ΣΙΝΕ

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

J2US: Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι τελικά η νικήτρια του J2US. [videos]

Μαζί με τον Γιώργο Παπαδόπουλο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να αποσπάσουν δίκαια την πρώτη θέση ύστερα από ένα σκληρό ντέρμπι με τον Μάρκο Σεφερλή και την Στέλλα Καλλή.


Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς άνοιξαν ο Μάρκος Σεφερλής με τη Στέλλα Καλλή που σαν πρώτο τραγούδι επέλεξαν να πουν το «Τι ήμουνα για σένα» του Αντώνη Ρέμου και απέσπασαν 27 βαθμούς, ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ξεκίνησαν με το τραγούδι «The time of my life από την ταινία Dirty Dancing, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς.

Ο Μάρκος Σεφερλής με «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» τραγούδησε σόλο στο δεύτερο διαγωνιστικό κομάτι και συγκέντρωσε 29 βαθμούς, ενώ η Μυριέλλα Κουρεντή διάλεξε για το σόλο της, το «Le it go» και κατάφερε να αποσπάσει 3 δεκάρια.

Το τρίτο τραγούδι στο οποίο διαγωνίστηκαν ήταν κοινό και ήταν το τραγούδι «Σ' αγαπώ», το οποίο ερμήνευσαν όλοι μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο. Και τα δύο ζευγάρια απέσπασαν από τρία δεκάρια από τους κριτές.

Η βραδιά ήταν γεμάτη εκπλήξεις αφού, πέραν των δύο φιναλίστ, επέστρεψαν όλοι οι διαγωνισθέντες -πλην της Θεοφανίας Πάπαθωμά- και τραγούδησαν με καλοκαιρινή διάθεση σ' ένα μικρό πάρτι που στήθηκε στη σκηνή κατά την αναμονή των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας.

Όσο για την παρουσιάστρια, Ζέτα Μακρυπούλια, γι άλλη μια φορά υπέρλαμπρη και... στο ύψος των περιστάσεων.






directNEWS.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: