ΣΙΝΕ

Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ο γάμος του Παπασταθόπουλου (videos)

Ο Έλληνας άσος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό της αγαπημένης του, Ξανθής Σταμουλάκη, ενώ παρανυφάκι στο μυστήριο ήταν η ...
κορούλα τους.

Πολλά είχαν ακουστεί για το αν...τελικά θα γινόταν αυτός ο γάμος, λόγω της Εθνικής ομάδας και της πορείας της στο Μουντιάλ, ωστόσο τελικά ο αποκλεισμός της Ελλάδας δεν έφερε... αναβολή.

Μέχρι και... ανέκδοτα είχανε βγει μετά την ήττα της Ελλάδας από την Κόστα Ρίκα για την σύντροφο του Παπασταθόπουλου και την... πεθερά του και τον ρόλο τους στον αποκλεισμό.

Η Ξανθή, ήταν μαζί του στη Βραζιλία και σύμμαχός του σε όλη την προσπάθεια, ενώ και τα πεθερικά του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, είχαν συμφωνήσει να ακυρωθεί ο γάμος, «αν ήταν να προκριθεί η Εθνική και να κάνει λαμπρή πορεία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας».
Το ζευγάρι, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα, λίγους συγγενείς και φίλους, αλλά και τους συμπαίχτες του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Εθνική παντρεύτηκε στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Cape Sounio με κουμπάρο τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλο και την αγαπημένη του, Ιωάννα.





Δες φωτογραφίες από το Cape Sounio...








i-diadromi.gr ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: