ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ο Δημ. Αβραμόπουλος ο νέος Έλληνας Επίτροπος στην Ε.Ε. - Στη θέση του ο Θάνος Πλεύρης!!!

Τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο προτείνει η Κυβέρνηση για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν, με σχετική ενημερωτική επιστολή, που εστάλη, ήδη, προς το...
νέο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

«Σε συνέχεια της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 16ης Ιουλίου 2014, η κυβέρνηση ενημέρωσε με επιστολή τον νέο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker, ότι προτείνει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο για τη θέση του Επιτρόπου στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή» ανακοινώθηκε, σήμερα το μεσημέρι.

Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επρόκειτο να συναντηθούν, σήμερα το πρωί, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε και επικοινώνησαν τηλεφωνικά.

Στην επικοινωνία αυτή, ο Πρωθυπουργός του εξέφρασε την πρόθεσή του να τον προτείνει ως νέο Επίτροπο για τη Χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ο Θάνος Πλεύρης στη θέση του Δημ. Αβραμόπουλου!!!

Μετά την επιστολή του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, προς τον νέο Πρόεδρο της Κομισιόν, Ζαν - Κλοντ Γιούνκερ, ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα είναι ο νέος Επίτροπος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αναμένεται ο κ. Δημ. Αβραμόπουλος να παραιτηθεί και από τη βουλευτική του έδρα.

Τη θέση του στη Βουλή θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών στην Α’ Αθηνών, που είναι ο κ. Θάνος Πλεύρης.

epoli.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

TA PIASAME TA LEFTA MAS POIOS TH XARH MAS THA LYTHOYN OLA MAS TA PROBLHMATA