ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΣΟΚ – Εργαζόμενος βίασε, σκότωσε και πέταξε από το τρένο 13χρονο κορίτσι!!!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αρχές της Ταϊλάνδης που αναζητούσαν εδώ και τρεις μέρες το πτώμα μιας 13χρονης κοπέλας. Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί όταν...
το κορίτσι δεν εμφανίστηκε στον προορισμό της, στο τέρμα του ταξιδιού με το τρένο, που έκανε μαζί με τις δυο αδερφές της.

Η αστυνομία δήλωσε πως το κορίτσι πριν δολοφονηθεί είχε βιαστεί άγρια από τον δράστη, ενώ το έγκλημα διαπράχθηκε ενώ το τρένο ταξίδευε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η επίθεση αυτή έχει ξεσηκώσει τα social media στη χώρα, οι χρήστες των οποίων ζητούν την θανατική ποινή για τους βιαστές.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της αστυνομίας, το πτώμα του παιδιού βρέθηκε τρεις μέρες μετά την εξαφάνιση, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στην επαρχία Πρατσουάπ Κιρικάν.

Για το έγκλημα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως συνελήφθη ένας εργαζόμενος στο τρένο, ο οποίος ομολόγησε πως βίασε το κορίτσι και στη συνέχεια το σκότωσε, χωρίς να αποκαλυφθούν στα μέσα οι ειδεχθείς λεπτομέρειες. Μάλιστα ο δράστης υπέδειξε και το σημείο από όπου πέταξε στην συνέχεια το πτώμα.

Το κορίτσι ταξίδευε από την νότια Ταϊλάνδη στην Μπανγκόγκ με τις δυο αδερφές της, σε μια διαδρομή πολύ δημοφιλή και στους τουρίστες.


hellasforce.com
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: