουν μεταλλαξει σε εναν τρομερα εγωιστη και κακομαθημενο ψυχοπαθη. Στο κατω κατω αν δεν ανεχεται ο,τι εχει γινει,ας χωρισει και ο καθενας ας τραβηξει τον δρομο του. Δηθεν το παιζει μαγκας και παει με την Γιασεμιν και αυτη σαν βουρλο καθεται και τον ανεχεται. Οσο για τον πατερα της Ιφετ το οτι ετσι εχει μαθει δεν σημαινει πως πρεπει να εχει αυτες τις αντιληψεις για ολη του την ζωη.Ας μορφωθει κοινωνικα και ας ανοιξει τα ματια του μαθαινοντας να αγαπαει πρωτα απο ολα τον εαυτο του και τα ιδια του τα παιδια και να φερεται σωστα. Εγω τον μισησα αφανταστα οταν εσπασε στο ξυλο την ιδια του την κορη ενω ηταν εγκυος λες και ηταν κανενας σακος του μποξ. Τετοιοι "γονεις" δεν αξιζουν τον τιτλο να λεγονται ετσι.Οσο για τον Τζεμιλ θα συμφωνησω απολυτα με τον πιο πανω...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΙΦΕΤ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΑΛΙ ΙΧΣΑΝ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΗΝ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΕΚΕΙ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ Η ΙΦΕΤ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΑΛΛΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΙ ΙΧΣΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΜΙΛ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΑ Ο ΤΖΕΜΙΛ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΕΤΕΙΑ ΛΟΓΙΑ ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΖΕΜΙΛ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΗΝΑΙΚΑ Η ΙΦΕΤ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΖΕΜΙΛ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΙ ΙΧΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΕΥΚΟΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΦΕΤ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΠΕΤΟΥΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΝ ΙΦΕΤ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΛ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΝΙΛ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ Η ΙΦΕΤ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΙΦΕΤ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΜΙΛ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ Ο ΤΖΕΜΙΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΙΦΕΤ ΚΑΙ Η ΙΦΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΤΖΕΜΙΛ ΜΗΝ ΞΕΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΑ♥♥♥

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΕ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ 53?????ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

dimitra είπε...

ego gia alli mia fora 8a po mpravo sti omada mas ekei pou kani ta panta gia na sunexisoume na vlepoume tin seira . tora oson afora tin seira ena mono ERGARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EINAI KAI ME POLU POLU KALOUS ROLOUS !!!!!!!!!! KOMENA KAI RAMENA STA METRA TOUS ....

Ανώνυμος είπε...

Ελα ντε!!!!!!! ποτε;;;;;; Περιμενω κ εγωωωωωωωωωωωω

Ανώνυμος είπε...

Την ειπε ευκολη οχι γιατι το πιστεύει αλλα για τα οσο λογια εχει πει η ιφετ απο τοτε που ο αλι ιχσαν την εκβιαζει οτι θα τον σκοτωσει αν δεν τον κανει να φυγει απο κοντα της!!Έτσι ο ένας νιώθει προδομένος απο ;τον αλλο!!

Ανώνυμος είπε...

to 53-54 tha vgoun mexri to savvato i tin epomeni paraskeui? 2 epeisodia anevazete tin vdamada i 4?

Ανώνυμος είπε...

ενας ανθρωπος 60 χρονων δεν αλλαζει νοοτροπια τοσο ευκολα ... δες κι απ τους γονεις σου ... ας μην κρινουμε μονο απ οτι βλεπουμε ...δεν λεω οτι η συμπεριφορα του πατερα ειναι σωστη .. ειναι απαραδεκτη ομως ετσι εχει μαθει .. ετσι εχει μεγαλωσει ...μ αυτα που διδαχθηκε διδαξε .. δεν παει να πει οτι ειναι σωστα ... ομως ας ειμαστε λιγο πιο λογικοι και σκεπτικοι με καποια πραγματα ...και μη βλεπετε μονο οτι θελετε ... σοβαρα δεν δικαιολογειται καθολου κατα την γνωμη σου η συμπεριφορα του Αλι Ιχσαν ?? δεν τον υποστηριζω .. βλεπω ολες τις αποψεις ... οταν την γνωρισε ηταν μια χαρα .. την εβαλε μεσα στο σπιτι του .. την παντρευτηκε ... του εφερε μεσα στο ιδιο του το σπιτι τον Τζεμιλ χωρις να του πει την αληθεια για το ποιος ηταν ταχα γιατι ηθελε να τον εκδικηθει .... το μαθαινει χωριζουν .. συνεχως ανακαλυπτε οτι βρισκοντουσαν ... ανακαλυπτε καινουρια ψεματα της Ιφφετ ...ο Τζεμιλ απο εκδικηση τα μπλεκει με την κορη του Αλι ξαναμπαινει μεσα στο σπιτι του .. ολα αυτα δεν εγιναν γιατι τα αφησε η Ιφφετ να γινουν ? Αν η Ιφφετ ειχε πει απο την αρχη ποιος ειναι αυτος ...πιθανοτατα ουτε η Νηλ θα ειχε ερωτευτει τον Τζεμιλ και ουτε θα ειχε γινει οτι εγινε ...ελα τωρα που δεν δικαιολογεις την σταση του μεχρι ενα σημειο .. πολυ θελει να του σαλεψει του ανθρωπου ???Οσο για τον Τζεμιλ δεν θελω να τα ξαναβρει με την Ιφφετ ...αλλα δε βλεπω να γινεται η επιθυμια μου .. ειναι τοσο χαζη που τα βλητα εχουν περισσοτερη νοημοσυνη απ αυτην !

Ανώνυμος είπε...

αντε ποτε θα βγει το 53???

Unknown είπε...

valte keta ipolipa re pedia mas afisate se agonia

Unknown είπε...

Θελω πολυ στο τελος να δω μαζι τον Τζεμιλ και την Ιφετ...Περα απο το τι εχει γινει δεν λεω αυτο που της εκανε ειναι για κρεμασμα, αλλα τον συνγχωρεσαι και αγαπιουνται...Εκει που την ειπε ευκολη πιστευω ηθελε να την πληγωσει..μα και αυτη ειναι χαζη μια του λεει τον αγαπαει και μια αγαπαει τον αντρα της, οποτε ο ενας παει κοντρα στον αλλον ποιος θα πληγωσει ποιον σαν παιχνιδι..!!!Οσο για τον Αλι Ισχαν δεν εχω να πω κατι την αγαπησε πολυ την Ιφετ αλλα και αυτη του εκανε πολλες μαλακιες γιαυτο και φερετε οπως της φερετε τα ιδια ακριβως του εκανε...Οσο για την σειρα ειναι τελεια εχω ποροθει ασχημα..!!!Οσο για τα επεισοδια λεει αμα εχετε διαβασει απο κατω Πεμπτη και Παρασκευη ανεβαζουν τα επεισοδια αλλα λογω καθυστερησεις μπορει μερικα να ανεβουν το Σαββατο..!!!!!Οποτε υπομονη

Ανώνυμος είπε...

paidia eida to teleytaio epeisodio sta toyrkika.perimena oti 8a exei xapi ent. perimenete na deite to entelos anti8eto!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ton skotonei i iffet kata la8os??

Ανώνυμος είπε...

ρε σεισ λυπηθετε με!!!!! 8α σκασωωωω περιμενω ωρε να ανεβουν και τα υπολοιπααααααααααα

Ανώνυμος είπε...

?????????????ta ypoloipa pote???????????????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ Η ΙΦΕΤ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΜΙΛ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΙ ΙΧΣΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΙΦΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΕΜΙΛ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΖΕΜΙΛ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΛΙ ΙΧΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΖΕΜΙΛ ΤΟΝ ΕΦΤΗΣΕ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΜΙΛ ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΙΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΥΤΥΧΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ Η ΝΙΛ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ Ο ΑΛΙ ΙΧΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗ ΝΙΛ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΥΤΥΧΟΣ ΠΟΥ Η ΙΦΕΤ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΦΕΤ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΙΦΕΤ ΑΑΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 2 ΚΥΚΛΟ ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ HAPPY END

Ανώνυμος είπε...

NAI

Ανώνυμος είπε...

KI EGO PERIMENO ALLA EINAI SE ANAMONH PAIDIA HPOMONH

Ανώνυμος είπε...

ante re paidia!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μην μας κρατατε αλλο σε αγωνιαα βαλτεε το 53 :)

Ανώνυμος είπε...

ante kale!!!!!!!!!!!!

mamamia είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

anatrixiasa!!

Ανώνυμος είπε...

giati kale

Ανώνυμος είπε...

anteeeeee reeee paidiaaaaaaa mas skasate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!valte to 53.... please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα ολα αυτα αλλα θυμηθητε οτι ειναι σειρα και οτι το σεναριο της ειναι ετσι!!Και να θελουμε,δεν το αλλαζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Και εγω τρελαθηκα απο την χαρα μου <3

Ανώνυμος είπε...

ki ego einai ftiagmenoi o enas gia ton allo kai auto den ua ala3ei pote

Ανώνυμος είπε...

epiase kruo...xaxaxaxax

Ανώνυμος είπε...

na eiste kale vre paidia... eyxaristoume.... alla nai valte k ta 53 k 54..

Ανώνυμος είπε...

ante anevaste ta epitelous!!!!

clansman είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

kai gt den ta anevazete 5-5 opws ta exoyn sto periodiko?4 epeisodia k mas vgazete tin psuxi ka8e fora...

Ανώνυμος είπε...

Ti tha ginei thelw k n koimthww..antee..

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω πως είναι το παιδι της ιφετ, γιατι θα κανει παιδι με τον τζεμιλ, αλλα θα εχουν ένα ατύχημα με το αμαξι και θα νομιζουν οτι πεθανε το μωρο. Όμως μετα την καλουν στην αστυνομια κ της δειχνουν κατι από το παιδι της και η ιφετ ετσι καταλαβαινει πως ζει. Δικες μου εκτιμησεις αυτά γιατι το εχω δει στα τουρκικα και ότι καταλαβα σου λεω. Οποτε για το ότι το μικρο κοριτσακι είναι παιδι της, πιστευω είναι σιγουρο αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με το σχολιο που λεει να βλέπουμε ολες τις αποψεις. Του καθενος η σταση, δηλαδή της ιφετ, του τζεμιλ και αλι εχουν και τις δυο οψεις του ομισματος και απλα ο καθενας από εμας βλεπει αυτή που ταιριαζει καλυτερα με την ιδιοσυγκρασια του. Οσοι λετε γιατι ο τζεμιλ την ειπε ευκολη την ιφετ, δειχνει στο εργο πως δεν είναι λογια που πιστευει αλλα τα λεει με σκοπο να πονεσει την ιφετ, γιατι πιστευει πως επαιξε μαζι του αφου η ιφετ του εδωσε ελπιδες και μετα τις ξαναπηρε πισω, χωρις να ξερει ότι η ιφετ αυτό το εκανε γιατι πλεον την εκβιαζει ο αλι πως θα τον σκοτωσει. Από την άλλη η ιφετ δεν θεωρω πως χαρακτηρίζεται χαζη σ'αυτη την περιπτωση, αλλα ερωτευμενη!

Ανώνυμος είπε...

μερικοι μερικοι θα πρεπε να ντρεπεστε. οσοι δεν εχετε υπομονη η πηγεντε κ αγοραστε τα η παψτε να γραφετε πιεστικα προς τον συντακτη σχολια. δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να ανεβαζει. καντε λιγο υπομονη. δεν κερδιζετε κατι ετσι.

Ανώνυμος είπε...

οριστε ανεβηκαν λυσσαξατε!!

Ανώνυμος είπε...

χαζη ειναι που ειναι ερωτευμενη με καποιον που την βιασε ...

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει, ο αλι ιχσαν είναι πλεον αλλου για αλλου.
Αλλα του δινω ελαφρυντικα επειδή ο τζεμιλ ενώ θελει και αγαπαει την ιφετ, παιζει θεατρο στην κορη του, την παντρευτηκε ενω δεν την αγαπουσε και μπασκακωθηκε και στο σπιτι του.
Και οταν καποιος σου πειραζει το παιδι, πιστεψε με, δεν τον αφηνεις απλα ατιμωρητο.
Επισης ξερει ότι η ιφετ αγαπάει τον τζεμιλ οπότε θελει να την πληγωσει επειδή δεν τον αγαπησε και δεν τον εκτιμησε όπως εκανε αυτος.
Η προδοσια και η απιστια σε κανει καποιες φορες αλλον ανθρωπο.
Όπως και να εχει οι χαρακτήρες του εργου είναι ολιγον διεστραμμένοι!!!!
Αλλα τι να κανουμε;;;; Εχουμε κολλησει και το παρακολουθούμε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΖΕΜΙΛ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΗΤΗΣ. ΝΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΙΦΕΤ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΒΙΑΣΕ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΕΓΓΥΟ, ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΣΧΗΜΑ!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΗΝ ΜΠΕΤΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΗΛ.
ΦΕΡΝΟΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΤΟΥΛ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΚΙ ΤΣΑΝ :-)
ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ, ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΤΗΣ ΙΦΕΤ, ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΤΖΕΜΙΛ ΜΠΕΗ". ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ???
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΝΗΛ, ΤΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, Ο ΤΖΕΜΙΛ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ "ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΤΖΕΜΙΛ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ , ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

διεστραμμένοι; Δεν θα το ελεγα, σ'αυτη τη ζωη γινονται και πολύ χειροτερα πραγματα και οι ηρωες της σειρας βιωνουν συναισθηματα και παθη που δεν νομιζω να μην εχουν ζησει καποιοι από εμας εδώ ή που δεν εχουν δει να γινονται γυρω τους. Δηλαδη δεν νομιζω να είναι εξωπραγματικες αυτές οι καταστασεις που βλέπουμε στη σειρα.

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που δεν μας ειπες την συνεχεια .... ρε πατε καλα ??? αφηστε μας να το δουμε ? δε γουσταρουμε να μας λετε τι θα γινει ..τι δεν καταλαβαινετε ?????

Ανώνυμος είπε...

η Ιφφετ ειναι πολυ ηλιθια ....Δεν του καθομουνα με τιποτα του παλιοσαβουρη ετσι με το ζορι ... οτι γουσταρει αυτος ??ουστττ

Ανώνυμος είπε...

να εισασται παντα καλα καλη συνεχεια ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

παλι σκατα θα τα κανει η Ιφφετ

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχεις δίκαιο. Πολλοί απο εμας μπορει να εχουν περάσει κατι παρόμοιο ή και χειρότερες καταστάσεις.
Απλα ειναι περίεργο που σε μια μονο οικογένεια συμβαίνουν ολα αυτα μαζι, μαζεμένα και διογκώμενα.
Μα όλοι να περνάνε απο μια τραγική κατάσταση;
Αλλα ειναι σήριαλ και όπως κάθε σήριαλ στηρίζεται στην υπερβολή.

Ανώνυμος είπε...

kala nte emeis to leme mipos exete agonia pos kaneis etsi

Ανώνυμος είπε...

kai autos pou 8a bgalei to oplo stin iffet pios einai telos panton makari na sinexisete na bgazete epeisodia gia na katalaboume ti rolo barane autoi

Ανώνυμος είπε...

poso xydaios mporei na ginei enas antras???? eleos!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Siga re maga parto alliws.tsampa magas o zemil.ufakh o typos.xypna ifet,.,

Ανώνυμος είπε...

Kαλα μην ανησυχεις αν καποια ατομα από εδώ λενε τη συνεχεια γιατι άλλο να βλέπεις από εδώ καποια λογια για τη σειρα άλλο να το βλέπεις και να βλέπεις πως θα αντιδρασουν και πως θα συμπεριφερθουν. Για να καταλάβεις όταν κοπηκε η σειρα από τη τηλεοραση, επειδή εγω δεν ηξερα αν θα συνεχιζε το περιοδικο να βγαζει τα επομενα επεισοδια, πηγα και το ειδα στα τουρκικα για να ξερω πως εξελιχθηκε και ετσι γνωριζω τι θα γινει, παρολα αυτά όμως τωρα που το ξανα βλεπω με ελληνικους υποτιτλους είναι σαν να το βλεπω πρωτη φορα, γιατι καταλαβα τι λενε σε καποιες καιριες σκηνες και εχω σχηματισει άλλη γνωμη. Οποτε μην νοιαζεσαι αν δεις και από εδώ καποια μικρη εξελιξη που προκειται να γινει. Επισης δεν σημαινει πως οποια εξελιξη γραφεται εδώ πως ισχυει κιολας, γιατι εχω δει να γραφονται και κατι ακυρες εξελιξεις.

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραία σειρά έχω κολλήσει άρχισα να την παρακολουθώ από την σελίδα σας μπράβο που την ανεβάζετε στην σελίδα σας τα επεισόδια γιατί από τον antenna σαν το mega αρχίζουν σειρές τις κόβουν όπως πέρσι με το gonulcelen .

Klapike netbook είπε...

paidia thelw kai to 55 alla den to briskoooooo

Klapike netbook είπε...

paidia thelw kai to 55 alla den to briskoooooo

Ανώνυμος είπε...

παιδια ο καλυτερος ειναι ο τζεμιλ!!!τι να λεμε τωρα!!!!εχω δει το τελος της σειρας γιαυτο το λεω...θα δειτε τι καλος που ειναι και μαλιστα θα στεναχωρηθειτε κ ολας για το τελος του!!!

Ανώνυμος είπε...

Το επεισόδιο 55 γιατί δεν έχει ανέβει με ελληνικούς υποτίτλους?

Ανώνυμος είπε...

Βασικά ο καλύτερος απο όλους είναι ο Ερχάν,εντελώς ανιδιοτελής και ειλικρινής στις σχέσεις του....

Ανώνυμος είπε...

ευχαριστω πολυ για την Ιφετ μηπως μπορειτε να ανεβασετε και το Καρανταγι σας παρακαλω πολυ

Ανώνυμος είπε...

πότε θα βγουν τα επόμενα επεισόδια???

Ανώνυμος είπε...

Τα επόμενα γιατί δεν τα ανεβάζεις? μας κρατάς τσάμπα σε αγωνία.......

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα επεισόδια. Περιμένω με αγωνία τα επόμενα!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

η αγαπη τλκα μπορει ν αντεξει τ παντα....αποδειχθηκε...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ξύπνησε ο Αλί Ιχσαν !!!!Και να λέμε την αλήθεια ταιριάζει πιο πολύ με την Γιασεμιν παρα με το βλαχαδερο την Ιφετ!!!!!.....

Ανώνυμος είπε...

Και εγω εχω κολλησει αν και ειμαι 13 χρονων απορω πως συμφωνω με τις γνωμες και τις αποψεις σας ..ειναι τελεια σειρα ...αν και εγω νομιζω πως η ιφφετ απο την αρχη δεν ηθελε ουτε πλουτο ουτε ανεση , απλως η σειρα εζει φτασει ως εδω με αυτον τον τροπο επειδη δεν ελεγε απο την αρχη η ιφφετ σζετικα με τον τζεμιλ ,τα εκρυβε ....ε και γιαυτο τωρα ο αλι ιχσαν την μισει κυριολεκτικα .....

Ανώνυμος είπε...

βαλτε εππιεσοδια γιατι χανομααστε

Ανώνυμος είπε...

αμα δεν παει μεσανυχτα μην περιμενετε...πλεον Παρασκευη τα ανεβαζουν

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε σας παρακαλώ και το επομενα. Καταλαβεται λίγο την αγωνία μας.