ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

2η ανοιχτή Επιστολή Ανδριανού Γκουρμπάτση για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης

Αφήνουν ''ακάλυπτο'' νομικά και ''έκθετο'' απέναντι στη Δικαιοσύνητον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Κικίλια, οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Αρχηγείου Π.Σ και κάποιοι από τους...
συνεργάτες-συμβούλους του. Και τούτο γιατί, προφανώς και υπάρχει σκοπιμότητα να τον εκθέσουν, αλλά και στην περίπτωση που το κάνουν από άγνοια, είναι εξ ίσου επικίνδυνοι γιατί τον εκθέτουν.

Οι διατάξεις της Παραγράφου ΙΒ΄, παρ. 2 του Ν. 4512/2013, δεν καλύπτουν τις Συμβάσεις παροχής υπηρεσιών αεροπυρόσβεσης με τα επτά (7), συν δύο (2) επιπλέον για φέτος, μεσαίου τύπου ελικόπτερα δασοπυρόσβεσης με την εταιρεία Skylink και τούτο γιατί τον Οκτώβρη του έτους 2012 υπήρξε καταγγελία των εν λόγω Συμβάσεων από το Π.Σ. δηλαδή η Ηγεσία του Π.Σ ζήτησε να μην επεκταθούν οι Συμβάσεις και τα επόμενα έτη, όπως προβλέπονταν από σχετικό όρο, για να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός. 
Μόλις είδαν ότι οι προσφορές των εταιριών που μετείχαν ήταν κατά πολύ πιο ακριβές από τις αντίστοιχες τιμές έτους 2012 και μπροστά στον κίνδυνο να επέμβει ο Εισαγγελέας, έφεραν τις παραπάνω διατάξεις, που ρητά ορίζουν ότι έχουν εφαρμογή μόνον για την προηγούμενη αντιπυρική περίοδο. 
Για φέτος οι Συμβάσεις για τα εννιά (9) Ε/Π μεσαίου τύπου είναι στον ''αέρα'', κι αν το αντιληφθεί η Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Ράικου, όλοι οι αρμόδιοι θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. 

Εδώ όμως κρύβεται η σκοπιμότητα. Αφού δεν φέρνουν άμεσα πράξη νομοθετικού περιεχομένου, έστω και τροπολογία, που να προβλέπει την επέκταση και εφαρμογή των ανωτέρω διατάξεων του Ν. 4512/2013 και για το 2014, κάποιοι σκόπιμα θέλουν να παρέμβει ο Εισαγγελέας και να εκτεθεί ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας κ. Β. Κικίλιας...!
Προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για τα σχετικά θέματα, γιατί πιστεύω ότι δεν έχει πλήρη ενημέρωση, απεστάλη στον Κύριο Υπουργό μετά την 1η Επιστολή και συνέχεια αυτής και η ακόλουθη 2η Επιστολή που επισυνάπτεται, την οποία επίσης πιθανόν να έχουν αποκρύψει!

Ανδριανός Γκουρμπάτσης
Αντιστράτηγος - Υπαρχηγός Π.Σ,ε.α, Νομικός

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: