ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΟΙ 3 ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΈΣ ΣΥΜΠΤΏΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΊΑΣ ΠΤΉΣΗΣ MH17

Μετά τη νέα τραγωδία των Μαλαισιανών Αερογραμμών με τους 295 νεκρούς, ήρθαν στο φως 3 ανατριχιαστικές συμπτώσεις, που… σοκάρουν τους οπαδούς της αριθμολογίας και των θεωριών συνωμοσίας.

1. Το μοιραίο αεροσκάφος της πτήσης MH17 ήταν ακριβώς 17 ετών

Το μοιραίο Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών με αριθμό νηολογίου 9M-MRD, είχε πραγματοποιήσει την πρώτη του πτήση στις 17 Ιουλίου 1997, ακριβώς 17 χρόνια πριν την τελευταία του πτήση, η οποία είχε επίσης τον αριθμό 17. Απίστευτο;

2. Το Boeing 777 καταρρίφθηκε(;) την ημέρα επετείου μιας παρόμοιας τραγωδίας

Στις 17 Ιουλίου 1996 μια παρόμοια τραγωδία είχε συγκλονίσει τον κόσμο. Ένα Boeing 747 που εκτελούσε την πτήση 800 της TWA, εξεράγη ενώ πετούσε πάνω από το Λονγκ Άιλαντ. Οι πρώτες μαρτυρίες ανέφεραν ότι ένας πύραυλος έπληξε το αεροπλάνο, όμως ύστερα από 4 χρόνια ερευνών διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε μια δεξαμενή καυσίμων του αεροσκάφους.
3. Η πτήση MH17 μοιράστηκε τον ίδιο αεροδιάδρομο με το προεδρικό αεροσκάφος της Ρωσίας

Το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο rt.com υποστηρίζει πως το μοιραίο Boeing 777 μοιράστηκε τον ίδιο αεροδιάδρομο με το προεδρικό αεροσκάφος της Ρωσίας, στην πορεία επιστροφής του Βλαντιμίρ Πούτιν από τη Βραζιλία. Και τα 2 αεροσκάφη πετούσαν σε ύψος 10.100 μέτρων, ενώ είχαν παρόμοιο μέγεθος, σχήμα και διακριτικά χρώματα.

Τα 2 αεροπλάνα που από μακρινή απόσταση μοιάζουν σχεδόν πανομοιότυπα, βρέθηκαν ακριβώς στην ίδια θέση με 37 λεπτά διαφορά. Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως υπάρχει περίπτωση το αεροπλάνο να κατέπεσε από πυρά Ουκρανών, που πίστεψαν ότι πρόκειται για το προεδρικό αεροσκάφος της Ρωσίας.

Πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: