ΣΙΝΕ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Οταν ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών με το πλαστό πτυχίο έκανε τον πιστολέρο και πυροβόλησε το γιο του!!!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου Γρεβενών, ο οποίος απομακρύνθηκε προ ημερών όταν αποκαλύφθηκε ότι έκανε καριέρα ως μάνατζερ νοσοκομείων με πλαστά χαρτιά και...
συγκεκριμένα με το πτυχίο ψυχολογίας του συνονόματου ξαδέρφου του. Τώρα έρχεται στη δημοσιότητα και ένα περιστατικό βίας κατά του 18χρονου γιου, τον οποίο δεν δίστασε να πυροβολήσει με αεροβόλο όπλο.

Ο 62χρονος εκτελωνιστής, Θόδωρος Κουκάκης καυγάδισε με τον γιο του στο σπίτι της οικογένειας στην Πτολεμαϊδα και στη συνέχεια τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά. Κατά τη σύλληψή του υποστήριξε ότι και ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, χωρίς όμως να τον τραυματίσει.

Αστυνομικοί συνέλαβαν πατέρα και γιο και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των συλληφθέντων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατείχε παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο, τύπου φλόμπερ, δύο περίστροφα, τρεις ξιφολόγχες, όπως επίσης δύο δίκαννα κυνηγετικά όπλα, δύο κυνηγετικές καραμπίνες και 76 φυσίγγια.

iefimerida.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: