ΣΙΝΕ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ώρα για μπικίνι: Τί πρέπει να προσέξεις πριν το βάλεις!

Αν οι λέξεις «παραλία» και «μπικίνι» σου φέρνουν πανικό το κείμενο αυτό σε αφορά. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο να νιώθεις όμορφη και bikini ready αυτό το καλοκαίρι. 


Φτιάξε λίστα Aντί να σκέφτεσαι συνέχεια σε τί δεν είσαι τέλεια, δοκίμασε να γράψεις 10 πράγματα που αγαπάς επάνω σου. Αμέσως θα αλλάξει η διάθεσή σου και θα μάθεις έτσι να εστιάζεις στα θετικά χαρακτηριστικά σου σε όλες τις φάσεις της ζωής σου. Είναι κλισέ αλλά και αλήθεια οτι η ομορφιά συχνά-αν όχι πάντα-κρύβεται σε αυτά που θεωρείς εσύ “ατέλειες” και οι άλλοι κομμάτια της προσωπικότητάς σου που αγαπούν.

Διάλεξε σοφά το cover up
Για να αισθάνεσαι πιο άνετα στην παραλία, δοκίμασε την ιδέα του beachwear που όχι μόνο θα σε προστατέψει από το βλαβερό ήλιο αλλά και θα σε σταματάει από το να ασχολείσαι συνέχεια με το πώς φαίνεσαι. Ένα καφτάνι, ένα καλοκαιρινό κιμονό, το αγαπημένο σου σορτς ή t-shirt είναι ιδανικές επιλογές. Το beachwear άλλωστε φέτος κυριαρχεί στα summer trends.

Το μαύρισμα-σύμμαχος:
Το μαύρισμα χωρίς ήλιο είναι πλεόν συνήθεια για πολλές, και μάλιστα χωρίς τις ανεπιθύμητες (πορτοκαλί) παρενέργειες του παρελθόντος. Τα self-tanning προϊόντα είναι ασφαλή και απλά στη χρήση και το αποτέλεσμα μας δείχνει πιο λεπτές και την επιδερμίδα μας πιο ομοιόμορφη.

Προσοχή! Κάνε καλή απολέπιση πριν τη χρήση και πλύνε τα χέρια σου αμέσως μετά την εφαρμογή αν δε θες να μαυρίσει και το σπίτι σου/τα ρούχα σου/ο φίλος σου μαζί μ’εσένα.. -

Φάε έξυπνα:
Ακόμα κι αν δεν είναι εξαιρετικά θερμιδοφόρες, κάποιες τροφές ευθύνονται για το πρήξιμο και την κατακράτηση υγρών που σε κάνει να νιώθεις φουσκωμένη και όχι τόσο fit. ΄Οπως έχουμε πει και στο παρελθόν, προσπάθησε στα γεύματά σου να περιλαμβάνεις άπαχο κρέας με σαλάτα και απόφυγε τα ζυμαρικά και τις βαριές σάλτσες.

missbloom.gr
seleo.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: