ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ: Προσγείωση άγνωστου αντικειμένου στον… Κοκκιναρά Αττικής;

Η λήψη των παρακάτω δύο βίντεο πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουλίου 2014, περίπου στις 9:30 μ.μ. πιθανόν από συνοικία της Κηφισιάς. Στο πρώτο βίντεο ένα φωτεινό αντικείμενο κινείται με...
μεγάλη ταχύτητα πάνω από την συνοικία του Κοκκιναρά Αττικής, εκπέμποντας λευκό, κόκκινο, και πράσινο φως εναλλάξ.

Ο μάρτυρας που καταγράφει το φαινόμενο βρίσκετε σε μια απόσταση από το αντικείμενο περίπου 700 με 1000 μέτρα και υπολόγισε ότι η διάμετρος του πρέπει να ήταν περίπου 3 έως 5 μέτρα. Η πτήση είναι χαμηλή, πάνω από τα σπίτια και η κίνηση του ακανόνιστη.
Στο δεύτερο βίντεο το αντικείμενο χαμηλώνει, και δείχνει να προσγειώνετε σε βραχώδη σημείο της περιοχής. Το βραχώδες σημείο εξαιτίας της νύχτας δεν είναι ορατό αλλά πιθανολογούμε ότι ο μάρτυρας είναι κάτοικος και γνώστης της περιοχής και αυτός είναι και ο λόγος που το αναφέρει. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από την στιγμή της πιθανής προσγείωσης του, τα φώτα έχουν σταματήσει να αλλάζουν και μένει σταθερό μόνο το κόκκινο. Μετά από λίγη ώρα θα σβήσει και το κόκκινο και το αντικείμενο θα σταματήσει να είναι ορατό.

(Σχόλιο Ερ.Ε.Ν.Ζω): Αν θέλουμε να δώσουμε μια πιθανή εξήγηση είναι λίγο δύσκολο. Φυσικά η κίνηση του δεν θυμίζει αεροπλάνο ή ελικόπτερο που θέλησε να προσγειωθεί σε ένα βραχώδες σημείο, δίπλα στα σπίτια των κατοίκων. Εναλλακτική υπόθεση θα μπορούσε να ήταν ένα τηλεκατευθυνόμενo ελικόπτερο RC. Όμως αν οι υπολογισμοί του μάρτυρα είναι σωστοί τότε πρέπει να απορρίψουμε και αυτή την περίπτωση. Η απόσταση των 700 με 1000 μέτρων δεν δικαιολογεί την έλλειψη ήχου, τον έντονο φωτισμό, όπως δεν δικαιολογεί και τις διαστάσεις του αντικειμένου (3 – 5 μέτρα). Δεν μπορεί να δικαιολογήσει ακόμα την ταχύτητα του η οποία είναι αρκετά μεγάλη για τηλεκατευθυνόμενο RC (ο μάρτυρας υπολόγισε 15m/s).


partali

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: