ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Αλλαγές στην ΚΕΔ τη νέα χρονιά!

Η αντίστροφη μέτρηση για τους πίνακες διαιτητών της νέας περιόδου έχει αρχίσει. Όπως επίσης έχουν αρχίσει -και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο- οι συζητήσεις για το μοντέλο της νέας Κεντρικής Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ.


Όσον αφορά τον πίνακα διαιτητών της Super League, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θα υπάρξει μείωση του αριθμού των διαιτητών που θα βρίσκονται στον πίνακα της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Από τους 30 που τελείωσαν το πρωτάθλημα της περιόδου 2013-14 (έχει ήδη αποχωρήσει ο Κάκος), υπολογίζεται ότι στους νέους πίνακες θα είναι 23. Εάν μάλιστα λάβουμε υπ’ όψιν ότι κάποιοι πρέπει ν” ανέβουν από τη Football League, ο αριθμός αυτών που θα βγουν από τον πίνακα αυξάνεται.

Μείωση θα υπάρξει και στον αριθμό του πίνακα των βοηθών διαιτητών της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Όσον αφορά στα ονόματα που ακούγεται ότι θα φύγουν, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να βρεθεί εκτός διαιτητής που βρίσκεται στη λίστα των διεθνών, όπως επίσης και διαιτητές που κατά καιρούς έχουν προκαλέσει διαμαρτυρίες από ομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι η ΕΠΟ άλλαξε την αρχική της απόφαση και προφανώς υπό το φόβο αντιδράσεων από Ενώσεις αλλά κυρίως λόγω της εισαγγελικής έρευνας για του πίνακες της περιόδου 2012 – 2013 που ήταν σε εξέλιξη έκανε μόνο προσθήκες στον πίνακα διαιτητών της Super League αυξάνοντας τον αριθμό.

Σχετικά με τη νέα ΚΕΔ, οι συζητήσεις για ξένο αρχιδιαιτητή έχουν ξεκινήσει και η έλευσή του -εφόσον οριστικοποιηθεί- θα φέρει αλλαγές τόσο στις αρμοδιότητες όσο και στη σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, από την οποία κάποιοι θα αποχωρήσουν, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που κατά πληροφορίες θα παραμείνουν.

πηγή
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: