ΣΙΝΕ

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Αυτοί τοποθέτησαν τη βόμβα στην καφετέρια του Γιώργου Τζαβέλλα

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ένα που κατηγηρείται για την έκρηξη στο μαγαζί του Γιώργου Τζαβέλλα στον Βύρωνα.
Πιο συγκεκριμένα... στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο άνδρες ηλικίας 27 και 30 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 28 ετών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απείθειας, αντίστασης και παράβασης των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Επίσης σε βάρος του 30χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για έκρηξη, εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξης της κοινής ειρήνης των πολιτών και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο 30χρονος με άγνωστο συνεργό του, στις 17/4 μετέβησαν στην καφετέρια του Γιώργου Τζαβέλλα όπου και τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν έκρηξη και πυρκαγιά

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 4 Ιουλίου ο 27χρονος και ο 30χρονος κινούμενοι στην περιοχή της Ηλιούπολης με μοτοσυκλέτα προσπάθησαν να ξεφύγουν από τον έλεγχο αστυνομικών της Άμεσης Δράσης.

Ωστόσο, αυτοί του καταδίωξαν και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν. Μάλιστα, Κατά τη διάρκεια της σύλληψης προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του 30χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και φυσικά κατασχέθηκαν:
-Δύο συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 36 γραμμ.
-Είκοσι ναρκωτικά δισκία.
-Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
-Ένα σφυρί θραύσης κρυστάλλων.

seleo.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: