ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Έφυγε από την ζωή ο γηραιότερος άντρας του πλανήτη! Ποια ήταν η ηλικία του; (VIDEO)

Ο Alexander Imich ήταν ο γηραιότερος άντρας του κόσμου. Ζούσε στην περιοχή Upper West Side της Νέας Υόρκης και πέθανε σε...
ηλικία 111 ετών.
Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσαν στο NBC οι φίλοι του Michael Mannion και Trish Corbett, οι οποίοι τον φρόντιζαν.

Ο Irmich μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες ως ο γηραιότερος άντρας του κόσμου, μετά το θάνατο του Ιταλού Arturo Licata, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 112 ετών, σύμφωνα με στοιχεία της οργάνωσης Gerontology Research Group.

Σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ειδησεογραφικό δίκτυο Reuters, ο Imich ανέφερε ότι η μακροζωία του οφειλόταν στα «καλά του γονίδια», γράφει η Daily Mail.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμη ότι ίσως να οφειλόταν και στο γεγονός ότι με τη σύζυγό του δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

«Ο πατέρας μου έζησε μέχρι τα 90 του. Πήρα καλά γονίδια και ακολουθούσαν ένα υγιεινό τρόπο ζωής» είχε πει ακόμη.

Ο Imich είχε γεννηθεί στην Πολωνία στις 4 Φεβρουαρίου του 1903.

Μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1951 και μαζί με τη σύζυγό του Wela εγκαταστάθηκαν στο Κονέκτικατ. Μετά το θάνατό της το 1986, πήγε στη Νέα Υόρκη.

O Imich στα 111 του χρόνια ήταν ο γηραιότερος άντρας του κόσμου. Στο «στρατόπεδο» των γυναικών, την πρώτη θέση κατέχει η Misao Okawa, η οποία είναι 116 ετών!

stroumfaki

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: