ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ Τετάρτη 09-07-2014

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία Γρεβενών σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 και...

να δώσουμε όλοι μαζί όλες μας τις δυνάμεις, αν και κατακαλόκαιρο, για την επιτυχία της απεργίας.

Για να στείλουμε το μήνυμα στη συγκυβέρνηση και τους θιασώτες της Ε.Ε. ότι αντιστεκόμαστε στα βάρβαρα μέτρα που παίρνουν και που σχεδιάζουν παραπέρα για μαζικές απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις, κατάργηση κοινωνικών υπηρεσιών.

Όσο μεγαλύτερη θα είναι η συμμετοχή μας, τόσο πιο ηχηρό θα είναι το μήνυμα που θα στείλουμε ότι δεν πρόκειτε να σκύψουμε το κεφάλι και να αποδεχτούμε αμαχητί το μέλλον που σχεδιάζουν για μας και τις επόμενες γενιές.

Τα μέτρα που παίρνουν μας αφορούν όλους. Δημόσιο και ιδιώτες, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, συνταξιούχους, νέους, ανέργους. Κανένας δεν πρέπει να μένει αμέτοχος.

Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Αποτελεί παρακαταθήκη για τους αγώνες που πρόκειται να γίνουν στο μέλλον, είτε άμεσα είτε μακροπρόθεσμα.

Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τους συσχετισμούς υπέρ των εργαζομένων και του λαού, στο εργατικό, συνδικαλιστικό κίνημα μέχρι το επίπεδο της εξουσίας. Για να γίνουμε εμείς οι εργάτες του χεριού και του πνεύματος οι κύριοι και διαχειριστές του πλούτου που παράγουμε.

Όλοι στον αγώνα. Κανένας δεν περισσεύει, κανένας δεν πρέπει να μένει αμέτοχος.

Σας στέλνουμε Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ των εργαζομένων στο Δημόσιο για καλύτερη ενημέρωσή σας και παρακαλούμε τα ΜΜΕ να δώσουν ευρεία δημοσιότητα.

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για τη Δ.Α.Σ. Γρεβενών
Βασίλης Καραμήτρος

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: