ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 18/7

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.
Το πιο σημαντικό δεν είναι η γνώμη των άλλων για μένα, αλλά η γνώμη που έχω εγώ για αυτούς
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η τάση των ημερών είναι οι αλλαγές και σκοπεύεις να κινηθείς πολύ δραστικά. Η αμεσότητα, πάντως, είναι αυτή που θα σε σώσει, γιατί δε σου αρέσει καθόλου να κάνεις συμβιβασμούς και να χρησιμοποιείς έμμεσους τρόπους για να πετύχεις τον σκοπό σου.
Ερωτικά: Η διάρκεια μιας σχέσης μετράει πολύ για σένα, καθώς μερικές φορές βαριέσαι εύκολα ή επειδή βιάζεσαι, δε γνωρίζεις καλά το σύντροφό σου και απογοητεύεσαι. Πρόσεχε γιατί οι σημερινές σου αποφάσεις μπορεί να είναι λανθασμένες.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν αρκετές διαφορές με τους συνεργάτες σου. Αν συνεργάζεσαι με Αιγόκερω ή με άτομα που κρατούν τους τύπους και τα «πρέπει» πιθανόν να πιέζεσαι και να νιώθεις μεγάλη ένταση.
Γενικά: Δε θέλεις με τίποτα να αφεθείς και προσπαθείς να είσαι σε δράση. Οι πρωτοβουλίες σου θα σε βοηθήσουν να δείξεις ένα άλλο προφίλ, πολύ πιο δυναμικό, στην παρέα ή σε μια ομάδα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.
Ερωτικά: Η επαφή με ένα Ζυγό σε προβληματίζει γιατί χρειάζεται να ακολουθήσεις το πρόγραμμά του κι αυτό σε δυσκολεύει. Περίμενε μια ερωτική εξομολόγηση ή μια συμπεριφορά πολύ εκκεντρική από ένα πρόσωπο που σου αρέσει αλλά δεν το είχες για τέτοιο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς τη μοναδικότητα και μπορεί τελικά να την πετύχεις, αν δε φοβάσαι να επενδύσεις σε πράγματα που δεν είχες συνηθίσει.
Γενικά: Δείχνεις την αλήθεια σε κάποια άτομα και με έναν τρόπο επιβιώνεις ακόμα και στα πιο δύσκολα. Κάποιες δηλώσεις, που μπορεί να φαίνονται πολύ προχωρημένες για πολλούς, μη φοβηθείς να τις κάνεις καθώς αυτό θα σε απελευθερώσει.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε καλύτερη θέση από άλλες φορές, αφού εκδηλώνεσαι και έχεις βρει τα κουμπιά του άλλου προσώπου. Ένας Καρκίνος, πιθανόν, νιώθει ανασφάλεια μαζί σου και χρειάζεται κάπως να τον ηρεμήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις μια νέα αρχή γιατί έχεις κουραστεί από τις επαναλήψεις. Το ζήτημα, όμως, είναι να αφήσεις πίσω ένα κομμάτι προσωπικού σου ελέγχου και αμφιβολιών για να κινηθείς πιο ελεύθερα.
Γενικά: Είναι μια ημέρα αρκετά δύσκολη για σένα γιατί χρειάζεται να εξισορροπήσεις πολλές εντάσεις και ανισότητες, επειδή οι πρωτοβουλίες σου φαίνονται υπερβολικές σε κάποιους. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, πρέπει να λειτουργείς διπλωματικά και η συνεργασία θα είναι απαραίτητη σε όλα τα επίπεδα. Η ενασχόλησή σου με την τέχνη και την ομορφιά θα σε κάνει να νιώσεις μοναδικός/η.
Ερωτικά: Νιώθεις ένταση και αναστάτωση και μπορεί να προκαλέσεις έναν καβγά από το τίποτε. Ίσως αποκοπείς από πράγματα που είχες συνηθίσει. Αυτό πιθανόν να σου στοιχίσει, αλλά να ξέρεις ότι είναι για καλό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και προσπαθείς να εφαρμόσεις τεχνικές που είναι προοδευτικές αλλά ταυτόχρονα περίεργες. Οπότε, ίσως έρθεις σε ρήξη με άλλα άτομα.
Γενικά: Λειτουργείς πολύ δυναμικά και επιλέγεις ριζικές και ρηξικέλευθες λύσεις, οι οποίες είναι απότομες και βίαιες, αλλά μπορούν να επιφέρουν θεαματικά αποτελέσματα. Θα σε δικαιώσουν οι αποφάσεις σου και οι επιλογές σου, ειδικά για ένα ταξίδι.
Ερωτικά: Κάτι δε σου αρέσει στην τωρινή σου σχέση, γι' αυτό θα βιώσεις μια τελείως διαφορετική εσωτερική πραγματικότητα, που θα σε βάλει σε προβληματισμό για τα δικά σου θέλω και τα θέλω μέσα στη σχέση σου. Όλη αυτή η διεργασία θα σε βοηθήσει να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα για τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου και τον τρόπο που απαιτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανταλλάσσεις πληροφορίες με άτομα που βρίσκονται μακριά από εσένα και με τον τρόπο τους σε πείθουν να κινητοποιηθείς και να ρισκάρεις σε κάτι που παλιά φοβόσουν.
Γενικά: Θέλεις το τοπίο να είναι ξεκάθαρο και συγκεντρώνεις όλες σου τις δυνάμεις και την ένταση σε αυτό το σκοπό. Μια αλλαγή στα μαλλιά σου ή στην εμφάνισή σου θα σε βοηθήσει να ξεσπάσεις από το άγχος αυτό. Ένα μυστικό που θα βγει ξαφνικά στην επιφάνεια μπορεί να σε ενοχλήσει.
Ερωτικά: Έχεις έντονες ερωτικές επιθυμίες τις οποίες νιώθεις ότι δεν τις καλύπτεις επαρκώς. Πιθανόν να προβληματίσεις το πρόσωπο που είστε μαζί με τα ξεσπάσματά σου, γιατί απεχθάνεσαι την καταπίεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ξαφνική αποχώρηση ενός συνεργάτη σου ή η δική σου από ένα σχήμα που μετέχεις, θα φέρει σίγουρα πονοκέφαλο. Πιστεύεις, όμως, βαθιά μέσα σου ότι δεν γινόταν αλλιώς.
Γενικά: Σηκώνεις μπαϊράκι και ο τρόπος σου είναι κάπως άγαρμπος ή άκομψος και δε συνάδει με την προσωπικότητά σου. Η ένταση και η πίεση, όμως, που νιώθεις είναι τόσο ισχυρές, που σε οδηγούν αναγκαστικά σε αυτή τη λύση.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Κριό ή θα σε απογειώσει ή θα σε ρίξει στα Τάρταρα. Στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις τί θα κάνεις, γιατί αρκετά έχεις αμφιταλαντευτεί. Από την άλλη, ένας Καρκίνος σε πιέζει να είστε και πάλι μαζί και σε πνίγει με τον τρόπο του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες συνεργασίες που ενώ εξελίσσονται καλά, κάτι σε ενοχλεί και ξαφνικά ξεσπάς. Αν δε θέλεις να τις χαλάσεις, καλύτερα να εξαντλήσεις όλη σου τη διπλωματικότητα για να αλλάξεις αυτά που θες. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα χρειαστεί να συμπεριλάβεις σε ό, τι κάνεις και τον παράγοντα συναίσθημα ή τον παράγοντα οικογένεια.
Γενικά: Ξεσπάς και αφήνεις τα νεύρα σου να φανούν. Αυτή η εκδήλωση είναι δυσκολότερη αλλά σαφώς προτιμότερη από τη συνήθη τακτική σου να κρατάς όλα τα συναισθήματα μέσα σου, να απομονώνεσαι και να μετατρέπεσαι σε ένα καζάνι που βράζει.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Κριό μπορεί να είναι μαγευτική γιατί σε οδηγεί σε νέους δρόμους και σκέψεις. Χρειάζεται όμως και οι δύο να δείχνετε σύνεση γιατί οι προσωπικές σας δυσκολίες μπορεί να σας φέρουν αντιμέτωπους. Αντίθετα, με τους Ιχθύες τα πας ιδιαιτέρως καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να ξεχωρίσεις σε αυτούς τους τομείς και γι' αυτό είναι μια από τις λίγες φορές που βιάζεσαι και δεν ελέγχεις τα πάντα, όπως συνήθως. Ο πειραματισμός δε χρειάζεται να σε φοβίζει καθώς θα σε βοηθήσει να μάθεις και να πετύχεις πολλά.
Γενικά: Δεν ανησυχείς και πολύ γιατί έχεις καταλάβει την αξία σου και την τοποθετείς στο βάθρο που της αρμόζει. Η αυτοεκτίμηση αυτή θα σε βοηθήσει να πάρεις ένα ρίσκο με πολύ θετικό αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Αναζητάς τη διαφορετικότητα και την ειλικρίνεια σε μόνιμη βάση. Ιδιαιτέρως με έναν Ζυγό που προσπαθείτε να γίνετε και φίλοι. Όμως δε σου αρκεί μόνο αυτό για να νιώθεις καλά. Χρειάζεται να δίνεις περισσότερα στη σχέση σου για να είστε όπως παλιά, πράγμα που σε κουράζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια αιφνίδια πρόταση θα σε βγάλει από πολλά αδιέξοδα. Θα έχει, ωστόσο, αρκετό ρίσκο αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εσύ δε θα μπορείς να τα βγάλεις πέρα.
Γενικά: Μπορεί να σου φταίνε όλοι και όλα και να έχεις διάθεση να τσακωθείς γενικώς και αδιακρίτως. Πρόσεξε λίγο και πάρε αποστάσεις για να μην πέσουν σε όλους τα «σκάγια» και κυρίως σε άτομα της οικογένειάς σου.
Ερωτικά: Ανησυχείς γιατί με έναν Κριό κάτι δεν προχωράει, καθώς νιώθεις ότι πρέπει να ξεκλέβεις χρόνο από άλλα πράγματα, και κυρίως τη δουλειά σου, για να είστε καλά μαζί. Ένας Καρκίνος σε ακολουθεί περισσότερο αλλά υπάρχει κι από εκεί μια τάση ανεξαρτησίας. Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα κάνεις μια μεγάλη αλλαγή, καθώς θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα είναι στα μέτρα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν αναλαμβάνεις αρχηγικές πρωτοβουλίες, χρειάζεται να μπορείς να τις υποστηρίξεις και ψυχολογικά και συναισθηματικά. Οπότε, όταν κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, να μπορείς να δεις αντικειμενικά σε ποιο σημείο θα κάνεις υποχώρηση και σε ποιο όχι, χωρίς να γίνουν ταυτόχρονα παρεξηγήσεις.
Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι με ποιον τρόπο μπορείς να διαπρέψεις χωρίς όμως να προσβάλεις ή να θίξεις κάποιον από την ομάδα ή από την παρέα σου. Επιτέλους ξεκολλάς από κάποιες υποχρεώσεις που σε είχαν δεσμεύσει αρκετά και νιώθεις ότι πια μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή.
Ερωτικά: Η πάλη μεταξύ του συναισθήματος και της λογικής θα σταματήσει και θα επικρατήσει μόνο ο εαυτός σου, που σου λέει να ακολουθήσεις τους νόμους και τους κανόνες της αληθινής αγάπης.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολύ καιρό να πάρεις τόσα μέτρα, τόσο γρήγορα και αιφνιδιαστικά. Χρειάζεται, όμως, για να ανακάμψεις κι άλλα πράγματα, όπως πρωτοβουλίες που παλαιότερα φοβόσουν.
Γενικά: Κάτι καινούργιο μπορεί να προκύψει που θα σε ταρακουνήσει και θα σε βγάλει από το λήθαργο. Βρίσκεσαι σε προνομιακή θέση και δεν πρέπει με τίποτε να χάσεις αυτή τη νέα ευκαιρία, για την οποία, μάλιστα, θα έχεις υποστήριξη από ένα πρόσωπο που δεν περίμενες.
Ερωτικά: Ένας Ζυγός σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείτε να πάτε μαζί μέχρι την άκρη του κόσμου. Κι ο λόγος είναι ένας: Έχετε κοινά ενδιαφέροντα και κυρίως σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Η πεμπτουσία πάντως μιας ερωτικής σχέσης για σένα είναι ο ρομαντισμός και η πνευματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιδιώκεις να βρεις κάτι καινούργιο για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Μπορεί να μην έχεις ιδιαίτερο ταλέντο στις συνεργασίες αλλά στην προκειμένη φάση τις χρειάζεσαι απαραιτήτως.
astrology.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: