ΣΙΝΕ

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Γ΄Εθνική: Έτσι θα είναι το Κύπελλο!

Στις 28 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το Κύπελλο Γ’ Εθνικής (με την ίδια περσινή μορφή του), δηλαδή δύο εβδομάδες μετά τη σέντρα στο πρωτάθλημα. 

Οι Μάκης Γαβριηλίδης (πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου) και ο Μιχάλης Τζανόπουλος (πρόεδρος Επιτροπής Γ’ Εθνικής) συναντήθηκαν και αποφάσισαν...
από κοινού στο πλάνο και στο χρονόγραμμα που θα τηρηθεί για το δεύτερο Κύπελλο της κατηγορίας στην ιστορία. 
Αφού λοιπόν οι ομάδες δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 25 Αυγούστου, έναντι 300 ευρώ, τέσσερις μέρες αργότερα θα γίνει η κλήρωση και θα προκύψουν τα ζευγάρια της διοργάνωσης.

Όπως και πέρσι, έτσι και τη νέα χρονιά, στην 1η αγωνιστική (που θα διεξαχθεί στις 28 Σεπτεμβρίου) θα αγωνιστούν όλες οι ομάδες μεταξύ τους, σε κάθε όμιλο, προκειμένου να προκύψουν οι οκτώ που θα περάσουν (ανά όμιλο) για τη δεύτερη «στροφή» του θεσμού (που θα λάβει χώρα στις 26/10). 

Μέχρι τον μεγάλο τελικό, τα παιχνίδια θα ορίζονται μεσοβδόμαδα, Τετάρτη δηλαδή, δίχως να ‘χουν γίνει ακόμα γνωστές οι ημερομηνίες, ενώ ο τελικός ορίστηκε για τις 21 Μαρτίου, όπου το γήπεδο θα αποφασιστεί ανάλογα με τις δύο φιναλίστ ομάδες που θα διεκδικήσουν την κούπα (βάσει χιλιομετρικής απόστασης).

matiesstasport

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: