ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Θρήνος στο MEGA!!!

Στη θλίψη βυθίστηκαν οι φίλοι και η οικογένεια του σκηνοθέτη Γιάννη Κοτσώνη. Ο γνωστός σκηνοθέτης, πριν βγει στη σύνταξη, είχε εργαστεί επί σειρά ετών στο MEGA (είχε σκηνοθετήσει σειρές αλλά και... εκπομπές), όπως... "Άλλη το πρωί, άλλη το βράδυ" και "Μάνα είναι μόνο μία" και πιο παλιά εργάστηκε στην ΕΡΤ. 

Η κηδεία του θα γίνει στα Καβάσιλα Ηλείας, από όπου κατάγεται η σύζυγός του Άννα.
Για τον Γιάννη Κοτσώνη, έγραψε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο κείμενο ο δημοσιογράφος του Mega Γιάννης Καφάτος, στο aixmi, που τον έζησε από κοντά πολλά χρόνια.

"Με τον Κοτσώνη, τον Γιάννη Κοτσώνη, περάσαμε πολλά χρόνια στο κοντρόλ του Μega.

Εφτάνε πάντα πρώτος με το πουράκι του στο στόμα. Με την καλή κουβέντα για όλους, και κυρίως για τις κυρίες -πάντα είχε έναν καλό λόγο.

Από τότε που έφυγε στη σύνταξη μου έλειψε όχι μόνο η ευγένεια, αλλά και η καλλιέργεια του! Πάντα είχε ένα στίχο, μια ταινία, έναν πίνακα, ένα έργο Τέχνης να το φέρει σε αντίστιξη… ή ως συμπλήρωμα της σκληρής καθημερινότητας μιας ενημερωτικής εκπομπής διάρκειας 4 ωρών!

Από τότε που βγήκε στη σύνταξη και μετά, πάντα μας έπαιρνε τηλέφωνο ή μας έστελνε εικονομηνύματα από την αγαπημένη του παραλία των Θινών, στο Βαρθολομιό. Εξακολουθούσε να σηκώνεται πρωί!

Εκεί σήμερα ο Γιάννης κολύμπησε για την αντίπερα όχθη, και αύριο θα κηδευτεί στα Καβάσιλα, στο χωριό της αγαπημένης του Αννας.

Η συγκίνησή μου είναι βαθιά γιατί στο ίδιο νεκροταφείο του έδινα χρήματα να αφήνει λουλούδια στο μνήμα της γιαγιάς, του θείου και του παππού μου.

Του κάναμε πλάκα γιατί κάθε πρωί ερχόταν διαβασμένος και μας έλεγε «σαν σήμερα έγινε αυτό ή εκείνο ή γεννήθηκε ο τάδε κλπ» Αυτός, όμως, με επιμονή δε σταματούσε να μας θυμίζει σημαντικούς ανθρώπους και στιγμές της ιστορίας.

Δεν ξέρω αν του χρόνου θα θυμηθώ το «σαν σήμερα που έφυγε ο Κοτσώνης (στους φίλους μου απευθύνομαι με το επίθετό τους), σίγουρα όμως όσο κι αν η καθημερινότητα δείχνει να κερδίζει στα σημεία, στο μυαλό μου θα υπάρχει πάντα ένας από τους πιο καλλιεργημένους και ευγενείς συνεργάτες που είχα την τύχη να συναντήσω στην τηλεόραση.

Λυπάμαι βαθιά για το θάνατό του, χαίρομαι όμως γιατί πέθανε όπως μας έλεγε ότι ήθελε: όρθιος!

Καλό κουράγιο στην Άννα του, και στους κοντινούς του ανρθώπους."

tlife.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: