ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Η UBS προβλέπει τον νικητή του Μουντιάλ!!!

Μετά την Goldman Sachs, σειρά πήρε η UBS... για να προβλέψει τη χώρα που θα σηκώσει το κύπελλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου.


Η Βραζιλία λοιπόν αναμένεται να είναι ο μεγάλος νικητής του Παγκόσμιου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την προσεχή Παρασκευή. Αυτή τουλάχιστον είναι η εκτίμηση της UBS, η οποία ανέλυσε διεξοδικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τη διοργανώτρια Βραζιλία.

Η ελβετική τράπεζα χρησιμοποίησε ένα μοντέλο, το οποίο εξετάζει τη συχνότητα όπου οι διοργανώτριες χώρες κατάφεραν και «σήκωσαν» το κύπελλο. Επικουρικά, χρησιμοποιήθηκε ο δείκτης Elo, ο οποίος εδράζεται στη δυναμική της ομάδας αλλά και η παγκόσμια κατάταξη της FIFA.
«Η Βραζιλία είναι υψηλά και στις τρεις κατηγορίες» αποφαίνεται η UBS, τονίζοντας πως η «Σελεσάο» - ψευδώνυμο της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας – αναδεικνύεται νικήτρια στο δείκτη Elo, ενώ παράλληλα, έχει σύμμαχο την προϊστορία, έχοντας κατακτήσει πέντε παγκόσμια κύπελλα.

Μάλιστα, επιβεβαίωση της αξιοπιστίας του μοντέλου που χρησιμοποιήθηκε, η UBS υπενθυμίζει πως η εκτίμησή της για το νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 (Ιταλία) επαληθεύτηκε πλήρως. Βέβαια, το μοντέλο της UBS απέτυχε να προβλέψει το νικητή του Mundial του 2010 (Ισπανία).
Να σημειωθεί ότι και η Goldman Sachs χρίζει ως φαβορί τη Βραζιλία.

fpress.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: