ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Το μεγάλο ΛΑΘΟΣ της Τατιάνας! Την παρέσυρε ο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ και ξέφυγε από τα όρια!!!

Πώς αντέδρασε ο Νίκος;
Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι μαζί δεκαέξι χρόνια. Έχουν περάσει πολλά. Και δύσκολες, αλλά και πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι ότι...

οι δυο τους έχουν «δέσει» τη ζωή τους. Αυτό σημαίνει ότι έπειτα από τόσο καιρό και ειδικά ύστερα από έντεκα χρόνια γάμου το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και τίποτα δεν έχει σκοπό να τους χαλάσει την ευτυχία. Μέρα με τη μέρα, Νίκος και Τατιάνα αποδεικνύουν ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή βρίσκουν το σθένος και τη δύναμη να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, πάντα βέβαια με τη βοήθεια ο ένας του άλλου.

Ο έρωτας που νιώθουν δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Μερικές φορές, όμως, το πολύ πάθος σε οδηγεί σε κάποια λάθη. Φοβάσαι μη χάσεις τον άνθρωπο που λατρεύεις και η ζήλια σε τυφλώνει. Η Τατιάνα ήταν ειλικρινής. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της. Ορισμένες γυναίκες δεν το παραδέχονται, όμως, η παρουσιάστρια προτίμησε να αποκαλύψει το «λάθος» που έκανε με τον Νίκο.

Η σχέση τους είναι δυνατή και γι’ αυτό το λόγο η Τατιάνα θέλει να την προφυλάξει με όλες της τις δυνάμεις. Το κινητό κάθε άντρα είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε θηλυκό. Ειδικά όταν ανάμεσά τους υπάρχει ένα μεγάλο πάθος. Η Τατιάνα δεν φοβήθηκε μήπως και την κακοχαρακτηρίσουν και ομολόγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Έχω ψάξει κινητό. Αυτό του άντρα μου. Βέβαια και το έχω ψάξει. Και δεν το έχω ψάξει μόνο μία φορά. Ένα τσεκαρισματάκι κάθε φορά».

Ίσως πολλοί να μην περίμεναν κάτι τέτοιο από την Τατιάνα. Είναι ένα πολύ όμορφο θηλυκό και μια επιτυχημένη επαγγελματίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ο άνθρωπος της ζωής της. Δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς εκείνον. Η ζήλια μερικές φορές την τυφλώνει, αλλά αυτό γίνεται για καλό σκοπό. Μπορεί κάποιος να την κατηγορήσει;

Όσο για την αντίδραση του άντρα της; Το έμαθε αλλά δεν είπε απολύτως τίποτα. Άλλωστε όπως έχει παραδεχτεί και η Στεφανίδου, ο Ευαγγελάτος όλα αυτά τα χρόνια δεν της έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Στον παράδεισό τους
Η βόρεια Εύβοια είναι ο προσωπικός παράδεισος της Τατιάνας και του Νίκου. Κάθε καλοκαίρι φροντίζουν να βρουν λίγες μέρες για να οργανωθούν για το ταξίδι που θα τους χαρίσει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης. Το ζευγάρι δεν χάνει ευκαιρία να ετοιμάσει τις βαλίτσες του και μαζί με τα παιδιά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους τη γαλήνη πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν. Έτσι έκαναν και τώρα. Η Τατιάνα φόρεσε το σέξι μπικίνι της και ο Νίκος, που ως γνωστό έχει πάθος με τη θάλασσα, ανέλαβε ως καλός καπετάνιος το τιμόνι του σκάφους. Φυσικά, οι βουτιές στα καταγάλανα νερά της Εύβοιας δεν έλειψαν, ενώ η Τατιάνα φρόντισε να χαρεί τον ήλιο. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Με κορμί που ζηλεύουν ακόμη και οι 20άρες, η Στεφανίδου απέδειξε πως μία γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα. 

Να είναι ταυτόχρονα σέxι θηλυκό και καταπλητική μητέρα.

partali
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: